- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
Çok doğruBizde dert bitmez bacim hareket etmeye baslayinca asil olaylar basliyo aha bugun hic hareket etmedi deyip gun boyu yasayacagz o stresi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğruBizde dert bitmez bacim hareket etmeye baslayinca asil olaylar basliyo aha bugun hic hareket etmedi deyip gun boyu yasayacagz o stresi![]()
Ben hamile kalmadan önce bunu almıştım.Bebek bakım çantası alan varmı kızlar? Bakınıyorumda karar veremedim henüz..
Genelde ilk bebek için 20.haftalardan itibaren, ilk bebek sonrası için 16.haftadan itibaren hissetmeye başlanıyormuş. Endişe etmeyin, çok normalBen hala hareket hissetmiyorum normal mi![]()
Evet evet bebiş oBi ara bişi ittirir gibi oldu ama çok hafifti bazende sanki karnımın bi tarafı birden bomboş oluyor gibi hiç yasamadgm bişey oluyor![]()
Olabilir tabiki ben ilk oglumda 7aya kdr hissetmiyordum hatta doguma kdr belki toplamda on kez hissetmisimdirBen hala hareket hissetmiyorum normal mi![]()
Ahhh aminnnn saglicakla dogsunlarda her şeye raziyiz elhamdülillahÇok doğruAğrı sıkıntıları gider, hareket sıkıntıları gelir
Biz sıkıntı edelimde onlar iyi olsunlar
![]()
MiniklerimizEvet evet bebiş ocok mucizevi duygular yasiyoruz Rabbim bu hasretle yanan herkese nasip etsin
![]()
Teşekkür ederimGenelde ilk bebek için 20.haftalardan itibaren, ilk bebek sonrası için 16.haftadan itibaren hissetmeye başlanıyormuş. Endişe etmeyin, çok normal![]()
Allah razı olsun içime su serptinizOlabilir tabiki ben ilk oglumda 7aya kdr hissetmiyordum hatta doguma kdr belki toplamda on kez hissetmisimdir![]()
İlk gebeliklerde biraz daha sabırlı olmak gerekiyor, ben de 16+4 ümHayırlı ramazanlar bayanlarBebeğinizin hareketlerini ne zmn hissettiniz acaba şuan ben 16+4 haftalık hamileyim ve hiç birşey yok doktor%80 kız dedi cinsiyete de bilgilerinize ihtiyacım var
Teşekkür ederimİlk gebeliklerde biraz daha sabırlı olmak gerekiyor, ben de 16+4 üm, ikinci olmasına rağmen, hissetmedim henüz net bir haraket, gazdan ayırabildiğim
Ama ilk hissettiğim o günü unutmam, çok güzel bir histi. Allah yaşamayı nasip etsin hepimize tez zamanda . Hayırlı Ramazanlar
![]()
Nasıl güzel mi bende baktım buna ama emin olamadımBen hamile kalmadan önce bunu almıştım.
Normal canım endişelenme ilk gebelikte ben 19.haftada 2 kez sadece pit pit diye hafif hareket hissetmiştim bir daha bişey hissetmedim sonra 22.haftadan sonra tekmeler hissetmeye başlamıştım düzenli olarak.Bunda 15+4 oldum hala bir kıpırtı yok ikinciler 16 dan sonra hissedilyor diyolar ama bakalım bekleyip göreceğizBen hala hareket hissetmiyorum normal mi![]()
İçi epey geniş, dikişleri sağlam, boşken bile dik durabiliyor, bence iş görürNasıl güzel mi bende baktım buna ama emin olamadım
Ben de skiphop yeşili var önceki bebekten kalan gerçekten çok güzel kullanışlı ama şimdi uçmuş fiyatlarıBebek bakım çantası alan varmı kızlar? Bakınıyorumda karar veremedim henüz..
Evet kaliteli duruyor ama fiyatları epey pahalıymış.. Mcd bag diye bi marka var onunda çantaları çok iyi duruyor indiriminde yakalarsam ondan alayım biraz iyi olsunda 2. Çocuğada kullanılır sağol canımBen de skiphop yeşili var önceki bebekten kalan gerçekten çok güzel kullanışlı ama şimdi uçmuş fiyatları