• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Emzirme atleti almadım normalde de atlet sevmiyorum yine de lazım olur mu ki
Yani kullanmıyorsan normalde gerek yok canım emzirme sütyeni yeterlidir, ben alışmışım kullanmayınca çıplak gibi hissediyorum kendimi belim üşüyor sanki rahat ediyorum onunla o yüzden şu kaplı sütyenli atletlerden alayım diyorum giyerim

Olsun bitirmişsn büyük eşyaları alması daha kolay 🤗 emzirme sütyenini e bebekten aldım 3 al 2 ödeydi dışarıya göre en avantajlı orası ordan tavsiye ederim bnde dün kendi ihtiyacımı hallettim bitti şükür benim gerisini dogduktan sonra alırım 🤗
Bi bakayım canım yüksek bel külotları ordan almıştım bende memnundum sağol 😊 Oh şükür canım bitirmişsin gözünaydı🤩

Merhaba yarına grev varmı hastanelerde bilgisi olan varmı ?
bende sanki kasılmalar arttı gibi bugünde yürürken sürekli tuvaletim varmış hissinden yürümek zor geldi. Normalde 4 hafta sonra gel demişti doktor ama bayramdan önce gideyim diyorum 3 hafta olacak.hemde aile hekimi kan tahlili yaptırmıştı kan değerlerim malesef multivitamin ve ektsra sabah demir hapı aldığım halde demirim ve b12 im düşük çıktı .hafif kolestrol var dedi doktor. Birde b12 si demiri vs yükselmeyip sürekli kansızlık yaşayan varmı. Benim yıllardır var . Doktor yükselmiyorsa midede emilimde sıkıntı olabilir.doğumdan sonra iyi bi dahiliyede araştırılması lazım dedi. Bayramdan sonrada tatil girecek beklersem 5 hafta geçmiş olacak muayene olalı.

Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalar sonucu Kanz kgo travel sistem aldim bugun geldi ama inanılmaz ağır 15kiloymus bin pismanim iade edecegim cift yonlu hafif arab alan varsa fikir verirmisiniz maksimum 4bin verebilirim
İk,iz travel kullandım prego ibizaydı modeli tekli olarakda kullanılabiliyordu gerçekten traveller ağır oluyor. Şuan ikizlerimde chicco liteway seri si var baston bebek arabası .daha hafif kullanımı güzel. Liteway serisinde ilave Pusetli yenidoğandan itibaren kullanılanda var. Ama pusetli olsamı olmasamı kararsızım açıkçası temiz ikinci el bulursam kabin boy doğumdan itibaren kullanılabilen modellere bakıyorum chicconun yada prego kraft joie markalar var aklımda. Ama sanırım hemen almaycağım ikizlerdede ancak 2 aydan sonra kullanmıştık ilk havalimanında düz yatar pozisyonda kullanmıştım bebek arabası koltuğunu.başta kanguru kullanmıştım kasıma denk geldiği için pek dışarı çıkmamıştık. Şimdide dışarı çıksak bile kanguru kullanırım diyorum yenidoğan aparatı vAr.

Hayırlı akşamlar herkese.28 haftalik hamileyim.ogretmenim.eylul ayı anne adaylarından öğretmen olanlar var diye hatırlıyorum.ya da çevrenizde varsa bu konuda bilgilendiren olursa çok sevinirim.dogum öncesi 32.haftada çalışabilir aldığımız zaman 5 hafta izin doğum sonrasına aktariliyordu.ama 32. Hafta temmuz ya da ağustos ayına denk gelirse süreç nasıl oluyor.o 5 haftayi doğum sonrasına aktarmak için bir yol var mı acaba.

Hayırlı akşamlar herkese.28 haftalik hamileyim.ogretmenim.eylul ayı anne adaylarından öğretmen olanlar var diye hatırlıyorum.ya da çevrenizde varsa bu konuda bilgilendiren olursa çok sevinirim.dogum öncesi 32.haftada çalışabilir aldığımız zaman 5 hafta izin doğum sonrasına aktariliyordu.ama 32. Hafta temmuz ya da ağustos ayına denk gelirse süreç nasıl oluyor.o 5 haftayi doğum sonrasına aktarmak için bir yol
Tatile denk gelen doğum öncesi izinler yanıyor.

Hayırlı akşamlar herkese.28 haftalik hamileyim.ogretmenim.eylul ayı anne adaylarından öğretmen olanlar var diye hatırlıyorum.ya da çevrenizde varsa bu konuda bilgilendiren olursa çok sevinirim.dogum öncesi 32.haftada çalışabilir aldığımız zaman 5 hafta izin doğum sonrasına aktariliyordu.ama 32. Hafta temmuz ya da ağustos ayına denk gelirse süreç nasıl oluyor.o 5 haftayi doğum sonrasına aktarmak için bir yol var mı acaba.
Yaz tatiline denk geldiği için zaten çalışmadığınız için aktarma söz konusu değil hocam

Back
X