- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
Ne koyucaksınızzKatılıyorum kız isminde kesinim bnde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne koyucaksınızzKatılıyorum kız isminde kesinim bnde![]()
Kuzum ben isim sekmesi ekledim aslında isteyene yazacağım zorlama gibi olmasın diyeListede bebişlerin isimleridemi girilse acabaa biz ismimizide buldukta teyzesii KEREM koyucaz oğluşumuzun adını(Tabi sana kalmış canım uzun iş dersen kalsın)
![]()
Eylül sare.eşimlede 15 eylül de tanışmıştık dedik eylül olsun yanına bitane daha ekleyelmNe koyucaksınızz![]()
Aa şimdi gördüm canım çok iyi olmuşKuzum ben isim sekmesi ekledim aslında isteyene yazacağım zorlama gibi olmasın diye![]()
Aaa çok güzel ve ucuz kumaşı falan yumuşak mıdır kiOğlan anaları kız anaları e bebekte indirim var bunları aldım hemen oğluşuma 1 yaş aldım yaza giydiririm![]()
Geçmiştir 1 hafta heralde süresi alalı. 15 gün olduİade ya da değişim olmuyor mu ki süresi mi geçti![]()
Çok güzel canım adıyla sağlıkla yaşasınEylül sare.eşimlede 15 eylül de tanışmıştık dedik eylül olsun yanına bitane daha ekleyelm![]()
Aynen canım çok ucuz hello baby ürünleri kaliteli oluyor kuzum bikaç bişey daha almıştım..Aaa çok güzel ve ucuz kumaşı falan yumuşak mıdır ki![]()
Amin hepimizinki inşallahÇok güzel canım adıyla sağlıkla yaşasın![]()
Senin de ekledim canım değişiklik olursa haber ederisnEylül sare.eşimlede 15 eylül de tanışmıştık dedik eylül olsun yanına bitane daha ekleyelm![]()
Ekledim bile canim adıyla gelsin pasamizAa şimdi gördüm canım çok iyi olmuşO zaman benim oğlanın ismini ekleyebilirsin Kerem
![]()
Amiinn inşallah canımAmin hepimizinki inşallahdogum anılarımıza konusmak nasip olsun
![]()
Bende heveslendim bi bakayım alabilirimAynen canım çok ucuz hello baby ürünleri kaliteli oluyor kuzum bikaç bişey daha almıştım..
Yaa öyle deme kız valla bir sürü şey aldım ya ismini bile seçtik oğluşum diye seviyoruz hep değişirse kahrolurum bu saatten sonraBende heveslendim bi bakayım alabilirimama bi yandan cinsiyet yanılmalarını duyunca bilemedim
ama benim 2 doktor baktı 2 hafta üst üste erkek dedi baya da netti. haftam 13+3 tü dün yanılma çıkarmı erken mi ki diye şey ettim
![]()
Benim haftam 12+5 ti gördüğünde küçüktü ama yok ya olamaz heralde yanılma payı konduramıyorum şuanBende heveslendim bi bakayım alabilirimama bi yandan cinsiyet yanılmalarını duyunca bilemedim
ama benim 2 doktor baktı 2 hafta üst üste erkek dedi baya da netti. haftam 13+3 tü dün yanılma çıkarmı erken mi ki diye şey ettim
![]()
Maviş onun nedenini çok güzel açıklamış canım, aman ağrı sızı her şeye razıyım böyle şikayet ediyor olmak asla istemem; sadece yaşadığım şeyler başka yaşatan var mı merak ediyorumBenimde kalçam ve yan kısımlara doğru ağrım var canım ya bide dünden beri rahmim kasığım sancılı yürüdükçe falan baya hissediliyor sakin kalmaya çalışıyorum normaldir diye..
Ya bir pipi ancak bu kadar net olarak gözükebilirKızlar @Dilos6342 cinsiyet tahmini ile ilgili değişikliği yazınca bende bi tereddütte kaldım. Bize de 12+5. de resimlerdeki yerlere zoom yaparak erkek demişti.- Janna - ne diyorsun bu erkek görüntüsü mü
![]()
Öyle tabi canım kendimiz gibi aynı sorunları yaşayanları duyunca kafamız rahatlıyor sadece o yüzden yoksa hiçbirimiz şikayet derdinde değilizMaviş onun nedenini çok güzel açıklamış canım, aman ağrı sızı her şeye razıyım böyle şikayet ediyor olmak asla istemem; sadece yaşadığım şeyler başka yaşatan var mı merak ediyorum
Ya bir pipi ancak bu kadar net olarak gözükebilir![]()
Canım pipi olabilir baya net cıkmıs iki bacak arasında. Ama ucu cok sivri. Bidahaki kontrolü bekleyin netlik icinKızlar @Dilos6342 cinsiyet tahmini ile ilgili değişikliği yazınca bende bi tereddütte kaldım. Bize de 12+5. de resimlerdeki yerlere zoom yaparak erkek demişti.- Janna - ne diyorsun bu erkek görüntüsü mü
![]()
Kuzulu ve zürafalı olan uniseks bence orda. Ben kuzulu ve tavşanlı setten aldımCinsiyet belli olsa da alsak![]()