Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brni alttan muayene edecek doktorBizimde uzun bu kontrol . Sanırım bizde de bakacaklar ona .. Perşembe sabahı heyecan dorukta olacak![]()
Seninle gebelik sürelerimiz aynıymış aynı şey bende de var kokulardan çok tiksiniyorum hernekadar eskisi kadar olmasa da bulantim ve kusmalarim son günlerde arttı öncesinde kendimi tutabiliyordum ama artık tutamıyorum bulanınca gidip çıkarıyorum sonra akşama kadar elim ayağım tutmuyor hasta gibi günün bitmesini bekliyorum artık ne zaman bitecek bu işkence diye düşünüp duruyorumAhh ben ben.. benim bulantım koku kaynaklı her şeyden çürük soğan kokusu alıyorum sonra da kusasım geliyorbende senin gibi sürekli ağlıyorm psikolojim altüst oldu valla nereye kadar böyle sürecek bilmiyorum ama çok yoruldum..
Evet güçsüz düşüyo insan kustukça zaten yiyebildiklerimiz sınırlı bi de çıkarınca halsiz kalıyoruzSeninle gebelik sürelerimiz aynıymış aynı şey bende de var kokulardan çok tiksiniyorum hernekadar eskisi kadar olmasa da bulantim ve kusmalarim son günlerde arttı öncesinde kendimi tutabiliyordum ama artık tutamıyorum bulanınca gidip çıkarıyorum sonra akşama kadar elim ayağım tutmuyor hasta gibi günün bitmesini bekliyorum artık ne zaman bitecek bu işkence diye düşünüp duruyorum
Mamma türkiye yazıyorBu ilki hangi satıcı?
Aynen verse iyi olurmuş ben daha sormadım bakalım bi dahaki gidişimde sorucamaynen bende versin diye o yüzden istedim ama doktorda kendinxe haklı olabilir böyle tuhaf soru soranlarda varsa uğraşmak istemiyo olabilirlerama verse iyi olurdu. yalnız o saattede o soru sorulurmu ya o gün o saatte işişkiye grmesen olmuyomu yani
![]()
Benimde daha geri olacak büyük ihtimal sezeryan çünküBenimde Ekime sarkabilir. Kızımda 41. Haftada doğum yaptım .
Burada cinsiyet tayini için ayrıca ultrason randevusu talep ediliyor sanırım . Perşembe yine de görebiliyor mu soracağım Ebe mize![]()
gicik ve öksürüge belli sıcak su birebir geliyor kesinlikle tavsiye ederimMerhaba bu surecte ihlamur iciyormusunuz
Cok hafif kuru gicik gibi öksürügüm varda![]()
Canim sabret seni çok iyi anlıyorum ama bunlar geçici herşeyin fiyatı arttı adamda kendine göre haklı bence hiç kavga etmeye gerek yok şimdilik idare edebildiklerinle idare et çok üzüldüm senin adına ama hepimiz benzer şeyleri yaşadık zamanında gün geliyor hepsi geçiyor Allah sağlık sıhhat versin kavga edilerek çözülecek şeyler değil bunlar karşılıklı empati kurabilirseniz çok daha verimli bir evliliğiniz olur beni yanlış anlama yeni evli olduğun için bunları söylüyorum ben 10 yıllık evliyim öncesinde 7 yıl anlaşma dönemimiz oldu toplamda 17 yıldır hayatımda olan adamdan bahsediyorum az sabir kuzumKızlar konumuzdan alakasız ama çok canım sıkkın.evleneli 7 ay oldu ve evlenene kadar hep 45 47 kilo arasıydım hiç kila alamadım ve kıyafetlerimde ona göre aldım şimdi ise 53 kiloyum ve hamileyim artık kotlarımın hiç birini giyemiyorum cogu kıyafetimde olmuyor mecbur almak zorundaym başka çarem yok.eşim alıyor ama sonrasında sürekli para lafını acıyor bnde sinirleniyorum şiddetli kavga ediyoruz artık saatlerce aglamaktan harap oldum.bebegim olucak hevesliyim ama sagolsun insanın sürekli hevesini kırıyor.3 aydır böyle kızdıgımı bile bile para lafını açması artık strese sokuyor.bn müsrifçi bi insan degilim ihtiyaç neyse onu alırım bunu bilmesine ragmen böyle.sonrasında üzülme tamam alalım diyor ama ne fayda.şimdide gitti yattı ceremesini bn çekiyorum şiddetli bir baş agrısı başladı.uzun oldu biraz kurura bakmayın ne yapmalıyım bilmiyorum
Ben kendimide geçtim.bebek eşyalarınada dil uzattı bugün ona sinirlendim.ona almak zorundasın dedim.zamanın şartlarını tabiki biliyorım ama bunuda bn ilk defa yaşıyorum.bu sekilde söylemese bile ben gene alınması gerekeni alırım.gelde ona anlat.agzından saglıklı olsunda bi şekilde olur bişeyler dedigini duymadım.Canim sabret seni çok iyi anlıyorum ama bunlar geçici herşeyin fiyatı arttı adamda kendine göre haklı bence hiç kavga etmeye gerek yok şimdilik idare edebildiklerinle idare et çok üzüldüm senin adına ama hepimiz benzer şeyleri yaşadık zamanında gün geliyor hepsi geçiyor Allah sağlık sıhhat versin kavga edilerek çözülecek şeyler değil bunlar karşılıklı empati kurabilirseniz çok daha verimli bir evliliğiniz olur beni yanlış anlama yeni evli olduğun için bunları söylüyorum ben 10 yıllık evliyim öncesinde 7 yıl anlaşma dönemimiz oldu toplamda 17 yıldır hayatımda olan adamdan bahsediyorum az sabir kuzum
Kızlar konumuzdan alakasız ama çok canım sıkkın.evleneli 7 ay oldu ve evlenene kadar hep 45 47 kilo arasıydım hiç kila alamadım ve kıyafetlerimde ona göre aldım şimdi ise 53 kiloyum ve hamileyim artık kotlarımın hiç birini giyemiyorum cogu kıyafetimde olmuyor mecbur almak zorundaym başka çarem yok.eşim alıyor ama sonrasında sürekli para lafını acıyor bnde sinirleniyorum şiddetli kavga ediyoruz artık saatlerce aglamaktan harap oldum.bebegim olucak hevesliyim ama sagolsun insanın sürekli hevesini kırıyor.3 aydır böyle kızdıgımı bile bile para lafını açması artık strese sokuyor.bn müsrifçi bi insan degilim ihtiyaç neyse onu alırım bunu bilmesine ragmen böyle.sonrasında üzülme tamam alalım diyor ama ne fayda.şimdide gitti yattı ceremesini bn çekiyorum şiddetli bir baş agrısı başladı.uzun oldu biraz kurura bakmayın ne yapmalıyım bilmiyorum
Canım maddi durum olarak ne durumdasınız bilmiyorum ama zaten şu dönemde ya fakirsin ya zengin orta hal kalmadı artik. Hersey ateş pahası ama bunun sorumlusu sen değilsin. Seni geçtim bebek için de bisey dediyse senin gerçekten içine o dokunmuş.Ben kendimide geçtim.bebek eşyalarınada dil uzattı bugün ona sinirlendim.ona almak zorundasın dedim.zamanın şartlarını tabiki biliyorım ama bunuda bn ilk defa yaşıyorum.bu sekilde söylemese bile ben gene alınması gerekeni alırım.gelde ona anlat.agzından saglıklı olsunda bi şekilde olur bişeyler dedigini duymadım.![]()
Canım benim evliliğin ilk bir kaç senelerinde böyle anlaşmazlıklar oluyor sen şuan hormonların etkisinden daha da cok kafaya takip üzülüyorsundur ama gececek sabretKızlar konumuzdan alakasız ama çok canım sıkkın.evleneli 7 ay oldu ve evlenene kadar hep 45 47 kilo arasıydım hiç kila alamadım ve kıyafetlerimde ona göre aldım şimdi ise 53 kiloyum ve hamileyim artık kotlarımın hiç birini giyemiyorum cogu kıyafetimde olmuyor mecbur almak zorundaym başka çarem yok.eşim alıyor ama sonrasında sürekli para lafını acıyor bnde sinirleniyorum şiddetli kavga ediyoruz artık saatlerce aglamaktan harap oldum.bebegim olucak hevesliyim ama sagolsun insanın sürekli hevesini kırıyor.3 aydır böyle kızdıgımı bile bile para lafını açması artık strese sokuyor.bn müsrifçi bi insan degilim ihtiyaç neyse onu alırım bunu bilmesine ragmen böyle.sonrasında üzülme tamam alalım diyor ama ne fayda.şimdide gitti yattı ceremesini bn çekiyorum şiddetli bir baş agrısı başladı.uzun oldu biraz kurura bakmayın ne yapmalıyım bilmiyorum
yani tuhaf gerçektenAynen verse iyi olurmuş ben daha sormadım bakalım bi dahaki gidişimde sorucam
Sorma valla hayır bi de uyuyan insanı arıyor![]()
Büyük ihtimal veriyor canım WhatsApptan yazıyorlar dediğine göreyani tuhaf gerçekteninşallah seninki verir
![]()
Ben sadece hamile pantolonu aldim 2 tane.dolap uygulamasında uygun fiyata var.daha hic bebek kiyafeti bakmadim önceki düştüya o yüzden bir 20 hafta gecsin diyorum.Kızlar konumuzdan alakasız ama çok canım sıkkın.evleneli 7 ay oldu ve evlenene kadar hep 45 47 kilo arasıydım hiç kila alamadım ve kıyafetlerimde ona göre aldım şimdi ise 53 kiloyum ve hamileyim artık kotlarımın hiç birini giyemiyorum cogu kıyafetimde olmuyor mecbur almak zorundaym başka çarem yok.eşim alıyor ama sonrasında sürekli para lafını acıyor bnde sinirleniyorum şiddetli kavga ediyoruz artık saatlerce aglamaktan harap oldum.bebegim olucak hevesliyim ama sagolsun insanın sürekli hevesini kırıyor.3 aydır böyle kızdıgımı bile bile para lafını açması artık strese sokuyor.bn müsrifçi bi insan degilim ihtiyaç neyse onu alırım bunu bilmesine ragmen böyle.sonrasında üzülme tamam alalım diyor ama ne fayda.şimdide gitti yattı ceremesini bn çekiyorum şiddetli bir baş agrısı başladı.uzun oldu biraz kurura bakmayın ne yapmalıyım bilmiyorum
Canım aylık alacagı 3 4 parça eşya ona dokunmaz bile.zaten bitane kaybetmişim Allah bitane daha vermiş bn çok şükür dedikçe o başka şey söylüyor bi kere agzından şükür çıkmadı.3 aydırda bu sekilde yapması artık garip geliyor bilinçli yapmaya basladı.bn çalısıyordum evlenince işi bıraktım tazminatı alıp bıraktırmasaydı o zaman.ailesi gazlıyor heralde ondan böyleCanım maddi durum olarak ne durumdasınız bilmiyorum ama zaten şu dönemde ya fakirsin ya zengin orta hal kalmadı artik. Hersey ateş pahası ama bunun sorumlusu sen değilsin. Seni geçtim bebek için de bisey dediyse senin gerçekten içine o dokunmuş.
He bazen denir "aşkım bu pahalıymış" veya "başka yere de bakalim" vs. vs. Örnek uzar gider ama sen bu kadar üzüldüysen daha fazlası demekki söyledikleri
Olur gider halletmeye çalışırız diye orta yolu bulmuyorsa ne denilebilir ki
Hersey pahalıysa beraber oturup düsünülmeli ne yapicaz diye anladığım kadarıyla eşin onu da takmıyor pek
Ben akıl verecek şeyde değilim asla ama sinirlenip kendini üzmek stres yapmak yerine kesin konuşmalısın
Bu kadar stres emin ol senin için zararlı
İnşallah bi an önce düzelirsiniz![]()