• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum tavsiye edeceğiniz doğum doktoru varmi
Suan kontrollerin tup.bebek doktorundan devam ediyor ama doktor doğum yaptirmiycak benide riskli gebeliğin olduğu için biraz takip etme kararı aldi

DEMİR ilacından dolayı çok bulantı yaşayan varmış. Önceden ben de çok yaşardım depolarım da bomboştu. şimdiki doktorumun önerisiyle GYNOFERON kullanıyorum eylülden beri. Hayatımda ilk kez ferritin değerim yükseldi.
Ve sabah aç karna içerim saatlerce yemek yemesem bile ne bulantı ne de ağrı yaşarım demir tadı Bile yoktur. Tavsiye ederim sağlık ocağından yazdırırken bunu yazdırabilirsiniz..

DEMİR ilacından dolayı çok bulantı yaşayan varmış. Önceden ben de çok yaşardım depolarım da bomboştu. şimdiki doktorumun önerisiyle GYNOFERON kullanıyorum eylülden beri. Hayatımda ilk kez ferritin değerim yükseldi.
Ve sabah aç karna içerim saatlerce yemek yemesem bile ne bulantı ne de ağrı yaşarım demir tadı Bile yoktur. Tavsiye ederim sağlık ocağından yazdırırken bunu yazdırabilirsiniz..
Sağol canım devam ederse bu ilaçlada senin dediğini yazdırayım.

Nazarlara geldim 🤪 bu sabah dişim kırıldı malesef ki ben dişlerime çok iyi bakarım ama bebekten dolayıymış diş sorunları. Doktorumunda izniyle dolgu yapıldı şu anlık bir sorun yok ama bir iki dişim daha gidici gibi duruyor allahtan ikinci trimesterde tedavi şansımız varmış başınıza gelirse ertelemeyin yoksa sonu dayanılmaz ağrılarla kanal tedavisi olabilir 🤦🏼‍♀️
Ah geçmiş olsun en korktuğum şeylerden biri genetik olarak dişler sağlam değil bizde de. Bi sorun çıkarsa naparim diyordum, çok çok geçmiş olsun tekrardan. Bebis iyidir umarim🙏🏻

Demir ilacindan bulantı yaşarsam da şu sebeple oluyor çünkü afedersin çok ishal yapıyor 🤦🏻‍♀️ en son doktorun verdiği o kadar fazla yapmadı bakalım adı feramat değerlerimde düşüktü bi gidip baktırıcam insallah

Sağol canım devam ederse bu ilaçlada senin dediğini yazdırayım.
İnşallah devam etmez ama olmazsa isteyin canım geçmiş olsun
Demir ilacindan bulantı yaşarsam da şu sebeple oluyor çünkü afedersin çok ishal yapıyor 🤦🏻‍♀️ en son doktorun verdiği o kadar fazla yapmadı bakalım adı feramat değerlerimde düşüktü bi gidip baktırıcam insallah
Çiçeğim ben ishal ya da kabızlık yaşadım mı hatırlamıyorum. Suan standart gebelik sebebiyle bağırsaklarım pek çalışmıyor. Ama öncesinde böyle bi sorunum yoktu.
Ama bu Demir ilaçlarına belki alışma süresi vardır bir süreliğine yapıyor olabilir mi bağırsak sorunu bilemiyorum.

İnşallah devam etmez ama olmazsa isteyin canım geçmiş olsun

Çiçeğim ben ishal ya da kabızlık yaşadım mı hatırlamıyorum. Suan standart gebelik sebebiyle bağırsaklarım pek çalışmıyor. Ama öncesinde böyle bi sorunum yoktu.
Ama bu Demir ilaçlarına belki alışma süresi vardır bir süreliğine yapıyor olabilir mi bağırsak sorunu bilemiyorum.
Daha önceden ismi neydi unuttum bi tane demir ilacı vardı mahvetmisti beni, zaten değerim de düşük olduğu için direk igneye geçmiştik çok şükür şimdi öyle değil biraz ilaçlarda etkiliyor sanırım 🤔

Geçmiş olsun rabbim bdaha yasatmasin. Görünce yazmak istedim. İlk gebeliğim de benmde sürekli kanamam oluyordu belirli aralıklarla. Doğuma kadar devam etti hatta. Enfeksiyonum yuksek ti ve bebeğin yerleşimi aşağıdaydı 5.aydan sonra da sürekli agrılarım baslamıstı. Ama cok sukur sağlıkla ilerledi hersey bir sıkıntımz olmadı bebeğimin de benimde. Yaşadım stres ve agrılar dısında bir problem olmadı yani 😊

Sen de içini ferah tutmaya çalış Dr problem yok diyorsa. Bunu yaşayan çok insan var.
Geçmiş olsun sizede kolay değil o stres anlayabiliyorum 😕 evet kanamalarla doğuran çok kişi var ama çok zor bir stres sürekli kaybetme korkusuyla Allahım herkese güzel mutlu gebelik versin 😌🤲🤲

Malesef ben🥺 4-5 gündür yok gibiydi keyfim gelmişti evimde işimi yapabilmeye başlamıştım ki dün 5 kere kustum bütün yediklerim gitti tek tek midem acıdı artık🥺🥺 iştahım gitti sonra da anlamadım böyle bulantı geçip başa saran var mı 🙄🙄 benim neden böyle olmuş olabilir ki sadece önceki gün progestan

Malesef ben🥺 4-5 gündür yok gibiydi keyfim gelmişti evimde işimi yapabilmeye başlamıştım ki dün 5 kere kustum bütün yediklerim gitti tek tek midem acıdı artık🥺🥺 iştahım gitti sonra da anlamadım böyle bulantı geçip başa saran var mı 🙄🙄 benim neden böyle olmuş olabilir ki sadece dün progestan fitile başlamıştım onla mı alakalı anlamadım. Doktorum o etkilemez dedi şaşırdım napacağımı valla😣 bugün sabah bulantısı hariç çıkmadı bişiy şükür ama yerimden pek kalkmıyorum bişiy yapmıyorum korkudan kusmamak için. Artık hal kalmadı hala acıyor vücudum
İlac iciyormuydunuZ ?

Kizlar ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum tavsiye edeceğiniz doğum doktoru varmi
Suan kontrollerin tup.bebek doktorundan devam ediyor ama doktor doğum yaptirmiycak benide riskli gebeliğin olduğu için biraz takip etme kararı aldi
Bende bir arkadaşımin önerisi üzerine Rami hastanesi nehir bayram a gideceğim haftaya Perşembe ilk kez.Kendisi oraya doğuma yakın gitti ve doğumu onunla yaptı,doktordan çok memnun kaldığını ve muhakkak hamile kalırsam ona gitmem gerektiğini söyledi 😁 sitesinden randevu almak için baktığımda gerçekten diğer doktorun randevuları boş ama nehir hanımın ki hep dolu çıkıyor.Henuz kendi tecrübem yok ama gidince yazarım,arkadaşım özellik normal doğum taraftari olduğu için öneriyordu :)

Kızlar sizin kontroller kaç dk sürüyor? Doktor uzun uzun açıklıyor mu her şeyi? Uzun süredir gittiğim doktorum var yani gebelikten önce de gidiyordum. Ama kontroller 5 dk dan uzun sürmüyor. Kalp atışına bakıyor boyunu ölçüyor bi sorun yok diyip bitiriyor. Sizinkiler nasıl geçiyor normali bu mudur yani?

Kızlar sizin kontroller kaç dk sürüyor? Doktor uzun uzun açıklıyor mu her şeyi? Uzun süredir gittiğim doktorum var yani gebelikten önce de gidiyordum. Ama kontroller 5 dk dan uzun sürmüyor. Kalp atışına bakıyor boyunu ölçüyor bi sorun yok diyip bitiriyor. Sizinkiler nasıl geçiyor normali bu mudur yani?
Bilmiyorum ki canım ben her gittiğimde neredeyse 20-25 dk kalıyorum

maviss_34 maviss_34 çiçeğim senin cinsiyet belli oldu mu takip edemediim 😍🥰💕
Hayır canım salı gününe randevum var gosterirse öğreneceğiz yoksa on gün sonra kontrol de artık 🥰
Beylikdüzü medilife hastanesi öneririm canim uzak değilse güzel hastane

Merhaba herkese, bugün bizim de kontrolümüz vardı her şey yolunda şükür 🙏🏻 🥰
Cinsiyeti zarfla aldık akşam minik bi partiyle öğreneceğiz 😌 folik asit bitti omegrav diye bi multivitamine başladık. İçinde her vitaminden varmış .sizler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Gözünüz aydın 🥰 bende baya vitamin var ya 😂 vinalac, d3 sprey, neptune omega 3, sıdefer demir hapı ve bugünde kalsiyum magnezyum eklendi 5 çeşit ilaç oldu resmen yaşlılar gibi ilaç torbasıyla geziyorum😄

Back
X