• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim bebis 3 gundur kuvezde 😔😔 sarilik oldu kilo kaybetti
Değeri çok mu yüksekti canım yoksa başka bosey mi var. Sarılık için 1 gün yetiyo galiba. Uzukme lütfen sütun etkilenmesin benim ilk kızımda doğdu 3 gün kuvezde kaldı tam cıktı 2 gün sonra sariliktan yattı 20 gün sonra enfeksiyon olmuş 5 gün öyle yapmıştı . Öyle kahrolmuştuk ki. Simidi düşünüyorum nedem üzülüp sutumu etkilemişim ki diyorum. Emzirememistim. Üzülme moralini bozma. Iyi yerde çünkü emin ellerde annesi kavuşacaksın 🥰

Bizimde sarılık değerimiz sınırda canım. Şuan bol bol emzirmeye çalışıyorum ki bizde tekrardan hastanede kalmayalım🥺🥺😞😞 kaç değeriniz? Fototerapi mi görüyor bebeğin? 3 gün olmuş daha geçmedi mi?
Ben yanlış bisey söylemek istemem karşı olanlar da vardır mutlaka da. Ben şuan sizin yerinizde olsam bir iki çay kaşığı falan şu verirdim. Her önermiyo ama bi arkadaşımın doktoru bi kaç çay kaşığı su ver sarılık olmasın demiş. Bende ilkine değil ama diğerlerine verdim. Şimdi bebeğime de veriyorum biraz. sarılık olmasın diye.

Bnde smdi onu düşünüyodum senin Gibi son gün dogurucam heralde 🤣dogmak istemesssede kendi bilir küstüm cünki :mad:
Olsun beklesin canım vakti var. Bide düşündüm ki zamanında güzel.dogan bebekler bence güçlü kuvvetli oluyo. Benimki maşallah bi memeyi kaptı çok şaşırdım. Hiç yorgun gibi de değildi. Kaç gündür ben uyandirmiyorum. Kendi uyaniyo emiyo uyuyo o şekil. Emmesi kuvvetli olur diye düşünüyorum ben. Ama sen şimdi diceksin tabiiii sen doğurdun bitti diye😀

Kızlar merhaba,
Ben 36+3 te normal doğumla oğluma kavuştum. 3 gün yoğum bakımda kalıp bizi taburcu ettiler.. hastaneden çıkmadan hemen önce sarılık değeri 12 oldugu için fototerapi uygulandı, sonrasında taburcu edildi. Bugün kontrole gittik o değere yine bakıldı bu sefer 16 çıktı. Bol bol emzirin dediler.. zor uyandırıyorum ben onu emzirmek için. Çok korkuyorum ya yükselirse ya yeterli emziremezsem, yine alırlarsa onu hastaneye🙁🙁🙁🥺🥺 sarılık geçiren anneler varsa uyandırmak için ne yapıyorsunz? Alt açıyorum olmuyor.. çok üzülüyorum bu duruma😞😞
Ben topuğuna vuruyorum ya da burnunun ucunu sıkıyorum

Kızlar salı günü çatıdan sonra kanama olablr dedi doktor olduda carsambada nişan gelmişti dünde kanama yoktu bugünde kahverengili kırmızılı akıntılı bi kanama gelmiş fazlaca biraz korktum kasıklarımda agrılar var ama cok değil karnımın alt kısmında baskıda oluyor ne yapim bilemedim doktora yazdımda gitsemmi gitmesemmi 🙄

Kızlar salı günü çatıdan sonra kanama olablr dedi doktor olduda carsambada nişan gelmişti dünde kanama yoktu bugünde kahverengili kırmızılı akıntılı bi kanama gelmiş fazlaca biraz korktum kasıklarımda agrılar var ama cok değil karnımın alt kısmında baskıda oluyor ne yapim bilemedim doktora yazdımda gitsemmi gitmesemmi 🙄
Benim uyandığımda hafif pembe akıntılar geliyordu

Biliyorum biliyorum 😂🙈

Kuzular elbise giymiştim bu bacak aram birbirine sürtmüş kilo alınca tabi, kıpkırmızı olmuş o kısım yanıyor, yürüyemiyorum🤷🏻‍♀️
Benim o bacak araları hep olduğu için elbisenin içine şort şeklinde astar giyiyorum

Olsun beklesin canım vakti var. Bide düşündüm ki zamanında güzel.dogan bebekler bence güçlü kuvvetli oluyo. Benimki maşallah bi memeyi kaptı çok şaşırdım. Hiç yorgun gibi de değildi. Kaç gündür ben uyandirmiyorum. Kendi uyaniyo emiyo uyuyo o şekil. Emmesi kuvvetli olur diye düşünüyorum ben. Ama sen şimdi diceksin tabiiii sen doğurdun bitti diye😀
Aslnda dedigini düşünüyorum daha iyi olur diye o yüzden kendimi sakinleştiriyorum.neden öyle diyim kuzum illaki bende dogurcam 🤣

Doğuranlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar diliyorum.
15 günlük bebeğime dün epilepsi ilacı başladılar. Mr eeg temiz ama hareketleri şüpheli. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Geçirdiğim son 1 haftanın rüya olmasını çok isterdim. Onu yoğun bakıma bırakışım gitmiyor zihnimden. Bize alıştığı için çok ağlamış yoğun bakımda. Şükürler olsun şu an serviste en azından yanındayım. Sizden ricam dualarınıza Meteyi de katın ne olur. Kimin duası kabul olur bilinmez. Tek isteğim oğlum sağlıklı olsun yürüdüğü, koştuğu günleri göreyim.
Rabbim acil şifalar versin bu günler bir daha gelmemek üzere bitsin inşallah

Cok az baya bi dürttüm öyle hareket etti azcık oda ama hareket var bide sürekli karnımmtaş gibi oldugundan pek hareketli sayılmaz
Doğum olacaksa hareket olmaz zatende. Sancin var mı hafif hafif. Hissediyosun ama ya farklı bi his farklı bi şancı oluyo. Duşa gir bence biraz kasıklarına falan tut.

Hapşırma çok yok ama burnum tıkalı böyle devam ederse ertelemek için konuşacağım sanırım 😢 Hem alerji hem ameliyat zor olur diye tahmin ediyorum
Mutlaka doktorunla görüş canim hem sezeryanli hemde alerjik olman iyi olmayabilir
Instagram da dijital baba var onda görmüştüm bende bebek telsizi kamerası.ile.ilgili. senin telsizine kamerana girip farklı sesler korkutucu şeyler falan söylüyorlardı. Dijital baba sayfasında vardı.
Ayyy tövbe o nedir öyle ne yapacaklarını şaşırdılar iyice ya ben kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum evim küçük zaten
Nst ye girdim uyarı ötüşü yaptı ilk kez 🫣 hemşireye sordum bebek bişeye heyecanlanmış dedi kalp atışı artınca olurmuş. Bakalım doktor ne der. Sancılar da yüksek biraz bugün gısmet. Bugün de Nst nin askerleriyiz @Lalalala1
Ahhh o bende de oldu kalp atışı 180 lere çıktı bı kaç kere ama doktor bı problem görmedi canim
kızlar dua edin tansiyonum sabah gene yukseldi 17 12 doktor simdi hastaneye cagrdi bebegin durumuna bakalim olmadi haftasi iyi alabilirim dedi 36+2 deyiz dua edin nolur cok korku sardi insaallah saglikla gelsin minik
Canım çok geçmiş olsun inşallah müdahale ile düşer tansiyonun en azından bir hafta daha idare edersen sağlıkla doğsun bebeğin 😇 haber ver bize de
Cok az baya bi dürttüm öyle hareket etti azcık oda ama hareket var bide sürekli karnımmtaş gibi oldugundan pek hareketli sayılmaz
Ahh bilemedim kuzum ya acaba gitsen bı nst ye bağlansan mi doktor dönüş yaptı mi

Mutlaka doktorunla görüş canim hem sezeryanli hemde alerjik olman iyi olmayabilir

Ayyy tövbe o nedir öyle ne yapacaklarını şaşırdılar iyice ya ben kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum evim küçük zaten

Ahhh o bende de oldu kalp atışı 180 lere çıktı bı kaç kere ama doktor bı problem görmedi canim

Canım çok geçmiş olsun inşallah müdahale ile düşer tansiyonun en azından bir hafta daha idare edersen sağlıkla doğsun bebeğin 😇 haber ver bize de

Ahh bilemedim kuzum ya acaba gitsen bı nst ye bağlansan mi doktor dönüş yaptı mi
Yok kuzum dönüş yapmadı biraaz daha gelirse direk ararm 🙄

Doğum olacaksa hareket olmaz zatende. Sancin var mı hafif hafif. Hissediyosun ama ya farklı bi his farklı bi şancı oluyo. Duşa gir bence biraz kasıklarına falan tut.
Hareketleri az şuan ayaklarını sag tarafıma ittirdi çekti.Değişik bi agrılar oluyor kasıklarımda bi geliyor bi gidiyor devamı yok tabiki .karnım sürekli taş

Back
X