• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar sancıyla uyandım 5 te. Geçmiyor sancı 1 saattir. Ara ara gidip geliyor. ama Nisan filan gelmedi. Sizce doğuruyor olabilir miyim? Daha çok erken sanki tedirginim
Nişan gelecek diye bir şart yok canım bence geçmediyse bir gidin hastaneye

Kızlar sancıyla uyandım 5 te. Geçmiyor sancı 1 saattir. Ara ara gidip geliyor. ama Nisan filan gelmedi. Sizce doğuruyor olabilir miyim? Daha çok erken sanki tedirginim
Canım kontrol et sancını bazen gaz sancısını doğum sancısıyla karıştırabiliriz. Bu aralar kaslar gevşediği için ben de ishal gibi gidiyorum tuvalete ve öncesinde sancı oluyor adet sancısına benzeyen her seferinde acaba doğummu başlayacak diye şüpheye düşüyorum ama bir zaman sonra azalıyor. Doğum sancısında azalma olmuyor hep artarak sıklaşarak devam ediyor. Takip et anlarsın zaten. Nişana takılma belki gelse bile kaçırabiliriz
Şuan belimden giren kasıklarıma dogru hareket eden hafif bir agrım var ama dogumla alakalı degildir diye düşünüyorum 7yi 5 geçe geldi agrı 7 35de bidaha geldi.şuan çok aşırı degil.sancılar ilk başta hafifmi olur böyle yoksa sertmi gelir arası uzun olsa bile 🙄
Haydi Crknkz Crknkz haydi haydiii tam zamanı tam zamanı şimdiii😀😀😀😀 sıklaşabilir bak bakalım geçici mi kalıcımı
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Dün eşimle tekrar doktora götürdük.Bu sefer cihaz ile deriden değil de kandan bakıldı sarılık değerine. 15.4 çıktı, hastaneye yatırıp tedavi altına almak için sınır değerimiz 20 ,siz aynı şekilde 2 saatte bir uyuyor da olsa uyandırıp emzirin dedi doktor. Pazartesi sabah tekrar çağırdı, yeniden sarılık değerine bakılacak artma/azalma vs var mı duruma göre ilerlemek açısından.
Canım görürsün bak pazartesiye azalacak inşallah 🙏🙏 büyük hissediyorum😍😍

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Dün eşimle tekrar doktora götürdük.Bu sefer cihaz ile deriden değil de kandan bakıldı sarılık değerine. 15.4 çıktı, hastaneye yatırıp tedavi altına almak için sınır değerimiz 20 ,siz aynı şekilde 2 saatte bir uyuyor da olsa uyandırıp emzirin dedi doktor. Pazartesi sabah tekrar çağırdı, yeniden sarılık değerine bakılacak artma/azalma vs var mı duruma göre ilerlemek açısından.
Bizim Sarılık değeri kanda 18.6 çıktı yattık 1 gece.sabah değer 7ye düşmüştü.sarlik yüksek olunca uyuyor sürekli şekeri düştükçe daha da uyuyor verimli ememiyor hiç,😒

İnşallah, ben de öyle istiyorum 🤲 Bence sancı algısı kişiden kişiye değişiyor. Benim ilkinde daha önce hiç ciddi sancı çekmemiştim hemen anladım doğurduğumu. Kasılmalar sürekli oluyor ve bebek kendini aşağı itiyor gibi hissediyorsun. Sancı da geçmeyince e doğuruyorum galiba artık gideyim hastaneye demiştim o zaman. Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah. Hatırladıkça heyecanlanıyorum 🙂
Gene uyuyunca geçmiş agrılarım yalanmış hepsi 🥲

maviss_34 maviss_34 D Derenimo2 uyudum şuan pek agrım yok gene dolandırıcı sancılarla karsı karsıya kalmışım ah ah sabah eşimi işe gitmeden yarm saat önce kaldırup bişiler yaptırdıydım bide boşa kaldı uykusuz ne de yapsak olmuyor yaw :KK70::KK70:@temmuzekim canım inşallah mide bulantısı hala geçmemiş hamileligin başında bu kadar çekmedim bulantı 🥲

maviss_34 maviss_34 D Derenimo2 uyudum şuan pek agrım yok gene dolandırıcı sancılarla karsı karsıya kalmışım ah ah sabah eşimi işe gitmeden yarm saat önce kaldırup bişiler yaptırdıydım bide boşa kaldı uykusuz ne de yapsak olmuyor yaw :KK70::KK70:@temmuzekim canım inşallah mide bulantısı hala geçmemiş hamileligin başında bu kadar çekmedim bulantı 🥲
Kandirikci kiz artık gerçekten doğum sancısı çeksen de inanmayacaksin valla hep gelip geçen sancılar 😅😅

Kandirikci kiz artık gerçekten doğum sancısı çeksen de inanmayacaksin valla hep gelip geçen sancılar 😅😅
Ya bastada inanmıyorumda umut işte birde klimada yatıyorum oda yapıyor bişiler 🥴neyse ya sorun degil gece 12den sonra doğumdan bugüne 0 gün geçti yazar okudukça dogurmuş gibi teselli bulurum😂

Ya bastada inanmıyorumda umut işte birde klimada yatıyorum oda yapıyor bişiler 🥴neyse ya sorun degil gece 12den sonra doğumdan bugüne 0 gün geçti yazar okudukça dogurmuş gibi teselli bulurum😂
Aynenn yaa sifirlanacak gebelik günlüğü🙈 salı mi çağırdı doktorun gene 35kvk 35kvk ne yaptı acaba

Aynenn yaa sifirlanacak gebelik günlüğü🙈 salı mi çağırdı doktorun gene 35kvk 35kvk ne yaptı acaba
Haftaya gel dedide eşim genelde salı izinli oluyor kuzum bnde o zamana alıyorum 41 son demeseydi yarın giderdim.benim korkum haftaya pazartesiye gün verirmi diye 42+0 oluyor hafta sonuna gün verirmi bilmem ama vermesse bn cumaya kadar bi gün almak istiyorum 😏 oda uyuyordur ne yapsın bi umutla yarıp umutsuz kalkanlardan 😂 35kvk 35kvk

Haftaya gel dedide eşim genelde salı izinli oluyor kuzum bnde o zamana alıyorum 41 son demeseydi yarın giderdim.benim korkum haftaya pazartesiye gün verirmi diye 42+0 oluyor hafta sonuna gün verirmi bilmem ama vermesse bn cumaya kadar bi gün almak istiyorum 😏
Suni sancı derse kabul edecek misin canim

Teyzem ilk hamileliğinde kaynanasıylaymış. Misafir gelmiş o da çok yorgun diye yorganın altına girip uyuyor gibi yapmış taa ki misafir gidene kadar o gün doğurdum diyor 😅 bol bol sıcakta kal hadi bakalım

Canım görürsün bak pazartesiye azalacak inşallah 🙏🙏 büyük hissediyorum😍😍
Ahhh hadi inşallah , ben de inanıyorum umarım düşer pazartesi 🙏😍
Bizim Sarılık değeri kanda 18.6 çıktı yattık 1 gece.sabah değer 7ye düşmüştü.sarlik yüksek olunca uyuyor sürekli şekeri düştükçe daha da uyuyor verimli ememiyor hiç,😒
Çok geçmiş olsun,peki sonrasında artış oldu mu yoksa yatınca düzenledikten sonra stabil mü kaldı? Evet emerken baygın baygın oluyor bebek ama dün gece öyle değildi inşallah düzelir 🙏🙏

Yarama tuz bastın şimdi 🤪o agrıyı çekip sezeryan olmakta var ama içimdende bir ses ilk deneyimin o agrılarıda yaşa çok kötü olursan alablirsen epidural alırsnn diyor.karmaşıgım salı günü gidince açıklık filan olduysa sanırım kabul ederim.keşke deneseydik demek daha cok üzer beni sonra...sen ne düşünüyorsun bu konuda
Suni sancı derse kabul edecek misin canim

Teyzem ilk hamileliğinde kaynanasıylaymış. Misafir gelmiş o da çok yorgun diye yorganın altına girip uyuyor gibi yapmış taa ki misafir gidene kadar o gün doğurdum diyor 😅 bol bol sıcakta kal hadi bakalım
İlginc bir hikaye daha bu eskilerin hikayeleride cok değişik teyzen eskimi bilmiyorumda🤪 kimi zaman ürkütücü kimi zaman komik kimi zaman dramatik oluyor benm kaynanın kocamı evde dogurduugu gibi ürkütücü mesela 😂İki gündür kaynar suyla yıkanıyorum 1 saat duruyom altında bugünde yapıcam bu gece bu iş biticek 😂

Yarama tuz bastın şimdi 🤪o agrıyı çekip sezeryan olmakta var ama içimdende bir ses ilk deneyimin o agrılarıda yaşa çok kötü olursan alablirsen epidural alırsnn diyor.karmaşıgım salı günü gidince açıklık filan olduysa sanırım kabul ederim.keşke deneseydik demek daha cok üzer beni sonra...sen ne düşünüyorsun bu konuda
Bebeğin kanalda olmamış olsaydı bu riske hiç girme derdim mesela benim bebek kanala inmemişti günüm de geçmişti doktorum da suni ile inmesine garanti veremem deyince gözüm almamıştı o sancıyı çekip bir de sezeryana girmek zor olur diye direkt sezeryan istemiştim ama senin bebek kanalda ve açılma var o yüzden pişman olmamak adına suni sancı alabilirsin🥰

Ahhh hadi inşallah , ben de inanıyorum umarım düşer pazartesi 🙏😍

Çok geçmiş olsun,peki sonrasında artış oldu mu yoksa yatınca düzenledikten sonra stabil mü kaldı? Evet emerken baygın baygın oluyor bebek ama dün gece öyle değildi inşallah düzelir 🙏🙏
Emerken baygın baygın oluyor derken?
Bizimki de uyanık emmeye başlıyor bi süre sonra memede uyuyup kalıyor öyle bi şey değil dimi?
1 hafta küvezde kaldığı için yine sarılık olurda kalır diye ödüm patlıyor 🙁

İlginc bir hikaye daha bu eskilerin hikayeleride cok değişik teyzen eskimi bilmiyorumda🤪 kimi zaman ürkütücü kimi zaman komik kimi zaman dramatik oluyor benm kaynanın kocamı evde dogurduugu gibi ürkütücü mesela 😂İki gündür kaynar suyla yıkanıyorum 1 saat duruyom altında bugünde yapıcam bu gece bu iş biticek 😂
🤣 Hiç sorma. İlerde bizim de böyle hikayelerimiz olur mu acep 😅 Sen yorganı da bi dene. Yarın senin de doğurdum yazını görelim şuralarda

Hadi evet bu gece bitsin bu iş. Çömelerek ev sil ben geçen pazar öyle yaptım tüm evi. Gecesine gittim. Suni sancılan da korkma canım bi an da pat diye vermez zaten kademe kademe ilerler. Doktorun zaten normal doğumu destekleyen biri o bilir işini. Yeter ki herse y yolunsa gitsin epidural.de alırsın 😍

Back
X