- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Ya aslında benimki riskli ondan merak ediyorumHiç fikrim yok ama sanmam canım bn 15+3üm bakalım demedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında benimki riskli ondan merak ediyorumHiç fikrim yok ama sanmam canım bn 15+3üm bakalım demedi![]()
Nedrn riskli canım.Allahın izniyle hiç bişey olmazYa aslında benimki riskli ondan merak ediyorum![]()
Ben maalesef dun mahvoldum tum gun bulantidan gidip geliyor ama asla tam gitmediMalesef ben4-5 gündür yok gibiydi keyfim gelmişti evimde işimi yapabilmeye başlamıştım ki dün 5 kere kustum bütün yediklerim gitti tek tek midem acıdı artık
iştahım gitti sonra da anlamadım böyle bulantı geçip başa saran var mı
benim neden böyle olmuş olabilir ki sadece önceki gün progestan
Malesef ben4-5 gündür yok gibiydi keyfim gelmişti evimde işimi yapabilmeye başlamıştım ki dün 5 kere kustum bütün yediklerim gitti tek tek midem acıdı artık
iştahım gitti sonra da anlamadım böyle bulantı geçip başa saran var mı
benim neden böyle olmuş olabilir ki sadece dün progestan fitile başlamıştım onla mı alakalı anlamadım. Doktorum o etkilemez dedi şaşırdım napacağımı valla
bugün sabah bulantısı hariç çıkmadı bişiy şükür ama yerimden pek kalkmıyorum bişiy yapmıyorum korkudan kusmamak için. Artık hal kalmadı hala acıyor vücudum
Hayırlı haberler al inşallahKızlar yarın randevum var lütfen dua edin göstersin kendini de öğrenelim cinsiyetini miniğin![]()
Doktorum geçen hafta erkeğe benziyor dedi ama erken daha bişiy demeyeyim şimdilik demişti. Yarın gidicez bakalım tahmin edecek miCinsiyeti belli oldu mu canım genelde böle haftalarda böle kanama yaşayanlara erkek derler de merak ettim bir de bulunduğun dönem tam plesantanın yukarı çıktığı dönemmiş ondan da çok kişi de olurmuş
Geçmiş olsun rabbim bdaha yasatmasin. Görünce yazmak istedim. İlk gebeliğim de benmde sürekli kanamam oluyordu belirli aralıklarla. Doğuma kadar devam etti hatta. Enfeksiyonum yuksek ti ve bebeğin yerleşimi aşağıdaydı 5.aydan sonra da sürekli agrılarım baslamıstı. Ama cok sukur sağlıkla ilerledi hersey bir sıkıntımz olmadı bebeğimin de benimde. Yaşadım stres ve agrılar dısında bir problem olmadı yaniDoktorum geçen hafta erkeğe benziyor dedi ama erken daha bişiy demeyeyim şimdilik demişti. Yarın gidicez bakalım tahmin edecek miValla bilemedim ki ben hiç duymadım öyle kanama olacağını bilmiyordum baya korktuk bi de uykudan uyanıp gece bi wc gireyim diye kalkınca uyku sersemi nolduğumu bilemedim
ama inş dediğiniz gibidir çok saolun acildeki doktorda bu haftalarda karındaki genişleme ile alakalı olabiliyor diyince kanama alanı da gidince görülmedi demesi içimi rahatlattı. Benimki gece ıslaklıklık gibi gelmiş bitmiş kendi yani devam etmemiş demekki.
16 haftaligim bende yogun lekelenme sikayetiyle gittim saglik ocagina ama 18den once duyulmaz dedi bende doktoruma gitmek zorunda kaldım boşuna gitme bacim14 haftada dinlemezlermi gitsem canm
Ayy gözün aydın nasıl sevindiimmmDilos6342 cok sukur rdvu aldim yarina
8.45 de Of icim ferahlar gorurum de insallah hersey yolundadir
![]()
InsallahAyy gözün aydın nasıl sevindiimmmhadi bebisini gör gel yarın hiç biseyde yoktur eminimm
![]()
Bende yemek arasinda iciyorum Amaa maalesef birsuru yan etkisi var nefret ettimDemir ilacının yarattığı bulantı sıkıntısı yaşayan arkadaşlar, ben gece yatmadan önce içiyorum. 3 saat kadar öncesinde çay, süt ürünleri vs. gibi etkileşim yaratan gıdaları tuketmiyorum. Belki böyle de deneyebilirsiniz![]()
Anlamaz ya bilmez herhaldeInsallahIlac aldinmi dedi Evet aldim gecmedi dedim
umarim anlamaz
Ya iyi olur herseyde rahatlarim insallah anksiyetem tuttu yeminle
Yemek arasında almak riskli, çünkü bazı yiyecek ve içecekler demir emilimini azaltıyor. Buna dikkat etmezseniz ilacın desteği eksik kalabilir.Bende yemek arasinda iciyorum Amaa maalesef birsuru yan etkisi var nefret ettim![]()
Dinlemezler canım hatta ben bi ara korkup dinlemek istemiştim gittim duyulmaz daha demişlerdi 20.haftada ancak rahat duyulur bizdeki cihazla dediler doktorumda zaten sağlık ocağında kalp falan dinletme çok zorluyorlar karnı zararlı öyle dedi..14 haftada dinlemezlermi gitsem canm
Erken degilmi başlamak için bende mi alıp başlasam kafam karıştı simdiHanımlar Akbank hesabı olanlar kampanyalar kısmını kontrol etsin. Çiçeksepetinde altlimitsiz 30 TL indirim kuponu tanımlanmış. Ben de unimom çatlak yağı sipariş verdimbaşlayalım bakalım
Eki Görüntüle 3033315
Bende öyle yapmaya başladım canım gece yatarken içtim ama doktor günde 2 dedi malesef dozu düşük diye herhalde gece içmeme rağmen sabaha karşı hafif bulantıyla uyandım ben hiç sevmedim bu demir ilacını değiştirdik sözde ama bakalım bikaç gün geçsinde umarım devam etmez.. 2. Dozuda az önce içtim kahvaltıdan 3 4 saat sonrası süt içtiğim oda yoksa 2 saat olabilirmiş..Demir ilacının yarattığı bulantı sıkıntısı yaşayan arkadaşlar, ben gece yatmadan önce içiyorum. 3 saat kadar öncesinde çay, süt ürünleri vs. gibi etkileşim yaratan gıdaları tuketmiyorum. Belki böyle de deneyebilirsiniz![]()