Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım çok şükür benim ne mide bulantım ne kusmam oldu nasıl verdim bende anlamadım ama şöyleki hemen doyuyordum bi çorbayla bile çok yemişim gibi öyle olunca az yedim şimdilerde açıldı iştahımMide bulantisindan mi kilo verdin? Ben de midem hic bulanmiyor diye sevinirken şiştim![]()
Yok hayir ben direk yedim.ben hic cikarmadimda surekli hafif hafif bazende yogun bulantım oldu.biraz ayva geciriyordu.birde pisip dene istersen.Ayvayı yer yemez çıkarıyorum, limon sıkıp yemeyi de denedim. Sen pişirip mi yedin canım? İnternette öyle yazıyor ama denemedim hiç?
Ya bende 16+5 te yani dün pıt pıt bisiler hissettim dedim damar mi atıyor bebek mi anlamadımKızlar bebiş hareketlerini hissetmeye ben 19+2 de başladım. Bugün 20 olduk şükür bi tık daha fazla hissediyor gibiyim. Başta bağırsak hareketleri zannettim ama sonradan ayırt ediliyor![]()
Islak mendil ve bez hangi marka tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Daha erken ama 6. Aydan itibaren biraz stok yapayım diyorum ben.
17+1 bende daha hissetmiyorum ilk hamilelik hissetsem artik.sok gobek yanimda bisiyler oluyo ama hep ayni yer bebek degil sanirim.Bizim de öyle.ama sert değil ki. sadece kaşık bölgesi sert. Bi an da tüm göbek sertleşince rahatsız oluyorum.
Hic özenme bana herkes soruyor saklayamiyorum karnimı, herkes ögrendi söylemeyi dusunmuyordum 1 ay daha ,karnim 5/6 aylik gibi daha şimdiden ,yuruyuslere basladimYok canım çok şükür benim ne mide bulantım ne kusmam oldu nasıl verdim bende anlamadım ama şöyleki hemen doyuyordum bi çorbayla bile çok yemişim gibi öyle olunca az yedim şimdilerde açıldı iştahımHerkeste farklı etki yapıyor aman boşver hamilelikte tam hamile gibi şişince güzel bence bende şişmeye özeniyorum hep zayıf olunca
![]()
Az kaldı kuzucum sen de hissedersin çok yakındaDarısı biz hissedemeyenlerin başınaBenim e bebek indirimim vardı ıslak mendil aldım pampers Aqua pure. birde indirimde yakalarsam waterwipes alacağım ama evde pamukla temizlik yapacağım ıslak mendilleri sadece dışarısı için aldım. Bez olarak henüz almadım son zamanlara bıraktım bebeğin kg durumuna göre alırım onuda prima premıum care veya sleepy ecologıc alacağım ikisini çok öneriyorlar.
Evet zayıf hamişler daha erken hissedebilirmiş ne güzel bi his di miYa bende 16+5 te yani dün pıt pıt bisiler hissettim dedim damar mi atıyor bebek mi anlamadımgaz olmadığına eminim çünkü bı kaç kere oldu,ben dışardan pıt pıt vurdum uyarı verdim sonra videoya aldım şansıma orda da göründü
hala emin değilim ama zayıf hamilelerde daha da erken hissedilebiliyormus belki de olabilir 48 kiloyum
değilse bile ben öyle hissettim güzeldi esimede yolladım videoyu işteydi
![]()
İlk zamanlar için değil de mesela 2 ya da 3 numaradan bi kaç paket alınabilir. Çünkü bebeğin kilosunu bilemicez şüşkoo olurlarsa da aynen kalır eldeben bezde slepy düşünüyorym ıslak mendildede baby turco aynrn şimdi daha erken ben de doğuma yakın alcam ama çok stok yapmayı düşünmüyorum bezden kaynaklınpişik falan olursa hepsinin elde kalma ihtimalide var![]()
Benim o dönemler hep aynı yerdeydi canım sol.kisimda. aynı yerde hissetim. Bu hafta falan artık gobegimin her yerinde hissediyorum.17+1 bende daha hissetmiyorum ilk hamilelik hissetsem artik.sok gobek yanimda bisiyler oluyo ama hep ayni yer bebek degil sanirim.
Vücuda ağırlık katıyor canım hareketler falanda kısıtlanıyor tabi o yönden zor aman boşver milleti söyle artık sendeHic özenme bana herkes soruyor saklayamiyorum karnimı, herkes ögrendi söylemeyi dusunmuyordum 1 ay daha ,karnim 5/6 aylik gibi daha şimdiden ,yuruyuslere basladim![]()
Ah bak ben sol tarafa alisigim o yuzden zorlanmiyorum cok sukur gerilme hissetmiyorum bazen hafif agrilar oluyor yada boyle birsey dolaniyormus hissi bu kadarEvet canım ikiz çok şükür. Ben sadece yatarken zorlanıyorum biraz. Karnımın gerildiğini hissediyorum. Hele geceleri sol tarafa yatmak gerektiği için daha da zorlanıyorum hiç alışık değilim çükü. Yeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil
Benimde öyle ilk ne görsem alasım geliyor resmenAz kaldı kuzucum sen de hissedersin çok yakındaya zamlanıyor her şey ufak tefek bi kaç bişi alayım diyorum ama ilk bebek tecrübe de yok insan ne alacağını şaşırıyor
bez ben de prima düşünüyorum sleepy de iyi diyolar ama bilemedim.
Ay gerçi evet pişik de yapabiliyormuş.bez stoğu mantıklı değil o zaman ben en iyisi iki markadan da 2 şer paket alıp deneyeyim sonrasında alayım hangisiyle devam edeceksem.Benimde öyle ilk ne görsem alasım geliyor resmenama bezde stok yapmam pişik durumu falan olursa elimde kalmasın diye.
Bencede memnuniyete göre devam etmek daha mantıklı. Elde kalınca iadeside olmaz süreden dolayı. Islak mendil alınabilir ama bebekte kullanılmasa bile evde iş görür. Birde koliyle pamuk aldım ben stok oldu baya.Ay gerçi evet pişik de yapabiliyormuş.bez stoğu mantıklı değil o zaman ben en iyisi iki markadan da 2 şer paket alıp deneyeyim sonrasında alayım hangisiyle devam edeceksem.
Islak mendilde Baby turco çok kullanan öneren var bn onu kullanmayı düşünüyorum.bezde karar vermiş değilim dahaKızlar bebiş hareketlerini hissetmeye ben 19+2 de başladım. Bugün 20 olduk şükür bi tık daha fazla hissediyor gibiyim. Başta bağırsak hareketleri zannettim ama sonradan ayırt ediliyor![]()
Islak mendil ve bez hangi marka tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Daha erken ama 6. Aydan itibaren biraz stok yapayım diyorum ben.
koliyle pamuk derken nettenmi aldın benimde aklımda pamukBencede memnuniyete göre devam etmek daha mantıklı. Elde kalınca iadeside olmaz süreden dolayı. Islak mendil alınabilir ama bebekte kullanılmasa bile evde iş görür. Birde koliyle pamuk aldım ben stok oldu baya.