Bennnn hatta üst karnim daha sisKarnı benim kaadar şişen var mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennnn hatta üst karnim daha sisKarnı benim kaadar şişen var mi![]()
Arastirayim hemen cok sagolunİnşallah vaktinde sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzuEğer doktorunuz perinatolog değilse mutlaka bir perinatoloğa gitmenizi tavsiye ediyorum ben de
Ciddimisiniz ahhh insallah darisi başımızaAllah yardımcın olsun canim insallah bir 4 hafta daha bekler hiç kalkma yat bir arkadasimda öyle dediler 4-5 hafta kadar durdu yinede sonra doğdu
Rabbimden umut kesilmez ramazan ayı hürmetine bebeğine saglikli uzun ömür versin
Teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olurRahim ağzı uzunluğunuz kaç mm biliyor musunuz??
Bende transferden once yapıldı sonra transfer gerçekleşti simdi tekrar istediler her doktor farklı demek kiHiç istemedi canm daha keseyi gördüğümüzde yaptırdım bn bu yazdıgın testleri o kadar.
Evet sistemleri bile farklı ama olsun yaptırman daha iyi bnde saglık ocagında genel bi baktırmak istiyorım troidlerime filanBende transferden once yapıldı sonra transfer gerçekleşti simdi tekrar istediler her doktor farklı demek ki
Ben Prof dr Sefa Kelekçi’ye gidiyorum kendisi çok iyi bir perinatolog. Bence bir görünün derim. Serklaj illa gerekliyse de özelde yaptırmanızı tavsiye ederim tabi imkanınız varsa. Umarım herşey yolunda giderTeşekkür ederim inşallah20 mm olmuş
Canım ilk kızım tüp bebek 2.cı kızım süpriz yaptı bıze yıne hamıleyım bunuda ıstiyerek yaptık rabbım nasıp ettıMerhaba Kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir. Acaba 1 Cocugu tüp Bebekle olup ikinciyede yine tüp bebek yaptiran varmi?
16. Haftam da erkek dedi bi daha ki muayenede kesin derim dedi. Bugün de göremedi. Baş ölçümüne göre erkek dedi bunu ilk defa duydum. Ama göremiyorum cinsiyeti dedi. Hayirkisi artık. Ben sadece kendimi biliyorum ağırlasicam bi an önce herşeyi alıp kenara koymak istiyorum o yüzden öğrensem diyorum. Ama neyse iyi olsun da artık ni şekilde halledilirCok guzel cikmis ya
Genelde belli olmayinca kız derler.ama
Bennnnn canim bebek mi göbek mi onu anlayamıyorum maalesefKarnı benim kaadar şişen var mi![]()
Bi doğsunlar da ısıralım popiişlerini çıkaralım acısınıSanki bıcak saplıyorlarmış gibi agrıyor sag kasıgım.neler ediyorlar annelerine![]()
Allah size bağışlasın bebeğinizi size de şifa versin. İnşallah korktuğunuz gibi olmaz bol bol dua edelim inşallahArkadaşlar 22haftalikken su bitmesinden bir kaybim olmuştu bugün yoğun akinti beraberinde pembe kanama görünce doktora gittik.bebek iyi suyu iyi ama alttan muayene olunca yoğun kanama görüldü doktor muhtemelen erken doğum olacak nişan gelmiş dedi.birsuru igne ilacla eve yolladi.pazartesiye kadar yataktan kalkmak yasak dedi.beklemekten başka çarem yok doğarsa yaşamaz zaten daha küçük.dualariniza ihtiyacim var arkadaşlar![]()
İçinde minicik bebek var, göbek neden bu kadar büyük anlamadim ki vallaBennnnn canim bebek mi göbek mi onu anlayamıyorum maalesef![]()
Ödem o ödemİçinde minicik bebek var, göbek neden bu kadar büyük anlamadim ki valla![]()
Yaa çok geçmiş olsun süreç gerçekten zor ve stresli inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızDün gün boyu süren bir alt karın ağrısı ile acile gittim. İdrarda hafif enfeksiyon görüldü ve ultrason kontrolünde 2 hafta önce 5.5 cm ölçülen miyom 8 cm ve dejenere hale gelmiş o da sancı yaparmış, şimdi istirahat halindeyim ve dayanamayacagim noktada parol alıyorum. Pandemi süresince eve kapanmıştık, üç haftalığına çok sevdiğimiz bir yere geldik ve tatilin ortasinda ağrılar içinde kaldım. Süreçte beni neler bekliyor bilmiyorum ama inşallah bebeğime sağlıkla kavusabilirim![]()