Cevabiniz icin cokk tesekürler. Böyle hikayeler duymaya cok ihtiyacim var. Oglum sükür 22 Aylik ve cok ara birakmadan tekrar tedavi olmak istiyor gönlüm. Insallah ilk seferde transfer hayirlisiyla positiv olur ve saglicakla kucagimiza almak nasip olur.
Gecmiste Oglumdan önce düsüklerim ve kürtajim oldugu icin Oglum a hamileyken kendi el Cantamdan baska agir birsey kaldirmadim 9 Ay boyunca.
Mutfak Dolabina bile uzanmadim, Bulasik Makinesini Doldurmak veya Bosaltmak icin egilmedim. Mantigim baska kalbim baska diyordu hep. Affedersiniz Burnum yere düşse egilip ksldirmiyordum sanki egilirsem Bebegime birsey olacak diye korkuyordum. Zsten 9 Haftalik olana kadar ara ara kanama ve lekelenme oldu buda beni cok korkuttu.
Hem biran önce Hayirlisiyla Hamile kalmak istiyorum, hemde korkuyorum nasil yapacagimdan. Oglum tam bir Oyun Cocugu. Evde sürekli yerde oyunlar oynariz, kucagima oturup kitaplar okuruz, kucagima cikip ziplar. Disari cikmak icin Ceketini giydirmek bile Oyun onun icin

Benimde yardimci olabilecek kimsem yok, Eşim Sabah cikar Aksam 6 da gelir.
Sizde günler nasil geciyor, ben yere bile oturmazdim ilk Hamileligimde korkudan. Namazimi bile Sandalyede oturarak kildim korkudan

misal simdi Transfer sonrasi yerde oturarak oyunlar oynasak, egilsem felan sorun olmaz degilmi. Siz bunlari yapabildiniz?
Biliyorum cok sacma ama yargilamayin lütfen

Hamilelik Hastalik degil ve olmamali ama Korku neler Yaptirmaz.