- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
CanimDilosum Ekim anneleri grubunun topik sahibi değişmiş düşük falan mı oldu üzüldüm görünce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanimDilosum Ekim anneleri grubunun topik sahibi değişmiş düşük falan mı oldu üzüldüm görünce![]()
Detaylı ultrasona kadar beklemeliAynen şaşırdım yani. Doktorda şüphede kaldı belki 5 defa baktı yok kız dedi ama baklım![]()
Oy baya çıkmış çok tatlı gözüküyor burdan göbüşKızlaaar, bugün iş yerimdeki herkes karnımın iyice belirgin hale geldiğini ve hamile moduna girdiğimi söylediToplamda şimdiye kadar 2.5 kg aldım ama oğluşum kendini göstermeye hevesli çıktı galiba
şöyle bir minnoş var artık benimle
![]()
Benimde mide yanmalarım başladı yaaOy baya çıkmış çok tatlı gözüküyor burdan göbüş
Kızlar benim enerjim çok düşük bu ara, 2. Trimester da geçiyor diyorlardı, 10-10.30 olmadan yatıyorum ben akşamları. Asla şikayet değil tabi bunlar
Bu arada eczacı bana çatlak İçin bi krem vermişti burda konuşmuştuk ekliyorum belki edinmek isteyen olur.
Birde dün makattan kan gelme olayı ile ilgili olarak doktorum dönüş yapmıştı takip edelim kabızlık İçin prebiyotik kullanmak gerekebilir demiş bir kaç ilaç ismi yazmış ama dünden sonra olmadı bir daha.
Sizler nasılsınız?
Yaa çok güzelKızlaaar, bugün iş yerimdeki herkes karnımın iyice belirgin hale geldiğini ve hamile moduna girdiğimi söylediToplamda şimdiye kadar 2.5 kg aldım ama oğluşum kendini göstermeye hevesli çıktı galiba
şöyle bir minnoş var artık benimle
![]()
O bende 3-4 hafta önce vardı canım, bir arkadaş daha söylemiş sanırım ama elma ye iyi gelebilir. Hiç olmadı doktor bir ilaç yazsın insanın yedikleri ağzına geliyor bu ekşimesen dolayı ve çok iğrenç bir his.Benimde mide yanmalarım başladı yaagece sağa sola dönerken bile yanıyor, ne yesem yanıyor yemek yiyemiyorum doğru düzgün yanmadan dolayı. Enerji olarak bendede düşüş var ilk trimestere göre.
Yüksek yastikla yatiyorum.birde su iciyorum.Kızlar mide yanması için neler yapıyorsunuz soda limon dışında. Bu aralar aşırı arttı uykudan uyandırıyor beslenmeme de dikkst ediyorum halbuki yanma yapıyor midem diye.
Benimde bir ara öyle oldu geciyo sonra farkli yerlerden yap.gobegime 2cm yaklasiyorum biraz.yapmadan parmaginla bastir iyilesen acimayan yerden yap bir 3 dk bastır .Bir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Yaa çok güzelbenim daha belli olmuyor böyle nedense
Şimdi karın gerilmeye başladıkça vurmak daha zor oldu sanki canım deneyeyim bastırmayı.Benimde bir ara öyle oldu geciyo sonra farkli yerlerden yap.gobegime 2cm yaklasiyorum biraz.yapmadan parmaginla bastir iyilesen acimayan yerden yap bir 3 dk bastır .
Ilık süt iç canım bana çok iyi gelirdiKızlar mide yanması için neler yapıyorsunuz soda limon dışında. Bu aralar aşırı arttı uykudan uyandırıyor beslenmeme de dikkst ediyorum halbuki yanma yapıyor midem diye.
VuuuvKızlaaar, bugün iş yerimdeki herkes karnımın iyice belirgin hale geldiğini ve hamile moduna girdiğimi söylediToplamda şimdiye kadar 2.5 kg aldım ama oğluşum kendini göstermeye hevesli çıktı galiba
şöyle bir minnoş var artık benimle
![]()
Allah kolaylık versin canım çalışınca iki kat zordur eminim. Evet elmayı deneyeceğim her şeyi yaptım geri kalan ilaçta istemiyorum katlanacağım bir şekildeO bende 3-4 hafta önce vardı canım, bir arkadaş daha söylemiş sanırım ama elma ye iyi gelebilir. Hiç olmadı doktor bir ilaç yazsın insanın yedikleri ağzına geliyor bu ekşimesen dolayı ve çok iğrenç bir his.
9-6 çalışıyorum bir de sanırım ondan, sabah kalkarken milyon tane şey yapacağım akşam diyorum ama akşam geliyorum yatıyorum sadece![]()
Evet canım kızımız olcakBelli oldu mu cnm cinsiyetiniz![]()
Yaklaşık 1.5 hafta var aramızda o zaman 16+2 benimde. Bakalım büyür belkide haftayaBenim de aslında bu hafta başına kadar bu kadar belirgin değildi bu hafta coştu adeta, hızlı büyüme döneminde sanırım doktorum hu haftalarda 2 kat hızlı büyüyor dedi 17+5 bugün
![]()
Ya evet ben ılık süt,soda,su hepsini yapıyorumda ekstra bir şeyler var mı merak ettim. Yeşil elma deneyeceğim bakalım birdeIlık süt iç canım bana çok iyi gelirdi