- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 33
Annesi tiyo verdimiEveeet. Kucağa alıyorsun omzuna yaslanıp etrafı izliyor uslu uslu sen gülünce gülüyor valla bi şarj olup döndüm eve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesi tiyo verdimiEveeet. Kucağa alıyorsun omzuna yaslanıp etrafı izliyor uslu uslu sen gülünce gülüyor valla bi şarj olup döndüm eve
Yook ortam kalabalıktı biraz pek konuşamadık ama annesi de çok güleç ve tatlıydı ona bağladım birazAnnesi tiyo verdimi![]()
Canım ben 100 ile başlamıştım 25 e kadar düştü. Doktorun senin için en iyisini bilir tabi ama gebelikte kontrol altında tutulması gerekiyor o nedenle sen bir test daha ver naçizane önerim.Doktorum bana 50 mg vermişti doguma kadar kullanıcaksın dedi bidaha test istememişti siz kaçlık kullanıyorsunuz
Ya gerçekten öyle. Doktorum her seferinde bir şikayetin var mı diyor? Şikayetim olmaması şikayetim diyorum :)25 mg kullanıyordum bende canım.
Malesef o kaygılar hep oluyo herkeste sanırım ılkınde benmde surekli kanama ve erken dogum riski vardı. Aksıne masallah bunda Bi problem yok ama kaygılarım daha fazla.Bugunler de geçecek insallah
Evet Allahın mucizesi işte, içinde küçücük birsey olusuyo sırasıyla ve muntazam bir şekilde. Ne kadar şükretsek az.
Rabbim hepimize saglıklı doğumlar nasip etsin![]()
Geçmiş olsun bol su ve lifli gıdalar iyi geliyor. Benim de son TSH 1.89 çıktı 50 lik ilaca devam ediyoruz, yakında kontrol için ben de kan vericem. İnan hepimiz endişe duyuyoruz, yakında hissetmeye de baslicaz ins. çok az kaldıKızlar günaydın, Demir hapı beni mahvetti sanırım ya kabız oldum bazen kanama oluyor ama rahimden değil çok şükür.
İnsan endişe ediyor tabi böyle olunca da.
Dün 13. Hafta kontrolünden sonra tam kan sayımı vermiştim değerlerim referans değer aralığında çıkmış çok şükür.
TSH 0,088’di 1,24 olmuş 25 mg lik ilaç kullanıyorum. Soran arkadaşlar vardı bu tsh konusunu doktor aynı şekilde devam dedi.
Bebeklerimizi hissetmeye başlasak yahu insan korkuyor böyle haber almayınca
Bugün tam 14+0 oldum. Bu günler bile hayal gibiydi şükürler olsun? Sizler nasılsınız?
Merhaba, hamilelik seyrinde degisen hormonlara bağlı olarak TSH değeri değişiyor. Bu sebeple de ilaç doz ayarlamasi gerekli durumları gorebilmek için ayda bir test tekrarı önerilir. Bence kontrol olmanızda fayda varDoktorum bana 50 mg vermişti doguma kadar kullanıcaksın dedi bidaha test istememişti siz kaçlık kullanıyorsunuz
Su şişesine yapışık geziyorum hep :)Geçmiş olsun bol su ve lifli gıdalar iyi geliyor. Benim de son TSH 1.89 çıktı 50 lik ilaca devam ediyoruz, yakında kontrol için ben de kan vericem. İnan hepimiz endişe duyuyoruz, yakında hissetmeye de baslicaz ins. çok az kaldı![]()
Bana da 4. Ay dedi ama unutmuşum bileKızlar sağlık ocağından beni ilk aşı için 15.haftada çağırdılar erken gibi geldi bana ama tabi onlar daha iyi bilirler sizi ne zaman çağırdılar?
Maşallah subhanallahh öyle de geçer inşallah canımYa gerçekten öyle. Doktorum her seferinde bir şikayetin var mı diyor? Şikayetim olmaması şikayetim diyorum :)
Öyle bir şikayetsizlik. Çok şükür popomu kaşıyayım hemen![]()
Çok şükürKızlar ben de şimdi ikili tarama testinden geldim. Çok şükür güzeldi. Cinsiyetine kız dedi![]()
Ya elini mi emiyor ben mi öyle görüyorumBenimkine ne dersiniz sizce![]()
İyi hadi hatırlatmış oldum canım sende unutmadan yaptır aşınıBana da 4. Ay dedi ama unutmuşum bile![]()
Ben de çok sevindim anlatamamÇok şükür
Kız o kadar az görüyoruz ki çok sevindim![]()
Şart di mi bu aşı yaptırmak lazım yani. Hiç de sevmem aşılarıİyi hadi hatırlatmış oldum canım sende unutmadan yaptır aşını
Canım demir hapı banada bulantı kabızlık yaptı dün doktoruma yazdım değiştirdi mıcrofer tablet yazdı bu kabızda yapmaz dedi doktoruna danış sendeKızlar günaydın, Demir hapı beni mahvetti sanırım ya kabız oldum bazen kanama oluyor ama rahimden değil çok şükür.
İnsan endişe ediyor tabi böyle olunca da.
Dün 13. Hafta kontrolünden sonra tam kan sayımı vermiştim değerlerim referans değer aralığında çıkmış çok şükür.
TSH 0,088’di 1,24 olmuş 25 mg lik ilaç kullanıyorum. Soran arkadaşlar vardı bu tsh konusunu doktor aynı şekilde devam dedi.
Bebeklerimizi hissetmeye başlasak yahu insan korkuyor böyle haber almayınca
Bugün tam 14+0 oldum. Bu günler bile hayal gibiydi şükürler olsun? Sizler nasılsınız?
Mecbur kuzum vücut direncini hazırlıyorlar daha sonra sıkıntı çıkmasın diğer hastalıklara diye verem tetanoz hepsini yaparlarŞart di mi bu aşı yaptırmak lazım yani. Hiç de sevmem aşıları![]()
Tamam canım bi sorayım.Canım demir hapı banada bulantı kabızlık yaptı dün doktoruma yazdım değiştirdi mıcrofer tablet yazdı bu kabızda yapmaz dedi doktoruna danış sende
Sadece tetanoz dendi banaMecbur kuzum vücut direncini hazırlıyorlar daha sonra sıkıntı çıkmasın diğer hastalıklara diye verem tetanoz hepsini yaparlar