2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Havalar da nasıl gider bilmiyorum ki tam. Ben böyle tek uzun kol badi giydiriyordum baktım hafid serin penye yelekler var onlardan giydiriyordum üstüne de. Altına öyle öyle o şekil bi alt.ince uzun kollu tişört deniliyor onlardan almıştım bide. Gerekirse yine üstüne penye yelek. Yarın insalah cinsiyeti ogrenirsem hemen başlıcam almaya. Neler aldigimi buraya da atarım. 1 tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum. Sonra hep tulum. Ben genel de bode tulum aldım tulum giydirdim güzle oluyordu kucağa alırken falan sırtı açılmıyordu. Eldiven yaz çocuğu olduğu için hic kullanmadim diyebilirim. Ben tırnaklarını kesemiyordum babası kesiyordu o da kesemeseydi takardım ama kesen birini bulana kadar. Çünkü baya jilet gibi kesiyo tırnakları. Uzun kolu badinin üstüne tulum da yetiyordu.
Bnde antalyadayım öyle kasıma kadar dondurucu soguk olmuyor pek aksamları serin oluyor.kalınından imcesine kadar alıcaaz artık

Cinsiyet bilmeden aldığım ilk parça 🙈. Kız olursa da giyer herşekilde 😁

Eklentiler

• 4C5ED63A-6882-4D75-8512-93AC8B9CE5CB.webp
    4C5ED63A-6882-4D75-8512-93AC8B9CE5CB.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 72
Benimde bebek haberi gelmeden herşeyim hazırdı. Kendim el örgüleri battaniyeler yapmıştım hstane çıkışları almıştım. Amigurumi oyuncaklar yapmıştım 😂 sadece sahibini bekliyordum
ne güzel bi bebek eksikmiş 😊halamda duyduğu günden beri bi hazırlık içinde hiç çocuğu olmadı ondan galiba annemde yok o kadar heves 😂

Ayy hadi gözün aydiin😍😍 bana da bugün kıza benziyor dedi ama haftaya tekrar gidicem bakalım 13+3te 🥰
Senin bebiş cidden kıza benziyor canım ben de kıza benzettim 😍 sağ ol canım darısı başına artık heyecanlı bir bekleyiş oluyor böyle.. gönlüne göre olur umarım, hayırlı evlat olsunlar 🙏🏻

Hala gibi hala 😀 benimki isimlerini bilmez
haha teyzeye anne yarısı derler ya benimkide öyle bi hala 😂çoxuğu olmadığından galiba küçükkende benle çok ilgilenirdi annemden çok kıyafet oyuncak alırdı hatta bi ara ona da anne diyomuşum,😂😂

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Hanımlar günaydın.
Nifty test için fiyat araştırması yapıyorum da, Kocaeli İstanbul bölgesinde fiyat alan var mı? Başka bölgeler de olur il il temsilcileri mevcut. İletişime geçtiğiniz temsilcilerin Özelden iletişim numaralarını gönderebilir misiniz? ☺️
Merhaba ben ankaradayım ama test yaptırdığım firmanın merkezi İstanbul’da var Merve hanım çok ilgilendi 0505 500 50 50 Amerika’ya gitti adımı söyleyebilirsiniz ankaradan damla indirim yaparlar diye düşünüyorum

haha teyzeye anne yarısı derler ya benimkide öyle bi hala 😂çoxuğu olmadığından galiba küçükkende benle çok ilgilenirdi annemden çok kıyafet oyuncak alırdı hatta bi ara ona da anne diyomuşum,😂😂
Maşallah ne güzel çok şanslısın bence. Bende isterdim çünkü annem gibi birini etrafımda.

Hala gibi hala 😀 benimki isimlerini bilmez
Ayy çok güldüm yorumunuza bizimkilerde öyle uzak şehirlerde kırkta yılda bir konuşuruzda amcalarım,dayılarım hayırlı olsun bile demedi. Kuzenlerimin bazıları hayırlı olsun desede onlarlada uzağız büyük ihtimal çocuklarımız birbirlerini tanımayacak bile😂

Herkese merhaba ,
Dün ciddi karın agrısı ile kıvrandım ve çok endişelendim bebek için.
Bugün detaylı ultrasonda iyi olduğunu öğrenince içim rahatladı . Hatta onu izlerken elimi alnıma koymuştum , kadın bak aynı senin gibi duruyor eli basında dedi 😁. Keyif bebesi resmen ..
Cinsiyeti yine söylemedi :) 2 hafta daha bekliyoruz .
Bence kız

Ayy çok güldüm yorumunuza bizimkilerde öyle uzak şehirlerde kırkta yılda bir konuşuruzda amcalarım,dayılarım hayırlı olsun bile demedi. Kuzenlerimin bazıları hayırlı olsun desede onlarlada uzağız büyük ihtimal çocuklarımız birbirlerini tanımayacak bile😂
Evet aynen nedense bizim de öyle herkes birbirinden bi haber. O yüzden imrenirim hep kuzenleriyle kardeş gibi olanları 🤭

Yarın inşallah cinsiyetini öğrenirim. Tabi önce hareketlerini iyi olduğunu duyayım da doktordan. 1 ay oldu uzun geldi baya. Eşim olmadan gidicem. Alabilirsem dönerken bi emzik veya başka bisey almayı düşünüyorum pembe veya mavi artık neyse cinsiyeti 😍

Back
X