2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar ya degisik bir soru sorcam ama nasil soracagimi bilmiyorum 🙈

Karnimi rahat birakirsam biraz buyudugunu hissediyorum ama farkinda olmasam hep sanki sikiyormusum gibi geliyor
Sizde de oluyormu 😅umarim anlatabilmisimdir

Birde Kizlar artik hic bir belirti olmadigi icin hamilelikte kaygi basliyor bende
Iyimi hersey yolunda mi
Agrim yok neden var neden gibi birsuru
Herkes cinsiyet merak ediyor ben etmiyorum neddn
Ya hep kotu sey olacak hissi var artik bas edemiyorum
9 ay dayanabilirim insallah 😅
Sizde de boylemi aceba

Kızlar sağlık ocağından beni ilk aşı için 15.haftada çağırdılar erken gibi geldi bana ama tabi onlar daha iyi bilirler sizi ne zaman çağırdılar?

Kızlar ben de çatlak kremi olarak Lierac jel aldım. 245 TL’ye ama birkaç ay yetecek gibi. İçime otursa da çatlaktan çok korkuyorum. Bir de bebek yağı kullanıyorum. İnşallah değer bakalım. Kullanan var mı lierac
Ben kullandım 16 haftalıktım , daha karnım belli değildi çok. Eczacı egzama için doğal bir krem sormuştum , hamileyim falan deyince. Kaç haftalık dedi, işte böyle böyle , başlamanızı tavsiye ederim, demişti . Lierac satmıştı bana. 4. Aydan 9. Aya kadar, bir buçuk tüp kullandım. Son aylarda sabah akşam sürdüm. Baya gitti yani. Hiç çatlağım olmadı. Ben nasipse 16. Haftada başlarım yine. Ama gerçekten çok pahalı neyse ki biliyorum, epey gidiyor.

Selam herkeseee,
11. Haftada ablam fetal doppler hediye etmişti. Tabii o heyecanla hemen dinledim. Jel de almıştık. Kuru iletmiyor kendi kalp sesimi bile.
Dedim sanırım çalışmıyor ya da çok ilerki haftalarda duyacağım.
Attım bir köşeye. Artık 14’e girince dedim bi daha deneyeyim. Çıkırı çıkırı çıkırı, duydum, aynı doktorda duyduğum hızlı ritimle . Koşun koşun diye bağırıyorum, yerini kaybetmeyeyim diye. Duyduk birlikte. Öyle işte. Çok güzel bir andı, paylaşmak istedim.
Bir sonraki kontrole kadar moral oldu.🥰🦋

Kizlar ya degisik bir soru sorcam ama nasil soracagimi bilmiyorum 🙈

Karnimi rahat birakirsam biraz buyudugunu hissediyorum ama farkinda olmasam hep sanki sikiyormusum gibi geliyor
Sizde de oluyormu 😅umarim anlatabilmisimdir

Birde Kizlar artik hic bir belirti olmadigi icin hamilelikte kaygi basliyor bende
Iyimi hersey yolunda mi
Agrim yok neden var neden gibi birsuru
Herkes cinsiyet merak ediyor ben etmiyorum neddn
Ya hep kotu sey olacak hissi var artik bas edemiyorum
9 ay dayanabilirim insallah 😅
Sizde de boylemi aceba
Sorma bugun komşuya gittim kimseye gebe oldugumu soylemedim ama azcikta olsa gobek belli bende farketmeden icime cekiyomusum 😂

Back
X