2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sorma bugun komşuya gittim kimseye gebe oldugumu soylemedim ama azcikta olsa gobek belli bende farketmeden icime cekiyomusum 😂
Ah demek psikolojik oluyor bu
Gittim bugün alttan baktı akıntıyı söyleyince bi sorun görünmüyor şimdilik dedi suyuna baktı sanırım, dünden beri de gelmedi inşallah devam etmezz🙏🏻
Peki akintin nasil dilos
Canımmmarketlerde dondurulmusu oluyor en azından yemıs olursun aynı lezzetı olmasada

Kuzum baktim onu dahi bulamadim 🥲

Ana kucağı daha kullanışlı olmaz mı ya mesela mutfakta işim varken bi yandan yanımda olması benim için daha iyi olur. Kendinden sallananlardan olsa zaten dadından yenmez. Bebekler bi süre sonra görmeden durmuyorlar.
Canım buda taşınıyor mutfaga salona geçerken kediciklerim var 2tane ondan yerden yüksek olsun dedm birde sagı solu kapalı anakucagı daha yakın yere ondan bumu olsa acaba dedm.

Merhaba kan sulandırıcı kullanıyorum. kayıplarımız olmuştu. bir yaşayan oğlum var. 12+2 de serklaj oldum .

Bu hafta sonu kontrolde de inşallah sağlıkla cinsiyeti öğreniriz

• Beğen
Reactions: Zzy
Yaa masallah 😍 herkesin degisik bir tiksinme sekli var cok ilginc bende sudan tiksiniyordum sukur geciyor yeni yeni
Visneye aserdim tabi hic biryerde yok kaldi icimde ruyalarimdan cikmiyor 😅 aylik beklemek cok uzun en guzelini yapmissiniz doktor tatile gitti benimki ayligida gecti resmen 1 Ay on gun sonraya verdi bakalim nasil gececek
İzmir'de olsanız Nizami Manav'da her türlü meyve bulunuyor,bu konuda meşhur bı yer. Umarım en kısa sürede bulursunuz.

Ufak tefek seyirme gibi hissediyorum bir şeyler ama hamile olduğumu bilmesem farkında olmam bence 🙂 siz hissediyor musunuz?
Yok bende hissedemiyorum daha ama karnım çıkmaya başladı. Arkadaşım 15te hissetmiştim ben dedi geçen gün sizinde daha büyük diye merak ettim ☺️

Canım buda taşınıyor mutfaga salona geçerken kediciklerim var 2tane ondan yerden yüksek olsun dedm birde sagı solu kapalı anakucagı daha yakın yere ondan bumu olsa acaba dedm.
Hmm olabilir senin durumunda. Aslında bebeğe göre değişiyor. Beşikte duran bi bebekse kolay olabilir dediğim gibi içinde durur mu onu bilemedim

Kızlar ana kucagı yerine bundan almayı düşünüyorum kolaylıkla heryere taşıyabilmek için bide yerden yüksek olmasını istedim kullananı gördünüzmü veya ilk bebişlerinizde kullandınız mı.
Bende bunu düşünüyorum canım salonda yanımızdayken buna koyarız daha rahat ana kucağına göre bence

Haha valla biz böyle kıtlamalık yağlanıyoruz da yazın nasıl dayanıcaz bilemiyorum. Hiç de sevmem yağ kullanmayı ama çatlaktansa bikaç ay idare etmeyi tercih ederim. Kakao yağını bikaç kişiden daha duydum araştırırken uygun da fiyatı belki bir o bir başka ürün deneyebilirim. Sen daha garantilisini bulursan tavsiyelere açığım ✋

Üzüldüm bak buna ben de eşime alması için bak bu güzel bunu almazsan buruşurum seanslarına başlamıştım.
Ayyy valla ben de araştırıyorum ama dediğim bu işte genetik de çok etkili oluyormuş. Yani birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir artık kumar oynayacağız ya herro ya merro😅 yazı düşünmek bile istemiyorum 😬😬 Mustela konusunda da siz de bakın araştırın isterseniz belki size iyi gelir🥰

Evet ya dünde aynısı bana oldu parmakla sayıp durdum 😁alıyormusın bişiler bn gene dayanamayıp 3 4 parca bişiler aldım bugün çıtçıtlı badi alt eşortmanlarndan corap filan 🙈🙈
Şu cicilere bak yaaa 😍 bende bugün bunu ve 6 tane beyaz zıbın aldım 3 tane yeni doğan 3 tanesi de 3 ay için, kız şeylerine elim gitti de bi bunu aldım dayanamayıp 9 ay olanı aldım yaza giysin diye😍
Daha tam belli olmadan almayayım dedim haftaya gideyim de kesin konuşursa 🥰

Eklentiler

• 20220322_203148.webp
    20220322_203148.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 76
Şu cicilere bak yaaa 😍 bende bugün bunu ve 6 tane beyaz zıbın aldım 3 tane yeni doğan 3 tanesi de 3 ay için, kız şeylerine elim gitti de bi bunu aldım dayanamayıp 9 ay olanı aldım yaza giysin diye😍
Daha tam belli olmadan almayayım dedim haftaya gideyim de kesin konuşursa 🥰
Yaa şu muslin tulumda benim de gözüm var. Deniz kenarında hasır şapkayla kombin yapıp foto cekmelik👌🏼 Güzel günlerde giysin minnoş👶

Kizlar ya degisik bir soru sorcam ama nasil soracagimi bilmiyorum 🙈

Karnimi rahat birakirsam biraz buyudugunu hissediyorum ama farkinda olmasam hep sanki sikiyormusum gibi geliyor
Sizde de oluyormu 😅umarim anlatabilmisimdir

Birde Kizlar artik hic bir belirti olmadigi icin hamilelikte kaygi basliyor bende
Iyimi hersey yolunda mi
Agrim yok neden var neden gibi birsuru
Herkes cinsiyet merak ediyor ben etmiyorum neddn
Ya hep kotu sey olacak hissi var artik bas edemiyorum
9 ay dayanabilirim insallah 😅
Sizde de boylemi aceba
Ben senin ne demek istediğini anladım canım, ben de farkında olmadan göbeğimi içeri çekiyorum sanki🤷🏻‍♀️

Genelde göbeğim dümdüz olur özellikle sabahları ama kilo almaya başladıktan sonra ufak bir göbüşüm oluşmuştu, o dönem hep geri çekip yürürdüm ondan mı kaldı nedir.
Salsam göbek çıkmış gibi. Bugün 13+5 oldum artık normaldir göbek çıkması salmam lazım :)

Kötü bir şey olacak hissi bende de var, bence buradaki pek çok arkadaşta var ama ben 3 ayı geçirince bi tık daha rahatladım gibi oldu. Bundan sonraki kontrollerim de biraz aralıklı artık bakalım nasıl sabredecek🙃

Back
X