• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar günaydın herkese 🥰bugün 19+2yim karnım sanki yırtılcak gibi sertleşiyor çok yersinizde patlıcak gibi olursunuz ya öyle yürümeyi bile engelliyor bazen.sizlerdede oluyormu 🙄
Benim de öyle kuzucum hatta bazen fena ağrıyor kasıklarım, korkuyorum ama normal heralde geriliyor sonuçta içerde büyüyen minik insancıklar var🥰

Allah kolaylıklar versin canım işiniz rast gitsin inşallah. Ne güzel em azından sorunun tespit edildi. Buna da şükür. Bizim grupta var mı bilmiyorum ama ağustos annelerinde var sanırım serklaji olan. Sağlık al kucağına inşallah

Allah kolaylıklar versin canım işiniz rast gitsin inşallah. Ne güzel em azından sorunun tespit edildi. Buna da şükür. Bizim grupta var mı bilmiyorum ama ağustos annelerinde var sanırım serklaji olan. Sağlık al kucağına inşallah

Buda benim uzaylı. 🤣 maalesef cinsiyet kesinleşmedi cinsiyetini göremiyorum dedi doktor. Alışveriş yapamicam 1 ay daha

Eklentiler

• 20220420_170350.webp
    20220420_170350.webp
    24 KB · Görüntüleme: 119
Kizlar merhaba gene sacma bir konuyla Geldim ben ama
Arabada boya varmis ben ilk bilmiyordum biraz o kokuya Maruz kaldim zaten hissettigimde camlari actim maske felan taktim eve gelene kadar
Ama suan icim icimi yiyor sizce bebekler etkilenirmi 🙈

Kuzular bana bildirim gelmemiş hiç niye böyle oluyor anlamadım🤦🏻‍♀

Ben hala hiçbir şey hissetmiyorum :) merakla bekliyorum ilk tekmemi.
Ben de dün kabızlık problemi yaşadığım İçin afedersin yine makattan kan gelme olayı yaşadım. Doktorumla konuşacağım bu konuyu, Demir ilacı bana iyi gelmedi tuvalete çıkabiliyorum ama eskisi gibi rahat rahat değil. Gebelikte hemoroid oluyormuş sanırım ona yakalandım kafam ona takıldı. Onun haricinde biraz yürüdüm öğle arası rahimde batmalar hissettim.

Yürümek iyi mi kötü mü anlamadım ki.
Ben de hala hissetmiyorum tam olarak ☹️ Anlamıyorum belki de.
Yürümek iyi 😁

Selam herkese , ben perinatolojide muayene oldum bugün devlet hastanesinde. Hafif kanama şikayetiyle gittim. Önce karından baktı bebek iyi dedi , ama vajinal muayene de etmek istedi. Sonuç serklaj atılması gerekiyor , rahim ağzı uzunluğum kısaymış/ kısalmış … tabii benim hat koptu dinlerken.

Yaşımdan mı diye sordum , hayır dedi.
İlk normal doğumum vaktinde olduğu için , doğuştan da değilmiş. İlk doğum sırasında komplikasyon olmuştur dedi ( Erken doğum öyküm olmadığı için)

Herhangi bir kötü senaryo olmadan işlemin yapılması önemliymiş.
Nasipse yarın ya da bir sonraki gün ameliyathanenin durumuna göre beni alacak işleme. Anestezi için gerekli işlemleri yaptırdım.

Hiç böyle bir deneyimi olan oldu mu etrafınızda?
Perinatolojiye gide gele , riskli gebelik oldu sanki. 🥺

Bir de operasyon için iplik yokmuş hastanede , iplik almak gerekiyormuş, yeğenim de onu almaya gitti ☹️

Benim için ve yapılacak işlemin, işe yaraması için dua edin lütfen 🙏🏻 🦋
Çok geçmiş olsun insallah sıkıntısız kolayca anlatırsınız bu süreci dualarim sizinle 🤲🏻🤲🏻❤️

Gentan dan memnun kaldınız mı acaba? Dna testi için lab araştırıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Gentanı buldum. Telefonda çok ilgili güvenilirler. Siz premium için mi bu fiyatı almıştınız yoksa standart paket mi? Bana da tavsiye eder misiniz?
Merhaba, evet, memnun kaldım. Standart paketti. Sonucum tahminimden erken çıktı, tavsiye ediyorumm 😊

Selam herkese , ben perinatolojide muayene oldum bugün devlet hastanesinde. Hafif kanama şikayetiyle gittim. Önce karından baktı bebek iyi dedi , ama vajinal muayene de etmek istedi. Sonuç serklaj atılması gerekiyor , rahim ağzı uzunluğum kısaymış/ kısalmış … tabii benim hat koptu dinlerken.

İlk normal doğumum vaktinde olduğu için , doğuştan da değilmiş. İlk doğum sırasında komplikasyon olmuştur dedi ( Erken doğum öyküm olmadığı için)

Nasipse yarın ya da bir sonraki gün ameliyathanenin durumuna göre beni alacak işleme. Anestezi için gerekli işlemleri yaptırdım.

Bir de operasyon için iplik yokmuş hastanede , iplik almak gerekiyormuş, yeğenim de onu almaya gitti ☹️

Aa geçmiş olsun şimdiden.

Çok geçmiş olsun. Erkenden farkedilmiş neyseki. Allah yardımcınız olsun. Ben de dua edeceğim sizin için 🤲🏻
Forumda bu konuda açılmış başlık da var. Sonraki süreçle alakalı kafanıza takılan bir şey olursa bir göz atın derim. Allah’ın izniyle sağlıkla kolaylıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🤲🏻

Arkadaşlar 22haftalikken su bitmesinden bir kaybim olmuştu bugün yoğun akinti beraberinde pembe kanama görünce doktora gittik.bebek iyi suyu iyi ama alttan muayene olunca yoğun kanama görüldü doktor muhtemelen erken doğum olacak nişan gelmiş dedi.birsuru igne ilacla eve yolladi.pazartesiye kadar yataktan kalkmak yasak dedi.beklemekten başka çarem yok doğarsa yaşamaz zaten daha küçük.dualariniza ihtiyacim var arkadaşlar 😭

Back
X