• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebeğin kanalda olmamış olsaydı bu riske hiç girme derdim mesela benim bebek kanala inmemişti günüm de geçmişti doktorum da suni ile inmesine garanti veremem deyince gözüm almamıştı o sancıyı çekip bir de sezeryana girmek zor olur diye direkt sezeryan istemiştim ama senin bebek kanalda ve açılma var o yüzden pişman olmamak adına suni sancı alabilirsin🥰
Evet doktor başarabilirz diyip duruyor suniyi kabul etmem için çoktan ayarı verdi bana zaten 😂15nde almak istiyorum günümüde gidim biraz gözünü korkutayım 15ne vermessen sezeryan olurum bak diye :KK70:

Evet doktor başarabilirz diyip duruyor suniyi kabul etmem için çoktan ayarı verdi bana zaten 😂15nde almak istiyorum günümüde gidim biraz gözünü korkutayım 15ne vermessen sezeryan olurum bak diye :KK70:
Bence günün geçince suni ile başlayabilir ya haftani doldurmuş oluyorsun sonuç itibarıyla kuzum

Emerken baygın baygın oluyor derken?
Bizimki de uyanık emmeye başlıyor bi süre sonra memede uyuyup kalıyor öyle bi şey değil dimi?
1 hafta küvezde kaldığı için yine sarılık olurda kalır diye ödüm patlıyor 🙁
O an gıdıkla canım emerken uyuduğunda ayağını çenesini burnunu sık. Bana istanbulda doktor 5. Gün pik yaoar demişti sarılık için 5. Günden sonra düşer demişti tehlike biter demişti ama sizinde 9. Gün olmuş hala sarılık riski oluyor mu acaba

Hadi evet bu gece bitsin bu iş. Çömelerek ev sil ben geçen pazar öyle yaptım tüm evi. Gecesine gittim. Suni sancılan da korkma canım bi an da pat diye vermez zaten kademe kademe ilerler. Doktorun zaten normal doğumu destekleyen biri o bilir işini. Yeter ki herse y yolunsa gitsin epidural.de alırsın 😍
Çömelmek sorun degil kuzumda dizimde yırtık oldugundan öyle cok yapamıyorum malesef ancak duşta sıcak suyun yumuşatıcı etkisiyle o zaman çömelebiliyorum oda cok uzun olmucak sekilde bn duşta hem su aksın sıcak hem elime bez alim orayı parlatim bari 😂dogumda istedigini al herşekilde bu işi başarabiliriz başına cok güzel seyler gelicek dediydi en son ama bakalm :KK70:

• Beğen
Reactions: Zzy
O an gıdıkla canım emerken uyuduğunda ayağını çenesini burnunu sık. Bana istanbulda doktor 5. Gün pik yaoar demişti sarılık için 5. Günden sonra düşer demişti tehlike biter demişti ama sizinde 9. Gün olmuş hala sarılık riski oluyor mu acaba
Bilmiyorum ki Çıkarken 1-2 gün sarı olabilir ama korkmayın demişlerdi. Bende emiyor karnı doyuyor rahatlayıp uyuyor diye düşündüm 😳
Gıdıplayıp uyandırayım o zaman

Bilmiyorum ki Çıkarken 1-2 gün sarı olabilir ama korkmayın demişlerdi. Bende emiyor karnı doyuyor rahatlayıp uyuyor diye düşündüm 😳
Gıdıplayıp uyandırayım o zaman
Biraz emip yorulup uyuyakaliyorlar canım hafif ağız hareketi yapıyorlar ama sütü çekmiyorlar. Önceki bebegim öyleydi.

Benim derdim de başka. Geçen hafya doğurmuyorum derken bu hafta da göğsüm birtürlü bosalmiyo dicem. Haftaya da kesin süt yetmiyo derim 😃 ya kızlar çok süt birikiyo bebek emiyo emziriyorum baya sağıyorum da ne kadar çıkarsa o kadar yeri doluyo gece uyuamıyorum taş gibi göğüslerle. Bu sabah sıtma tuttu. Napicam ben şu bile içmiyorum süt olmasın diye. Bebeğe veriyorum emiyo Doyuyo hadi biraz daha al diyorum karnı yok öğürüyo istemiyo. Sagmakda onun emmesi gibi olmuyo. Göğüs ucu yarasina girmiyorum bile ağlıyorum acıdan dayanacak gibi değil. Hiç bisey işe yaramıyo. Inşallah sizlerin olmaz.

Aynı gün olacak doğumumuz inşaallah 😍 Rabbim sağlıkla hayırla doğurmaya nasip etsin ikimize de. Korktuğun hiç bi şey olmaz da mis gibi güpgüzel olur inşaallah doğumun ❤️ çok zor bi hamilelik geçirdin ama değecek 🌼
Yaaa Amin canım benim inşallah 🥹🥹
Değecek inşallah ya sağ Salim doğacaklar yavrularımız inşallah 🥰🥰
Anaammm demek o kadar aşağı inmiş yarına kadar hiç kalkma ne olur ne olmaz kuzum 🥰 çok heyecanlı değil mi ya hiç yokken bı anda pazartesi doğuma alıyorum seni diyor acilman fazla o halde dimi canim sağlıkla gelsin minik prenses 😍
Valla oturmuyorum 🤣 maviş ay sakinleşemiyoruz iki saat uykuylayım çok heyecanlıyım🙈🙈🙈
Açılma miktar olarak bilmiyorum ama doktor baya acıtmadan dokundu ya 🥲🥲

6A09476B-5886-42AB-A301-20CCE3DE9028.webp

Bir adet yaka iğnesi bulundu 😂

Bu benim ikinci olacak inşallah. İlkinde nişan gelmişti önce. Baya 2 saat doğum sancısı çektim. Şuan sakinledi yarım saattir. İnşallah geçmiştir
Dün gece benimde öyle oldu sabah 6 da uyumuşum dakika bile tuttum bir kasılma bi sancı anlatamam hiç böyle kasılmam olmamıştı geçiyor 25 30 dakka sonra yine geliyor bebek gelsin kanala girsin diye baya bişeyler yapıyorum dün fazla yüklendim sanırım yarımsaatte 1 e düştü 10 dakkada 1 çişe kalktım ama sonrası uyumuşum bugün takipteyim sizde öyle yapın 10 yada 5 dakkada 1 e inene kadar beklerim olursada

Haftaya gel dedide eşim genelde salı izinli oluyor kuzum bnde o zamana alıyorum 41 son demeseydi yarın giderdim.benim korkum haftaya pazartesiye gün verirmi diye 42+0 oluyor hafta sonuna gün verirmi bilmem ama vermesse bn cumaya kadar bi gün almak istiyorum 😏 oda uyuyordur ne yapsın bi umutla yarıp umutsuz kalkanlardan 😂 @35kvk
41’den sonraya bırakır mı ki?

Dün bir yakınımız doğum yaptı 41’e kadar beklemiş doktor ama bebek kakasını yaptığı İçin önce suni sancı denemişler açılma olmamış, ondan sonra sezaryene alınmış. Bebek küvözdeymiş, daha görememişler. Öyle olunca ben de bu kontrolde konuşup gün mü alsam acaba dedim🤷🏻‍♀️
Bence günün geçince suni ile başlayabilir ya haftani doldurmuş oluyorsun sonuç itibarıyla kuzum
Mavişcim açılma falan olmazsa bebek kanalda değilse yine de suni sancı verilip deneniyor mu?

Yukarıda bahsettiğim hikaye sebebiyle ben endişelendim açıkçası, öyle bi durum olursa boluma hiç denemeden gün mü alsam diyorum.
Benim derdim de başka. Geçen hafya doğurmuyorum derken bu hafta da göğsüm birtürlü bosalmiyo dicem. Haftaya da kesin süt yetmiyo derim 😃 ya kızlar çok süt birikiyo bebek emiyo emziriyorum baya sağıyorum da ne kadar çıkarsa o kadar yeri doluyo gece uyuamıyorum taş gibi göğüslerle. Bu sabah sıtma tuttu. Napicam ben şu bile içmiyorum süt olmasın diye. Bebeğe veriyorum emiyo Doyuyo hadi biraz daha al diyorum karnı yok öğürüyo istemiyo. Sagmakda onun emmesi gibi olmuyo. Göğüs ucu yarasina girmiyorum bile ağlıyorum acıdan dayanacak gibi değil. Hiç bisey işe yaramıyo. Inşallah sizlerin olmaz.
Dertler Derya🙃

Annelik hep böyle olacak galiba, esas doğunca başlıyor diyorlar ya öyle galiba.
Oyy kokla öp yerimize. Bebek eli ve ayağı zaafım var zaten ❤️

Back
X