• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cevabiniz icin cokk tesekürler. Böyle hikayeler duymaya cok ihtiyacim var. Oglum sükür 22 Aylik ve cok ara birakmadan tekrar tedavi olmak istiyor gönlüm. Insallah ilk seferde transfer hayirlisiyla positiv olur ve saglicakla kucagimiza almak nasip olur.
Gecmiste Oglumdan önce düsüklerim ve kürtajim oldugu icin Oglum a hamileyken kendi el Cantamdan baska agir birsey kaldirmadim 9 Ay boyunca.
Mutfak Dolabina bile uzanmadim, Bulasik Makinesini Doldurmak veya Bosaltmak icin egilmedim. Mantigim baska kalbim baska diyordu hep. Affedersiniz Burnum yere düşse egilip ksldirmiyordum sanki egilirsem Bebegime birsey olacak diye korkuyordum. Zsten 9 Haftalik olana kadar ara ara kanama ve lekelenme oldu buda beni cok korkuttu.

Hem biran önce Hayirlisiyla Hamile kalmak istiyorum, hemde korkuyorum nasil yapacagimdan. Oglum tam bir Oyun Cocugu. Evde sürekli yerde oyunlar oynariz, kucagima oturup kitaplar okuruz, kucagima cikip ziplar. Disari cikmak icin Ceketini giydirmek bile Oyun onun icin ❤️❤️
Benimde yardimci olabilecek kimsem yok, Eşim Sabah cikar Aksam 6 da gelir.

Sizde günler nasil geciyor, ben yere bile oturmazdim ilk Hamileligimde korkudan. Namazimi bile Sandalyede oturarak kildim korkudan :KK43: misal simdi Transfer sonrasi yerde oturarak oyunlar oynasak, egilsem felan sorun olmaz degilmi. Siz bunlari yapabildiniz?

Biliyorum cok sacma ama yargilamayin lütfen :KK43: Hamilelik Hastalik degil ve olmamali ama Korku neler Yaptirmaz.
Sizin korkularınız varmış geçmişde yaşadığınız tahlihsizliklerden dolayı çok normal tabiki ama bence bu şekilde tedirgin yola başlamaktansa biraz daha bekleyin derim daha oğlunuz çok küçükmüş çünkü dediğiniz gibi hareketlidir de benim kızım baya uysal hareketli değil ben zorlanmadım o yüzden. Eğer yaş içim acele etmiyorsanız bekleyin herşey daha içinize sinerek kafanız rahat olsun . Ben tevekkül ettim benim de yardım edecek kimsem yok gurbetteyim herşeyi Allah a bıraktım olursa ne mutlu olmazsa da kısmet değilmiş derim dedim hep çok şükür bugünlere geldik. Herşeyimi kendim yaptım tabi genel temizliğe yardımcı tuttum arada ama onun dışında bulaşık makinesi çamaşır günlük rutin işler kızımla oyun vs herşeyi kendimi yormadan yavaş yavaş yaptım

Bebek hareketidir. Bu anlattığınız zaten elle hissedilmiyo. Ben bu hafta hissediyorum elle ve dışardan görüyorum.
Ay benimde ilk kez bu sabah bebeğimi hissettim sanırım🤗 17+1 im ilk bebeğim ama bağırsak hareketi veya gaz değildi. Sol tarafımda elimi de koymadan hissettim hemde sabah uyku sersemi gözÜm kapalıyken. Sanki karnımda tık tık ediyor gibi dokunup çekiyor elini ya da bacağını değdirip çekiyor gibiydi🥰🥰🥺 çok net hissettim hatta saydım 5-6 kere oldu ard arda 🤗 sanırım bebişimdir inşalah

Kuzular bana bildirim gelmemiş hiç niye böyle oluyor anlamadım🤦🏻‍♀

Ben hala hiçbir şey hissetmiyorum :) merakla bekliyorum ilk tekmemi.
Ben de dün kabızlık problemi yaşadığım İçin afedersin yine makattan kan gelme olayı yaşadım. Doktorumla konuşacağım bu konuyu, Demir ilacı bana iyi gelmedi tuvalete çıkabiliyorum ama eskisi gibi rahat rahat değil. Gebelikte hemoroid oluyormuş sanırım ona yakalandım kafam ona takıldı. Onun haricinde biraz yürüdüm öğle arası rahimde batmalar hissettim.

Yürümek iyi mi kötü mü anlamadım ki.

Kızlar 😁 Trendyol paylaş Kazan var ya dedim ona katilayim ilk kez,bebeğe bişey alirim 😁 koleksiyonumu 50 kişi kaydederse 25 TL hediye çek verecek 😁 koleksiyon linkimi bırakıyorum kaydederseniz sevinirim 🤗 ya da sizde yapıyorsanız bana atabilirsiniz linkinizi takip ederim🌼🌼şimdiden teşekkürler 🤍

Hurma kanamaya mı iyi geldi ? Ben de 18 haftanın sonundayım. Dün peçeteme kan geldi. Haftasonu yoruldum, bilmiyorum ondan mı? Bugün muayeneye gideceğim. İnşallah ciddi bir sorun yoktur. Kalbini dinledim evde fetal doplerle çok şükür. Ama bitsin bu kanama hikayesi artık🥺
Bende fetal dopler almayı düşünüyorum canım seninki hangi marka bide nerden aldın memnunmusun

Ben de dün kabızlık problemi yaşadığım İçin afedersin yine makattan kan gelme olayı yaşadım. Doktorumla konuşacağım bu konuyu, Demir ilacı bana iyi gelmedi tuvalete çıkabiliyorum ama eskisi gibi rahat rahat değil. Gebelikte hemoroid oluyormuş sanırım ona yakalandım kafam ona takıldı. Onun haricinde biraz yürüdüm öğle arası rahimde batmalar hissettim.

bu kabızlık naletini 3-4 gündrü bende yaşıyorum
kuru kayısı biraz işe yaradı gibi haberiniz olsun

Canım çok geçmiş olsun kesinlikle probiyotik al ihmal etme bence ben başından beri probiyotikli vitamin kullanıyorum hiç kabızlık yaşamadım o yüzden öneriyorum herkese.

Canım çok geçmiş olsun kesinlikle probiyotik al ihmal etme bence ben başından beri probiyotikli vitamin kullanıyorum hiç kabızlık yaşamadım o yüzden öneriyorum herkese.
Aha ne diyorsun. Dupholac şurup kullandım 2 kez, doktor verdi ama mahvoldum sanki daha beter oldum. Gebelik öncesi probiyotik kullandığım oldu iyiydi. Multivitaminin nedir? Ben de Bir danışayım doktora kullanayım mı diye.
3 aydır mahvoldum artık ya

bu kabızlık naletini 3-4 gündrü bende yaşıyorum
kuru kayısı biraz işe yaradı gibi haberiniz olsun

Teşekkür ederim kızlar, yarın randevum var doktoruma danışıp ilaç alacağım.

Aha ne diyorsun. Dupholac şurup kullandım 2 kez, doktor verdi ama mahvoldum sanki daha beter oldum. Gebelik öncesi probiyotik kullandığım oldu iyiydi. Multivitaminin nedir? Ben de Bir danışayım doktora kullanayım mı diye.
3 aydır mahvoldum artık ya
Ben başından beri folik asit olarak vinalac diye bir markayı kullanıyorum içeriğini eklerim. İçinde zencefil ve probiyotik takviyesi olduğundan ne midem bulandı ne de kabızlık sorunu yaşadım halada devam ediyoruz multivitamin aynı zamanda. doğuma kadar kullan dedi doktorum diğer takviyelerimde
Nbl kalsiyum magnezyum
Neptune omega 3
Ocean sprey d3
Sıdefer kapsül demir ilacı.

Eklentiler

• 2DA11A9E-0742-4080-93E7-77378A82660A.webp
    2DA11A9E-0742-4080-93E7-77378A82660A.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 60
Ben başından beri folik asit olarak vinalac diye bir markayı kullanıyorum içeriğini eklerim. İçinde zencefil ve probiyotik takviyesi olduğundan ne midem bulandı ne de kabızlık sorunu yaşadım halada devam ediyoruz multivitamin aynı zamanda. doğuma kadar kullan dedi doktorum diğer takviyelerimde
Nbl kalsiyum magnezyum
Neptune omega 3
Ocean sprey d3
Sıdefer kapsül demir ilacı.
Teşekkür ederim benim multivitaminden daha kapsamlı ve miktarı da yüksek❣️ Bi tek omega 3 yok o da ek takviye alınır. Ben bi danışayım teşekkürler 🥰

Merhaba bana da aynısı oldu kullandığınız ilaç nedir

Merhaba bana da aynısı oldu kullandığınız ilaç nedir
Merhabalar doktorum bir öncekinde şöyle dönüş yapmıştı ama bir daha olmayınca almamıştım. Yarın kontrolüm var buraya yazarım ne dediğini.

‘’Takip et bakalım tekrar olacak mı. Kabızlık varsa probiyotik kullanabilirsin. Forbiome pregnam bulamazsan forbiome adult’’

Selam herkese , ben perinatolojide muayene oldum bugün devlet hastanesinde. Hafif kanama şikayetiyle gittim. Önce karından baktı bebek iyi dedi , ama vajinal muayene de etmek istedi. Sonuç serklaj atılması gerekiyor , rahim ağzı uzunluğum kısaymış/ kısalmış … tabii benim hat koptu dinlerken.

Yaşımdan mı diye sordum , hayır dedi.
İlk normal doğumum vaktinde olduğu için , doğuştan da değilmiş. İlk doğum sırasında komplikasyon olmuştur dedi ( Erken doğum öyküm olmadığı için)

Herhangi bir kötü senaryo olmadan işlemin yapılması önemliymiş.
Nasipse yarın ya da bir sonraki gün ameliyathanenin durumuna göre beni alacak işleme. Anestezi için gerekli işlemleri yaptırdım.

Hiç böyle bir deneyimi olan oldu mu etrafınızda?
Perinatolojiye gide gele , riskli gebelik oldu sanki. 🥺

Bir de operasyon için iplik yokmuş hastanede , iplik almak gerekiyormuş, yeğenim de onu almaya gitti ☹️

Benim için ve yapılacak işlemin, işe yaraması için dua edin lütfen 🙏🏻 🦋

Selam herkese , ben perinatolojide muayene oldum bugün devlet hastanesinde. Hafif kanama şikayetiyle gittim. Önce karından baktı bebek iyi dedi , ama vajinal muayene de etmek istedi. Sonuç serklaj atılması gerekiyor , rahim ağzı uzunluğum kısaymış/ kısalmış … tabii benim hat koptu dinlerken.

İlk normal doğumum vaktinde olduğu için , doğuştan da değilmiş. İlk doğum sırasında komplikasyon olmuştur dedi ( Erken doğum öyküm olmadığı için)

Nasipse yarın ya da bir sonraki gün ameliyathanenin durumuna göre beni alacak işleme. Anestezi için gerekli işlemleri yaptırdım.

Bir de operasyon için iplik yokmuş hastanede , iplik almak gerekiyormuş, yeğenim de onu almaya gitti ☹️

Çok geçmiş olsun canım, kanamaları dikkate almamız lazım demek ki her birimizin.
İnşallah kazasız belasız atlatırsın süreci, dualarımız seninle🙏
Benim bilgim olan bir konu değil ama forumda muhakkak vardır yaşayan canım, allaha emanet bebeklerimiz.

Çok geçmiş olsun canım, kanamaları dikkate almamız lazım demek ki her birimizin.
İnşallah kazasız belasız atlatırsın süreci, dualarımız seninle🙏
Benim bilgim olan bir konu değil ama forumda muhakkak vardır yaşayan canım, allaha emanet bebeklerimiz.
Çok sağol canım, inşallah 🥺🦋🙏🏻

Hiçbir sıkıntı olmadan kolaylıkla atlatırsınız dilerim dualarımız sizinle 🙏🏻

Back
X