• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlaaar, bugün iş yerimdeki herkes karnımın iyice belirgin hale geldiğini ve hamile moduna girdiğimi söyledi🤭 Toplamda şimdiye kadar 2.5 kg aldım ama oğluşum kendini göstermeye hevesli çıktı galiba 🤭 şöyle bir minnoş var artık benimle 🥰

Eklentiler

• IMG_20220406_161446.webp
    IMG_20220406_161446.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 124
Kızlaaar, bugün iş yerimdeki herkes karnımın iyice belirgin hale geldiğini ve hamile moduna girdiğimi söyledi🤭 Toplamda şimdiye kadar 2.5 kg aldım ama oğluşum kendini göstermeye hevesli çıktı galiba 🤭 şöyle bir minnoş var artık benimle 🥰
Oy baya çıkmış çok tatlı gözüküyor burdan göbüş🥲

Kızlar benim enerjim çok düşük bu ara, 2. Trimester da geçiyor diyorlardı, 10-10.30 olmadan yatıyorum ben akşamları. Asla şikayet değil tabi bunlar🙏

Bu arada eczacı bana çatlak İçin bi krem vermişti burda konuşmuştuk ekliyorum belki edinmek isteyen olur.

Birde dün makattan kan gelme olayı ile ilgili olarak doktorum dönüş yapmıştı takip edelim kabızlık İçin prebiyotik kullanmak gerekebilir demiş bir kaç ilaç ismi yazmış ama dünden sonra olmadı bir daha.

Sizler nasılsınız?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 114
Oy baya çıkmış çok tatlı gözüküyor burdan göbüş🥲

Kızlar benim enerjim çok düşük bu ara, 2. Trimester da geçiyor diyorlardı, 10-10.30 olmadan yatıyorum ben akşamları. Asla şikayet değil tabi bunlar🙏

Bu arada eczacı bana çatlak İçin bi krem vermişti burda konuşmuştuk ekliyorum belki edinmek isteyen olur.

Birde dün makattan kan gelme olayı ile ilgili olarak doktorum dönüş yapmıştı takip edelim kabızlık İçin prebiyotik kullanmak gerekebilir demiş bir kaç ilaç ismi yazmış ama dünden sonra olmadı bir daha.

Sizler nasılsınız?
Benimde mide yanmalarım başladı yaa 😞 gece sağa sola dönerken bile yanıyor, ne yesem yanıyor yemek yiyemiyorum doğru düzgün yanmadan dolayı. Enerji olarak bendede düşüş var ilk trimestere göre.

Yaa çok güzel 🥰 benim daha belli olmuyor böyle nedense

Benimde mide yanmalarım başladı yaa 😞 gece sağa sola dönerken bile yanıyor, ne yesem yanıyor yemek yiyemiyorum doğru düzgün yanmadan dolayı. Enerji olarak bendede düşüş var ilk trimestere göre.
O bende 3-4 hafta önce vardı canım, bir arkadaş daha söylemiş sanırım ama elma ye iyi gelebilir. Hiç olmadı doktor bir ilaç yazsın insanın yedikleri ağzına geliyor bu ekşimesen dolayı ve çok iğrenç bir his.

9-6 çalışıyorum bir de sanırım ondan, sabah kalkarken milyon tane şey yapacağım akşam diyorum ama akşam geliyorum yatıyorum sadece😂

Bir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı🤦🏻‍♀️
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?

Bir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı🤦🏻‍♀️
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Benimde bir ara öyle oldu geciyo sonra farkli yerlerden yap.gobegime 2cm yaklasiyorum biraz.yapmadan parmaginla bastir iyilesen acimayan yerden yap bir 3 dk bastır .

Benimde bir ara öyle oldu geciyo sonra farkli yerlerden yap.gobegime 2cm yaklasiyorum biraz.yapmadan parmaginla bastir iyilesen acimayan yerden yap bir 3 dk bastır .
Şimdi karın gerilmeye başladıkça vurmak daha zor oldu sanki canım deneyeyim bastırmayı.

Kol ve bacaktan da yapanlar var sanırım ama ona hiç cesaret edemiyorum; bir de böyle alıştım ya sanki daha etkili göbekten vurmak gibi geliyor:)

O bende 3-4 hafta önce vardı canım, bir arkadaş daha söylemiş sanırım ama elma ye iyi gelebilir. Hiç olmadı doktor bir ilaç yazsın insanın yedikleri ağzına geliyor bu ekşimesen dolayı ve çok iğrenç bir his.

9-6 çalışıyorum bir de sanırım ondan, sabah kalkarken milyon tane şey yapacağım akşam diyorum ama akşam geliyorum yatıyorum sadece😂
Allah kolaylık versin canım çalışınca iki kat zordur eminim. Evet elmayı deneyeceğim her şeyi yaptım geri kalan ilaçta istemiyorum katlanacağım bir şekilde

🥰🥰 Benim de aslında bu hafta başına kadar bu kadar belirgin değildi bu hafta coştu adeta, hızlı büyüme döneminde sanırım doktorum hu haftalarda 2 kat hızlı büyüyor dedi 17+5 bugün 😍
Yaklaşık 1.5 hafta var aramızda o zaman 16+2 benimde. Bakalım büyür belkide haftaya ☺️

Ay ne güzel kilo almışsınız ben 93 le hamile kaldım şuan 79 kiloyum bulantılarım hafifledi ama hala düzgün yiyemiyorum

Back
X