- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
Hastaneye gidiyoruz canım dua etHayıııır beraber doğuracaktık şuan değil
Nasılsın canım son durum ne? Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye gidiyoruz canım dua etHayıııır beraber doğuracaktık şuan değil
Nasılsın canım son durum ne? Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
Kıyamam ya cok yükseldi mi ateş, nasıl oldunuz, şimdi daha iyi misiniz?Bizimkide çok huzursuzdu aşıdan kaynaklı 1den beri yarım yamalak uyuduk hep ağlaya ağlaya
Aklım sende müsait olduğun ilk fırsatta haber ver canım hayırlı güzel haberlere inşallahHastaneye gidiyoruz canım dua et![]()
Sağ ol mavişcim. Bugün biraz daha iyiyim böbrek kontrollerim olacak. Tansiyon ilacına başladık bakalım. Dün atak geçirmişim hiçbir dil altı ilaçla düşmedi malesef.Ahh ahhh gel de anlat neyseki durumun farkında varıp korkmuslar lohusa sendromu yaşıyorum diye umarım artık tek kelime etmezler bununla ilgili sende durumlar nedir canim yok mu hareketlilik
Yaaa seni strese sokan anestezi uzmanı olmuş bence tansiyonu da o sebeple düşmüş canim neyse hepsi geçti geri de kaldı çok şükür sen iyisin bebeğin iyimama takviyesi yapıyor musun ne dedi doktoru
Cok şükür canim canim surecim güzeldi benim hiç bişey anlamadan girdim çıktım ameliyata biliyorsun ilk kalkış biraz zor oluyor onu da ağrı kesicilerle hallediyorlsr bu sefer bende acayip bir gaz sancısı oldu kramp gibi kıvrım kıvrım kivrandirdi onun dışında sorun yasamsdim şükür canim
Belli aralıklarla her hafta bir atakları olacak canim hazırlıklı olonunla beraber her ay bı gelişme yasacaksiniz oda güzel gülmedi tepki vermesi agulamasi gibi
Rabbim en hayırlısını nasip etsin kuzum düşünmemeye çalış belki o zaman kendiliğinden gelir belli mi olur
Çok geçmiş olsun canim şuan nasılsın
Ters pozisyon da emzirdim ikisini de rahatladı canim aman olmasın çok fena mastittt sabah akşam mama veriyorum meme reddi yaşamadım şükür kanama olmuyor çareyi silikon göğüs ucunda buldum gene acıyo ama şiddetli değil
Çok şükür diloşum ikiniz de iyisinizdir inşallah
Kuzum biz 3.günü yıkadık o zaman göbeği düşmemişti göbeğini sarıp öyle yıkadık onun gecesi baktık göbek düşmüş bugün doktor kontrolü vardı gayet iyiymiş göbeği ama dediğin gibi içte ıslaklık olabilir yıkarken dikkat edin dedi
Çok geçmiş olsun canım gözünüz aydıntansiyon ne durumda normale döndü mü
Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin canım benim de ilk bebeğim kanala inmemişti o sebeple sezaryeni alınmıştım
Ay onu bugün biz de yaşadık kuzum çok fena ağladı Bir de kan gelmiyor diye sıktıkça sıktı kadın
Bana sorarsan spinal olmuş biri olarak spinal tercih etmeni isterim çünkü bebeğinin her anını şahitlik ediyorsun ve ilk sen görüyorsun korkacak hiçbir şey yok çünkü hiçbir şey hissetmiyorsun önüne kocaman bir örtü seriyolar zaten o arada seni konuşturuyorlar 5 dakikada bebeğin çıkıyor belki bebeği çıkartırken bastırdıkları için onu hissedebilirsin ama asla acı yok korkma yani içini ferah tut
Canım bol bol emzir gerekirse mama da verebilirsin sarılık olmasından iyidir diye düşünüyorum karnını neyle sarmayı düşünüyorsun
Amin canım gerçekten Allah önce sağlık versin gerisi hallolur.Allah daha beterinden sakınsın diyoruz hep
Sen şimdi normalden daha da güçlü olmak zorundasın, eşinle bir olup bu günleri atlatacağınıza eminim
Yarın kontrol kaçta pekiii?
Bu takımdan ben de aldım, çok duygulandım şuan![]()
Sağ ol canımCok gecmis olsun canim
Çok sağ ol canım sanada geçmiş olsun. Bazılarında doğumdan sonrada devam ediyormuş biz öyleyiz sanırım. İnşallah benimde düzene girerGecmis olsun canim bende ayni tansiyon ilacini kullaniyorum. Bende dogumdan sonra toplam 4 gun kendime gelemedim yuksek tansiyondan. Ama sonra hic yukselmedi yediklerime fln dikkat ettim. Ama tansiyin gozlerime vurdu bnmde goz arkamda sislikler oldu bende dahiliyeye gidip kontrole gircemm
Evet evet çok şükür ateş 37de sabitlendi bir müddet altını çıkarıp zıbınla yatırdım ama huzursuz oluyorlar aşılı bacağına bakayım dedim keçi gibi ses çıkarıyorKıyamam ya cok yükseldi mi ateş, nasıl oldunuz, şimdi daha iyi misiniz?
Tabii ki hemen yazarım çıkınca17:30
Haberlerini bekliyorum aynı vaziyetteyiz çünkü seninle.
Çok sevindim canım kendiliğinden gelecek bebiş sancılar nasıl nasıl başladıHastaneye gidiyoruz canım dua et![]()
yok çok şükür ateş filan olmadı huzursuzluk oldu 1 gece o da geçti ertesi günKızlar 1.ay aşısı ateş yaptı mı? Nasıl genel olarak durumlarınız?
Selam canım sen normal için mi bekliyorsun. 40 haftan doluyo. Doktorun yine de normal deneyecek mi. Inşallah herse y istediğin gibi ilerlerÇok sevindim canım kendiliğinden gelecek bebiş sancılar nasıl nasıl başladı
https://ty.gl/9snl7rfyvbLinki var mı acaba
Yorum yapmasalar olmuyo yaaa en iyisini yapmışsın canım boşver bebeklerimizi bizden iyi kimse düşünemezvallahi zaten millete sinir olmakdan insan yasicagi duygularida tam yasayamiyo ilk kontrolu vardi iyikide vermisim mamayi hatta az bile vermisim 15 ml veriyodum memeye zorluyodum meger yetmemis kilosu ayni doktor 60 ml mama hazrla yiyebildigi kadarni yesin sutunude sag ne gelirse ver dedi seni daha cok emzik niyetine kullanıyo dedi soledigi gibi yedirdikce cocuk bugunden beri kendine geldi 20 25 dakka sagiyorum ikisinden 15 ml anca geliyo sarilik baslasmis hafifden cok sukur cogalmadan yakaladık tabi bide kaynana var her ıhlayama acıkmiss her tıslamaya mamamı versen doktor dan iyi biliyo herkes![]()
Gerçekten öyle ya herkes bir şekilde sezaryene döndü. Sağlıklı olsunlar da aslında önemli değil, ben en çok doğum sonrası süreç için istiyorum normal doğumuSelam canım sen normal için mi bekliyorsun. 40 haftan doluyo. Doktorun yine de normal deneyecek mi. Inşallah herse y istediğin gibi ilerlerbakıyorum da bi şekilde herkesin sonu sezaryan oldu. Inslalah gönlündeki doğum kolayca olur
Rica ederimm ne demek seninde bebişin sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallahhÇok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz . Allah bebeğine sağlıklı hayırlı uzun ömür versin bu arada canım![]()
Canımm kokumuzla uyumak istiyolarHepimizin ortak derdi sanırım bebeklerin sürekli memede kalmak istemesisaat 7de utandı yarım saat emdi memede uyudu doydu heralde dedim yatırdım. Kalan sütü sağdım uyandı tekrar aranıyo hala. Sağdığım sütü de verdim uyudu. Anlamıyorum ememiyor mu doymuyor mu. Ben bir de mama da veriyorum çünkü sürekli bi aranma ağlama modunda. Mamayı bırakmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.
Teşekkür ederimhttps://ty.gl/9snl7rfyvb
Doktor bunu tavsiye etti . Pahalı ürünlere gerek yok dedi ben de baya kolay kullandm. Baby-vac alacaktım vazgeçtim. Burun deliklerine 1 damla Serum fizyolojik/ monodoz sıkın azcık bekleyin çekin![]()
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim![]()
Ben emzirme zamanlarını çok seviyorum iletişim kuruyorsun bir nevi geceleri ne kadar zor olsa da meme uçları acısa da bebek bazen sündürüp bıraksa da seviyorumDoğum yapan annelerimiz;
Bu memede kalmak isteme olayı çok güzel değil mi yahu, böyle ten tene yatıyorsunuz mis
Ama tabi kilit oluyor insan başka bir şey yapamıyor değil mi? Doğurunca göreceğim seni dediğinizi duyar gibiyim![]()