• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de tüp bebekle gebe kaldım. Transfer den sonra bile beni ağlatıp kanamamın olmasına sebep oldular. O kadar zor geçti sürecim kanama kusma aklına ne gelirse. Aylardır tık yoktu. Şimdi bebek erkek olunca isim koymak için yanaşmaya kalkıyorlar. Yüzüme çocuğun olmuyor diye ne laflar saydılar. Sorun bende olmamasına rağmen. Üzülme Allahtan korkmayanlar için değmiyor. Biz evlatlarımızı düşünelim . Çok bekledik . Çok şükür nasip etti rabbim
Rabbim inş sağlıklı birsekilde kucağımıza almayida nasip etsin
Bebeklerimizi kucağımıza alalim da gerisi teferruat

Benim etrafımdaki herkes kızın olacak oyle hissediyorum diyolar bakalım benim ne olucak
Neyse ben hemen cinsiyet sormayayim 16.haftayi bekleyeyim 😬😬
Gerçekten 16dan önce pek kaptırmamak lazım sanırım 😅😅 bazi doktorlar kesin olarak soylemiyor 16dan önce, böyle karışıyorsa en iyisi bence 🙈

Kızlar az evvel e-Bebek’in önünden geçerken içerde buldum kendimi, başladım kıyafetlere bakarken ağlamaya🥲 yenidoğan zıbınlarından aldım düz beyaz.

Aslında bunu sadece bu eşiği kırmak korkularımı biraz olsun yenmek için yaptım, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Son düzenleme:
Ya bende ne zaman ev işi yapsam hemen belimde ağrı oluyo ve tüm gün sürüyo bacaklarıma vuruyo ve ayağa kalkmakta zorlanıyorum, rahim ağrılarını zaten ara ara da yaşıyorum. Doktor bana eğer ağrın olursa eczaneden magnezyum alıp kullanabilirsin dedi. Bende bugün aldım ama 121 mg. Bazıları 300 mg kullanıyormuş acaba bana günde 1 tane 121 mg yeter mi? Sizlerde kullanıyor musunuz magnezyum?

Ya bende ne zaman ev işi yapsam hemen belimde ağrı oluyo ve tüm gün sürüyo bacaklarıma vuruyo ve ayağa kalkmakta zorlanıyorum, rahim ağrılarını zaten ara ara da yaşıyorum. Doktor bana eğer ağrın olursa eczaneden magnezyum alıp kullanabilirsin dedi. Bende bugün aldım ama 121 mg. Bazıları 300 mg kullanıyormuş acaba bana günde 1 tane 121 mg yeter mi? Sizlerde kullanıyor musunuz magnezyum?
Daha kullanmıyorum ben öyle bi agrım olmadı ama bir kaç aya başlar bende isticem o zaman doktorda. Ne yaptın em son ne zaman gittin doktora. Cinsiyetini öğrenebildin mi

Daha kullanmıyorum ben öyle bi agrım olmadı ama bir kaç aya başlar bende isticem o zaman doktorda. Ne yaptın em son ne zaman gittin doktora. Cinsiyetini öğrenebildin mi
31 Martta benim randevum, eşim eğitimde olduğu için şehir dışındaydı o yüzden randevum da1 hafta kaydi. İnşallah bu gidişimde cinsiyetini öğrenirim, sen öğrendin mi ☺

Bu arada sana hiç test yaptılar mı ikili üçlü yada başka ne varsa. Bana daha hiç bi test yapılmadı da merak ettim

31 Martta benim randevum, eşim eğitimde olduğu için şehir dışındaydı o yüzden randevum da1 hafta kaydi. İnşallah bu gidişimde cinsiyetini öğrenirim, sen öğrendin mi ☺
Benim karışık biraz ya. Pipi resmi verdi ama yine de kesin diyemem dedi 2 3 gün önce gittiydim. Yüzüstü yatıyordu. 20 nisana ayrıntılı ultrason randevusu verdi o zaman kesin söylerim dedi. Hiç test yapmadılar bana ilk kese görülünce kan aldılar o okadar. Bide her muayeneden önce idrar aliniyo kilo ve tansiyon ölçülüyor o kadar. BBaşka2li 3lü falan hiç bahsetmedi bile.

Bu arada sana hiç test yaptılar mı ikili üçlü yada başka ne varsa. Bana daha hiç bi test yapılmadı da merak ettim
Bu ultrason muayenesinde ücret aldılar ayrıntılı için 20. Hafta da almayacaklar. Sonra 1 hakkin kaliyo. Bide sen bilirsin belki. Mesela ben bu hafta başka doktora gitsem cinsiyet icin. Sorun olur mu. Acaba bundan doktorumun haberi olur mu. Sıkıntı yaparlar mi ki. Ben doktordan memnunum hemde baya memnunum sağolsun bi kaç türkçe biliyo alttan muayenede falan tamam tamam diye sakinlestirmeye çalışıyo. Bide cinsiyet için başka doktora mi gitsem diyorum. Sonra cinsiyet için ücret odeyecegime bi kaç ay sonra ücret ödedim diyorum. Kafam da karışık baya yani

Benimde berbattı ağrılarım sabahları zor kalkıyordum bel ve sırt ağrısından perşembeden beri doktorum bunu verdi kullanıyorum rahatladım baya sabah akşam günde 2 içiyorum değerlerini ekliyorum

Eklentiler

• 00796E33-969A-4E24-804D-5A96E33CBD6F.webp
    00796E33-969A-4E24-804D-5A96E33CBD6F.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 97
Benim karışık biraz ya. Pipi resmi verdi ama yine de kesin diyemem dedi 2 3 gün önce gittiydim. Yüzüstü yatıyordu. 20 nisana ayrıntılı ultrason randevusu verdi o zaman kesin söylerim dedi. Hiç test yapmadılar bana ilk kese görülünce kan aldılar o okadar. Bide her muayeneden önce idrar aliniyo kilo ve tansiyon ölçülüyor o kadar. BBaşka2li 3lü falan hiç bahsetmedi bile.
Benimde aynen öyle. Sadece ultrason bakılıyor ve idrar testi alınıyo. Kanı bende de sadece ilk başta aldı. Aynı sistem burda da geçerli işte.

Bu ultrason muayenesinde ücret aldılar ayrıntılı için 20. Hafta da almayacaklar. Sonra 1 hakkin kaliyo. Bide sen bilirsin belki. Mesela ben bu hafta başka doktora gitsem cinsiyet icin. Sorun olur mu. Acaba bundan doktorumun haberi olur mu. Sıkıntı yaparlar mi ki. Ben doktordan memnunum hemde baya memnunum sağolsun bi kaç türkçe biliyo alttan muayenede falan tamam tamam diye sakinlestirmeye çalışıyo. Bide cinsiyet için başka doktora mi gitsem diyorum. Sonra cinsiyet için ücret odeyecegime bi kaç ay sonra ücret ödedim diyorum. Kafam da karışık baya yani
Öyle istediğimiz gibi doktor degistirebilecegimizi sanmıyorum. Ama istersen dene bi şansını. Frauenarzt lar oluyo randevu alabilirsen bi sorarsın belki kabul ederler.

Ben bi kere 100 € verdim bundan sonraki bütün ultrasonlar ücretsiz dedi. Benim işime geldi.

Kızlar benim vitaminimde bu doktorum bana bunu önerdi. İhtiyacı olan varsa diye içeriğinide attım araştırabilirsiniz

Eklentiler

• 2A03C0D5-C3C1-40B7-891A-90B61E30D8EB.webp
    2A03C0D5-C3C1-40B7-891A-90B61E30D8EB.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar doktor bugün sorun yok ama oruç tutma ne olur ne olmaz dedi. Kazası zor olur diye biraz endişeliyim dedim zorunda mısın canım tutmaya tutma dedi. Böyle diyince acaba bi gün tutup bi gün tutmasam mı diye bi düşündüm. Yapabilirsem tamamını tutmayı düşünüyorum. Çok şükür sorun yok ve kazası zor olur bu sefer emzirirken 30 gün. Siz konuştunuz mu doktorunuzla tutacak mısınız?
İlk günler denersin canım duruma göre karar verirsin sonuçta müsade var 😊 sahurda ve iftarda gerektiği kadar su içilmesi Lazım diye okumustum bir doulanin sayfasında ve sahurda ara ara yulaf yenirse bir sakıncası olmazmış bende denicem insaallah oğlumda tutmadim sonra kazası çok zor oluyor gerçekten 2 3 gün değil ki 1 ay az değil

Back
X