Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin inşallah canımSagol canm seninde gözün aydın olsun. Saglıkla gelsin miniklerimiz![]()
Gittim bugün alttan baktı akıntıyı söyleyince bi sorun görünmüyor şimdilik dedi suyuna baktı sanırım, dünden beri de gelmedi inşallah devam etmezzDilos6342 canim doktora gittin mi
Benimkine ne dersiniz sizceKız bu kızzzşimdiden isim düşinmeye başlayın hayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallah maşallah ne tatlı duruyor
![]()
Anam o görünen bacak mı nub mu? Nubsa erkekBenimkine ne dersiniz sizce![]()
Mavişim kahkaha attım resmen ya
Ebet büyüdüklerinde görüntülü konuşturalm agulasınlar birbirlerineVajinal baktı bi de canım ondan daha net çıktıteşekkür ederiimm biz dünür olamicaz ama kızlar kanki olur artık
![]()
Kertiyorsunuz demi bebişleri yakaladımNetlesirse neden olmasın![]()
Ayyy tam yemelik o ağızlarEbet büyüdüklerinde görüntülü konuşturalm agulasınlar birbirlerine![]()
Surda 5 ay bnm 6 ay senin kaldı ne cabuk geçiyor günlerAyyy tam yemelik o ağızlar![]()
Bu hafta 3. Ay tamamen bitiyor artıkSurda 5 ay bnm 6 ay senin kaldı ne cabuk geçiyor günler![]()
Canımmmarketlerde dondurulmusu oluyor en azından yemıs olursun aynı lezzetı olmasadaYok Kuzum ya aramadigim yer kalmadi esimle birlikte
Artik diyor zeytini kirmiziya boyasam gecermi istegin
Hayir o degil her gece ruyamda goruyorum artik![]()
Çoook minikler daha ya. Karnımız gerilince baya hissedicez. Benim ğlasenta sol ön tarafta imiş ondan bir iki hafta geç hissedebilirsin dedi. Plasentadan yankı yapması lazım yani ama sol boş sağ kolay hissetmek.Benim de 13+3 görüntüsüydü, bu haftalar böyle mi oluyolar acaba, keyif desen var![]()
Evet ya dünde aynısı bana oldu parmakla sayıp durdumBu hafta 3. Ay tamamen bitiyor artıköyle düşününce bi an bana da az geldi yaa
![]()
Haha valla biz böyle kıtlamalık yağlanıyoruz da yazın nasıl dayanıcaz bilemiyorum. Hiç de sevmem yağ kullanmayı ama çatlaktansa bikaç ay idare etmeyi tercih ederim. Kakao yağını bikaç kişiden daha duydum araştırırken uygun da fiyatı belki bir o bir başka ürün deneyebilirim. Sen daha garantilisini bulursan tavsiyelere açığımBunu ilk defa duydum valla, ayy en güzeli zeytinyağı![]()
Üzüldüm bak buna ben de eşime alması için bak bu güzel bunu almazsan buruşurum seanslarına başlamıştım.Onunla ilgili eskiden çok başarılı olduğunu ancak son 2 yılda eski performansını göstermediğini okumuştum
4 den sonra başlamak gerek diye okudum. 3 de başlayanlar bile var imiş ama göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı benim. Bu haftadan sonra alıp başlamayı düşünüyorumBende onu kullanmayi düşünüyorum ne zamandan itibaren kullanmak gerekiyor bilgisi olan ?
Ana kucağı daha kullanışlı olmaz mı ya mesela mutfakta işim varken bi yandan yanımda olması benim için daha iyi olur. Kendinden sallananlardan olsa zaten dadından yenmez. Bebekler bi süre sonra görmeden durmuyorlar.Kızlar ana kucagı yerine bundan almayı düşünüyorum kolaylıkla heryere taşıyabilmek için bide yerden yüksek olmasını istedim kullananı gördünüzmü veya ilk bebişlerinizde kullandınız mı.