- 26 Eylül 2021
- 933
- 648
- 23
- 28
Orası kesin zaten ne kadar dikkat ederlerse etsinler illaki sıkıntı oluyorEşyalar bi kere taşınınca mahvoluyor zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası kesin zaten ne kadar dikkat ederlerse etsinler illaki sıkıntı oluyorEşyalar bi kere taşınınca mahvoluyor zaten![]()
Dogumdan sonra bi sekilde verirsin.kaçla hamile kalmıştın pekiiiZayıf olmak ne güzel yaa
Sadece göbek var
Ben 75 i gordum basenler aldı başını gitti
Ben çok açıldım kıyafet konusunda o yüzden gözümde büyüyorBende gideceğim gebelik okuluma hastane düzenliyormuş
Hijyen açısından ütü iyi oluyor bebek kıyafetlerinde bence
Dışarı gidip gelenlerden geliyor işteAllah razı olsun aminValla bi 2. Ayda olmuştum bu 2. Cok kalabalıklara dışarı cıkmadığım halde yine buldu beni
![]()
7 ayı geçirdik bi şekilde 2 ay ne ki çerezAyy insallah o gunler de nasip olurne kaldiki surda disimizi siksak iki ay
![]()
Rica ederimCanim cok teşekkür ederim
Tercih meselesi bence ütü işi kendinizi zorunlu hissetmeyinBen çok açıldım kıyafet konusunda o yüzden gözümde büyüyor
Yani kullanmıyorsan normalde gerek yok canım emzirme sütyeni yeterlidir, ben alışmışım kullanmayınca çıplak gibi hissediyorum kendimi belim üşüyor sanki rahat ediyorum onunla o yüzden şu kaplı sütyenli atletlerden alayım diyorum giyerimEmzirme atleti almadım normalde de atlet sevmiyorum yine de lazım olur mu ki
Bi bakayım canım yüksek bel külotları ordan almıştım bende memnundum sağolOlsun bitirmişsn büyük eşyaları alması daha kolayemzirme sütyenini e bebekten aldım 3 al 2 ödeydi dışarıya göre en avantajlı orası ordan tavsiye ederim bnde dün kendi ihtiyacımı hallettim bitti şükür benim gerisini dogduktan sonra alırım
![]()
İk,iz travel kullandım prego ibizaydı modeli tekli olarakda kullanılabiliyordu gerçekten traveller ağır oluyor. Şuan ikizlerimde chicco liteway seri si var baston bebek arabası .daha hafif kullanımı güzel. Liteway serisinde ilave Pusetli yenidoğandan itibaren kullanılanda var. Ama pusetli olsamı olmasamı kararsızım açıkçası temiz ikinci el bulursam kabin boy doğumdan itibaren kullanılabilen modellere bakıyorum chicconun yada prego kraft joie markalar var aklımda. Ama sanırım hemen almaycağım ikizlerdede ancak 2 aydan sonra kullanmıştık ilk havalimanında düz yatar pozisyonda kullanmıştım bebek arabası koltuğunu.başta kanguru kullanmıştım kasıma denk geldiği için pek dışarı çıkmamıştık. Şimdide dışarı çıksak bile kanguru kullanırım diyorum yenidoğan aparatı vAr.Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalar sonucu Kanz kgo travel sistem aldim bugun geldi ama inanılmaz ağır 15kiloymus bin pismanim iade edecegim cift yonlu hafif arab alan varsa fikir verirmisiniz maksimum 4bin verebilirim
Ayy insallah su 35-36 Haftayi gorsem varya7 ayı geçirdik bi şekilde 2 ay ne ki çerez![]()
Tatile denk gelen doğum öncesi izinler yanıyor.Hayırlı akşamlar herkese.28 haftalik hamileyim.ogretmenim.eylul ayı anne adaylarından öğretmen olanlar var diye hatırlıyorum.ya da çevrenizde varsa bu konuda bilgilendiren olursa çok sevinirim.dogum öncesi 32.haftada çalışabilir aldığımız zaman 5 hafta izin doğum sonrasına aktariliyordu.ama 32. Hafta temmuz ya da ağustos ayına denk gelirse süreç nasıl oluyor.o 5 haftayi doğum sonrasına aktarmak için bir yol
Yaz tatiline denk geldiği için zaten çalışmadığınız için aktarma söz konusu değil hocamHayırlı akşamlar herkese.28 haftalik hamileyim.ogretmenim.eylul ayı anne adaylarından öğretmen olanlar var diye hatırlıyorum.ya da çevrenizde varsa bu konuda bilgilendiren olursa çok sevinirim.dogum öncesi 32.haftada çalışabilir aldığımız zaman 5 hafta izin doğum sonrasına aktariliyordu.ama 32. Hafta temmuz ya da ağustos ayına denk gelirse süreç nasıl oluyor.o 5 haftayi doğum sonrasına aktarmak için bir yol var mı acaba.
Teşekkür ederim.Tatile denk gelen doğum öncesi izinler yanıyor.
Teşekkür ederimYaz tatiline denk geldiği için zaten çalışmadığınız için aktarma söz konusu değil hocam
Daha kotusu var bebim Ben 89 kiloyumBnde şiştikçe daha cok cöküyorum hayatım boyunca ilk defa 60 kiloyu gördüm biraz afalladım agırlık çökünce birden 50den yukarısına hiç cıkmadım![]()
Göremedim benGratiste %50 indirim var alacaklariniz varsa