• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Allah yardımcın olsun canim insallah bir 4 hafta daha bekler hiç kalkma yat bir arkadasimda öyle dediler 4-5 hafta kadar durdu yinede sonra doğdu
Rabbimden umut kesilmez ramazan ayı hürmetine bebeğine saglikli uzun ömür versin
Ciddimisiniz ahhh insallah darisi başımıza 😢🤲

Cok guzel cikmis ya
Genelde belli olmayinca kız derler.ama
16. Haftam da erkek dedi bi daha ki muayenede kesin derim dedi. Bugün de göremedi. Baş ölçümüne göre erkek dedi bunu ilk defa duydum. Ama göremiyorum cinsiyeti dedi. Hayirkisi artık. Ben sadece kendimi biliyorum ağırlasicam bi an önce herşeyi alıp kenara koymak istiyorum o yüzden öğrensem diyorum. Ama neyse iyi olsun da artık ni şekilde halledilir

pecan pecan hatibulut hatibulut kızlar bugün aldığınız haberlere çok üzgünüm Rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah sağlığınıza kavusursunuz tez zaman da dualarım sizinle 😇😔

Arkadaşlar 22haftalikken su bitmesinden bir kaybim olmuştu bugün yoğun akinti beraberinde pembe kanama görünce doktora gittik.bebek iyi suyu iyi ama alttan muayene olunca yoğun kanama görüldü doktor muhtemelen erken doğum olacak nişan gelmiş dedi.birsuru igne ilacla eve yolladi.pazartesiye kadar yataktan kalkmak yasak dedi.beklemekten başka çarem yok doğarsa yaşamaz zaten daha küçük.dualariniza ihtiyacim var arkadaşlar 😭
Allah size bağışlasın bebeğinizi size de şifa versin. İnşallah korktuğunuz gibi olmaz bol bol dua edelim inşallah 🙏🏻

Dün gün boyu süren bir alt karın ağrısı ile acile gittim. İdrarda hafif enfeksiyon görüldü ve ultrason kontrolünde 2 hafta önce 5.5 cm ölçülen miyom 8 cm ve dejenere hale gelmiş o da sancı yaparmış, şimdi istirahat halindeyim ve dayanamayacagim noktada parol alıyorum. Pandemi süresince eve kapanmıştık, üç haftalığına çok sevdiğimiz bir yere geldik ve tatilin ortasinda ağrılar içinde kaldım. Süreçte beni neler bekliyor bilmiyorum ama inşallah bebeğime sağlıkla kavusabilirim🥲

Dün gün boyu süren bir alt karın ağrısı ile acile gittim. İdrarda hafif enfeksiyon görüldü ve ultrason kontrolünde 2 hafta önce 5.5 cm ölçülen miyom 8 cm ve dejenere hale gelmiş o da sancı yaparmış, şimdi istirahat halindeyim ve dayanamayacagim noktada parol alıyorum. Pandemi süresince eve kapanmıştık, üç haftalığına çok sevdiğimiz bir yere geldik ve tatilin ortasinda ağrılar içinde kaldım. Süreçte beni neler bekliyor bilmiyorum ama inşallah bebeğime sağlıkla kavusabilirim🥲
Yaa çok geçmiş olsun süreç gerçekten zor ve stresli inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏

Kızlar akıntılarınız ne renkte benimki hafif sarı yeşilimsi gibi int baktım amniyon sıvısıda bu renkte oluyormuş korktum açıkcası bembeyaz bir akıntım yok malesef 😞

pecan pecan hatibulut hatibulut dualarım sizinle inşallah bebeklerinizi zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻

Ben de bugün artan su gibi akıntım için acile gittim. Orda bi test yaptılar akıntıya ve amniyon sıvısı olmadığını söyledi doktor. Vajinal muayene yaptı çok fazla beyaz akıntım olduğunu söyledi fitil yazdı inşallah geçer beni bıktırdı bu akıntı işi.

Son düzenleme:
Back
X