• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar yeniden antibiyotik kullanmak durumunda kaldım aynı ay içinde ikinci kez kullanıcam umarım bu kez geçer bu idrar yolu enfeksiyonu😔 Gitmişken miniğimi de gördüm, kocaman olmuşuz 👶🏻
Gözün aydın canım kac gram söyledimi peki 🥰enfeksiyondan bnde cekiyorım malesef ama suyu çogalttıgımdan beri rahatladım şükür

Gözün aydın canım kac gram söyledimi peki 🥰enfeksiyondan bnde cekiyorım malesef ama suyu çogalttıgımdan beri rahatladım şükür
Teşekkür ederim cnm valla ağrılarım devam ediyor, hiç sormadım ölçülerini aldı aslında ama bendeki fotoğraflarda da yok bu kez ölçüler 😔Enfeksiyon hafif gözüküyor tahlillerde ama kramplardan uyku bile uyuyamadım o yüzden kafam hiç yerinde değildi, istirahat önerdi, artış durumunda yatış yapabilirim dedi ama iki gün önceye göre daha iyiyim magnezyum, bol su ve dinlenme iyi geldi, bence toparlarım gibi geliyor umarım öyle olur.

Teşekkür ederim cnm valla ağrılarım devam ediyor, hiç sormadım ölçülerini aldı aslında ama bendeki fotoğraflarda da yok bu kez ölçüler 😔Enfeksiyon hafif gözüküyor tahlillerde ama kramplardan uyku bile uyuyamadım o yüzden kafam hiç yerinde değildi, istirahat önerdi, artış durumunda yatış yapabilirim dedi ama iki gün önceye göre daha iyiyim magnezyum, bol su ve dinlenme iyi geldi, bence toparlarım gibi geliyor umarım öyle olur.
Canım yatış neden yapablrim dedi ki smdi sen böyle değince acaba dedm bnde.bana tek kullanımlık toz dedi doktor aile hekimin yazsn diye aile hekimide yazmayıncada ilaç almadım.suyla çözmeye calısıyorumda bilemedm 🙄bnm sonuclar buydu

Eklentiler

• IMG_20220426_202105.webp
    IMG_20220426_202105.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 65
Canım yatış neden yapablrim dedi ki smdi sen böyle değince acaba dedm bnde.bana tek kullanımlık toz dedi doktor aile hekimin yazsn diye aile hekimide yazmayıncada ilaç almadım.suyla çözmeye calısıyorumda bilemedm 🙄bnm sonuclar buydu
Ben bı kutu antibiyotikten iki hafta sonra yeniden rahatsızlandım, tek doz şase kullandim kültür sonucu çıkana kadar o da çok fayda sağlamadı, değerlerim senden düşük ama sancılarım çok kötü, zaten değerlerden çok belirtileri önemsiyoruz dedi. Hızlıca toparlamak adına şu an verdigi tedaviyi serumla birlikte verecekti. O yüzden endişelenme lokosit yüksek ciksa bile şikayetin yoksa tedavi verilmeyip iki haftada bir tahlil takibi öneriliyor. Bı de şase 10 gün etki etme suresine sahipmis.

Eklentiler

• IMG_20220426_212514.webp
    IMG_20220426_212514.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 63
Bebek için başladınız mı peki ben daha başlamadım ama artık başlamam lazım😊
Bebek için ee aldığım bişeyler oldu babymall, ebebek, hepsi burada, lc waikikiden aldık biraz kıyafet,ıslak mendil, tarak, çorap, mustela seti, anne bebek bakım çantası vs. Ablamın çocuklardan kalan bisürü eşya da var yorgan, yastık, yatak vs :)

Tam içime sinen bir isim bulamadım canım daha 🙈
Ege diye düşünüyoruz ama o da kuranda geçen bir isim değil, yanlış anlaşılmasın öyle çok bilgi sahibi olduğum şeyler değil bu konular herkes kadar yapmaya çalıştığım şeyler var ama geçen bir yakınmış kuranda geçmezse isimsiz diye çağırılıyor falan dedi içime bir şey oturdu nedense. İstemsizce etkilenmişim.
Bu çağrılma olayı ahiret konuları mı yoksa? Eyvah eyvah o zaman , ben , kardeşlerim, kuzenlerimin 18 tanesi , ablamın çocukları, babam , annem ve oğlum isimsiz sınıfındayız ☺️ Eşim yırtmış , onun kardeşleri de yanmış ☺️ Bizim hepimizin kulağına öz Türkçe isimlerimiz okundu büyükler tarafından. Oraya gidip dönen de görmedim hiç. Tanıdığınızın kaynağı sağlam demek ki ☺️
Tabii yanlış anladıysam özür dilerim , ama doğru anladıysam da , böyle şeylerin hurafe olduğuna inananlardanım.
İçinize sinen , yavrunuzu görünce işte bu diyeceğiniz bir isim olmalı. Bu tür dayatmalar bana hep gereksiz toplum baskısı gibi geliyor. Naçizane fikrimi yazmak istedim.

Bu çağrılma olayı ahiret konuları mı yoksa? Eyvah eyvah o zaman , ben , kardeşlerim, kuzenlerimin 18 tanesi , ablamın çocukları, babam , annem ve oğlum isimsiz sınıfındayız ☺️ Eşim yırtmış , onun kardeşleri de yanmış ☺️ Bizim hepimizin kulağına öz Türkçe isimlerimiz okundu büyükler tarafından. Oraya gidip dönen de görmedim hiç. Tanıdığınızın kaynağı sağlam demek ki ☺️
Tabii yanlış anladıysam özür dilerim , ama doğru anladıysam da , böyle şeylerin hurafe olduğuna inananlardanım.
İçinize sinen , yavrunuzu görünce işte bu diyeceğiniz bir isim olmalı. Bu tür dayatmalar bana hep gereksiz toplum baskısı gibi geliyor. Naçizane fikrimi yazmak istedim.
Fikrinizi paylaştığınız İçin teşekkür ederim :)

Herkesin inancı düşünceleri birbirinden çok başka. Bakalım düşünüyoruz hala😇

kızlar benim göbeğimden çok göğüslerim büyüyo resmen normalxe 80 kullanıyodum büyüynce 85 aldım şimdi o da sıkmaya başladı ve rahatsız oluyorum acaba toparlayıcı penye südyenlerdenmi alsam diyorum biraz anne tipi ama rahat edermiyim bilemedim fikriniz varmı?

kızlar benim göbeğimden çok göğüslerim büyüyo resmen normalxe 80 kullanıyodum büyüynce 85 aldım şimdi o da sıkmaya başladı ve rahatsız oluyorum acaba toparlayıcı penye südyenlerdenmi alsam diyorum biraz anne tipi ama rahat edermiyim bilemedim fikriniz varmı?
Gogus olcum 85 ti su an 95 🙄 en genis sporcu sutyenleri var 95 ve xxl olan onlardan aldim pazarda bulabildim cogu magzada beden yok.

Back
X