Benimde saat kacta tok mu gidiceksinizBugün görüş günü öğlen gidicem içimde kelebekler uçuşuyor insan bi mutlu kalkıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde saat kacta tok mu gidiceksinizBugün görüş günü öğlen gidicem içimde kelebekler uçuşuyor insan bi mutlu kalkıyor![]()
Eşimin de eli çok ağır ağlıyorum resmen sizin iğne kaçlıkEşine yaptirsana ben bağir cağir oluyorumben kendi kendime yapmaya dayanamıyorum
Götürdüğüm zaman kendim söyledim bi kanina baksaniz bi idrarina baksaniz diye. Gittiğim çocuk doktoruydu. Belki dahiliye işter kana bakmak.Ben deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum: Hiç devlet hastanesinde çocuk muayenesine gitmedim. Çocuklarda ( Yaş 5 ) böyle bizdeki gibi , kan tahlili falan bakılıyor mu? Nelere bakıyorlar. Bilgisi olan var mı?
Dahiliye ye götüreceğim. Aç mı götüreyim , tok mu götüreyim bilemedim.
Merhabalar.iki tane cocugum var 5 ve 6 yaşlarında.her yaz 1 kez çocuk doktoruna götürürüm devlet hastanesinde ve tüm kan tahlillerine baktırmak istiyorum kontrol amaçlı derim orda yaptırırım.b12 ,d vitamini,ve benzeri değerlere bakılıyor.yani dahiliye değil de cocuk doktoru bakıyor kontrol amaçlı iseBen deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum: Hiç devlet hastanesinde çocuk muayenesine gitmedim. Çocuklarda ( Yaş 5 ) böyle bizdeki gibi , kan tahlili falan bakılıyor mu? Nelere bakıyorlar. Bilgisi olan var mı?
Dahiliye ye götüreceğim. Aç mı götüreyim , tok mu götüreyim bilemedim.
Olur olur benceAyy inşallah artık belli olsun istiyor insantekme falan atıyor mu bende daha oda yok
Çok teşekkür ederimAyy maşallah çok tatlı duruyor canim oturunca daha çok yayılıyor gobusler
Benim göbek daha yaygın almış başını gidiyorÇok teşekkür ederimevet oturunca daha yaygın ama ayakta da artık ben buradayım diyor
![]()
Damar atması gibi bişiler oluyor bazen pıt pıt tarif etmek zor bazende sanki bişey geçip gidiyor içimden sanırım böyle hissediyorım.senin nasıl oluyor acabaOlur olur bencearada böyle anlık bi şeyelt oluyor ama çok hafif şiddette henüz çok net değil ilk gebelik benim
![]()
4000 lik .acitmadan yapmaya calisiyorda igne yakiyor.yoksa ignenin girme acisini hissetmiyorum.Eşimin de eli çok ağır ağlıyorum resmen sizin iğne kaçlık
Evet evet , çocuk hastalıklarından aldım randevuyu. ( Dahiliye derken genel demek istemiştim yanlış kullanmışım ) Tamam o halde , aç götüreyim, belki şekere de bakarlar. Teşekkür ederimMerhabalar.iki tane cocugum var 5 ve 6 yaşlarında.her yaz 1 kez çocuk doktoruna götürürüm devlet hastanesinde ve tüm kan tahlillerine baktırmak istiyorum kontrol amaçlı derim orda yaptırırım.b12 ,d vitamini,ve benzeri değerlere bakılıyor.yani dahiliye değil de cocuk doktoru bakıyor kontrol amaçlı ise
Ben bugün sorucam yuruyus diyet bir sey yapmak lazim boyle olmayacak yoksa vincle tasinicam hastaneye 6 aylik gibi oldumBenim göbek daha yaygın almış başını gidiyor![]()
bizim de aynısı oldu kızımla gittik cinsiyetini öğrenmeye. erkek istiyordu ama kız olacakmış. biraz morali bozuldu :) olsun ileriki zamanlarda iyi ki kız kardeşim olmuş derler inşallahAmin canım sağol . Acayip hareketli idi hopluyordu. Sanki hissetti ablasını. Kızımda el sallıyor merhaba kardeşiiim diyor :). Ama hayal kırıklığı yaşadı erkek istiyordu![]()
Benimki 6000lik. Sürekli vurduğum yerlerde de sertleşme yapıyor sonra daha çok agriyo4000 lik .acitmadan yapmaya calisiyorda igne yakiyor.yoksa ignenin girme acisini hissetmiyorum.
Bencede benim 17 mayıstada detaylımDetaylı ultrasona kadar beklemeli![]()
Bende tık yok daha