2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de günde 2 kahve içerdim ama gebelikten midir yoksa peş peşe hastalıklardan mı nedense hiç canım istemiyor. Gün aşırı 1 kahve içiyorum aklıma gelirse 😁.
Ayrıca bebeğin uykusuna da çok etki ediyor. Uykusuz bebekler olmasınlar aman 🤭
Kiloya etki ediyordur ama uykuya ettiğini sanmıyorum canım ben ilk hamileliğim de kahve çok icerdim ama oğlumun maşallahı vardı hatta ilk aylar dr bile götürdüm hep uyuyor hiç ağlamıyor bir sorun mu var diye 😁

Kızlar günaydın, benim size bir sorum olacak. 11. hafta bitiyor 12. haftaya giriyorum. Mide bulantılarım devam ediyor maalesef ama sanırım buna alıştım. Bir de beni çok yoran bir diğer konu da geniz akıntısı. Yani afedersiniz ama sanki midemi bulandıran buymuş gibi geliyor. Çok da detaylı tarif etmek istemem :KK43: bunu yaşayan var mı ya da bir çözüm bulabilen :KK43:
Bende de oluyor, özellikle sabah ve yatmadan. Mevsimsel diye düşünüyorum. Çok rahatsız edici ama katılıyorum

Kızlar merhaba ben de gittim dün ikili test verdim sonuçlar güzel çıkar inşallah. Aklıma bir şey takılldı en son gittiğimde 9 haftalıktı şimdi de 12+5 ve ikidir aynı pozisyonda😄 yani bu çocuk hiç mi kıpırdamadı hep yatıyor mu diye söyleniyorum eve geldiğimden beri 😄 insan biraz hareket görmek istiyor bu durumda olan var mı

Kiloya etki ediyordur ama uykuya ettiğini sanmıyorum canım ben ilk hamileliğim de kahve çok icerdim ama oğlumun maşallahı vardı hatta ilk aylar dr bile götürdüm hep uyuyor hiç ağlamıyor bir sorun mu var diye 😁
Kişiden kişiye değişiyor olabilir. Ben gece kahve içsem uyuyamıyorum mesela ki süte nasıl geçmesin bilemedim 🙈

Dilos6342 Dilos6342 yanlış hatırlamıyorsam bi instagram sitesinde parayla tahmin yaptırmıştın değil mi neye göre yaptığını buldum sanırım ordan oraya gezerken. Japon takviminde anne ve baba doğum tarihi ve hamile kalma tarihiyle yüzde kaç kız yüzde kaç erkek yazıyor. Tavsiye eden arkadaşı hatırlayamadım eğer hesapladığında kadınınkiyle aynı çıkıyorsa artık boşa para vermesin diyecektim

Kızlar merhaba ben de gittim dün ikili test verdim sonuçlar güzel çıkar inşallah. Aklıma bir şey takılldı en son gittiğimde 9 haftalıktı şimdi de 12+5 ve ikidir aynı pozisyonda😄 yani bu çocuk hiç mi kıpırdamadı hep yatıyor mu diye söyleniyorum eve geldiğimden beri 😄 insan biraz hareket görmek istiyor bu durumda olan var mı
Ben de 9 ve 11 haftalık pozisyon aynıydı yüzüstü yatıyordu. Belki de annesi gibi geç uyanıyor diye düşündüm 😅

Kızlar ben geldim herşey yolunda herhangi bir sorun yok pazartesi kan vereceğim ultrasonda mıdır nedir ben hiç anlayamiyorum hareketlerini falan tahminleri alirim❤️ @Lalalala1 naptin cnm
Kız gibi geldi bana. Nub topiğine atsana benimki belli değildi ama bu belli sanki bi tahmin yaparlar. Nedense çok güzel olacak gibi doğdu içime Rabbim size bağışlasın 🥰

Kızlar hamile yastığıda işe yaramadı. Belim sırtım çok kötü uyanıyorum sabahları işkence gibi hareketlenip açılana kadar. başımda ağrıyor bu hafta bitiklerdeyim. şimdiden böyle olunca gözüm korkuyor artık gerçekten 😭
Canım benim kalçamda ödem var o ağrılarımı genelde uyurken cenin pozisyonunda uyuyarak ve ya battaniye ya da yastıkla tam bel kısmıma destek yaparak hafiflettim. Bir de bazen ağrıdan kalkmayacak gibi oluyordum ama hareket etmek iyi geliyor. Atak gibi gelip gidiyordu zaten. Korkudan asla öyle çok gerinip açılarak uyuyamıyorum hala. Hep cenin gibi beli rahatlatan pozisyonlar tavsiye ederim. Ve ayağımın arasına yastık almıyorum önceden iyi gelirdi ama hamilelikten beri daha da ağrıtıyor sanki

Canım benim kalçamda ödem var o ağrılarımı genelde uyurken cenin pozisyonunda uyuyarak ve ya battaniye ya da yastıkla tam bel kısmıma destek yaparak hafiflettim. Bir de bazen ağrıdan kalkmayacak gibi oluyordum ama hareket etmek iyi geliyor. Atak gibi gelip gidiyordu zaten. Korkudan asla öyle çok gerinip açılarak uyuyamıyorum hala. Hep cenin gibi beli rahatlatan pozisyonlar tavsiye ederim. Ve ayağımın arasına yastık almıyorum önceden iyi gelirdi ama hamilelikten beri daha da ağrıtıyor sanki
Bende destek için hamile yastığı aldım işte ama yok bir iki gün iyiydi sonra yine devam etti ağrılarım. Kıvrılınca daha çok ağrıyor bende robot gibi dimdik yatmaya çalışıyorum çok zor gerçekten sabahları yataktan zor kalkıyorum eğilip doğrulamıyorum sırtım ve belimden ilk 1 saat iptalim resmen uyandıktan sonra. Çok uyuyorum ondan mı diyorum artık erken kalkıp deneyeceğim birkaç günde. Egzersiz şart bana 20.haftadan sonra başlayacağım inşallah

Back
X