• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim geçen hafta 5 günde sadece 10 Gr almıştı. Bu hafta yoktu artık yapacak bir şey yok bana da durmasının bir anlamı yok ki nst sancım en fazla 10 çıktı yine. Heyecan olarak bi afedersin mallık geldi desem daha iyi olur 😂 evet şimdi Perşembe günü hayatımız tamamen değişiyor yüzünü görcez falan diyoruz eşimle🥴😅
Allah iyiliğini versin😂

Bana hep böyle karnımda kalacak gibi geliyor hala, tam tarihi alamadık ya ondan olsa gerek.

Erken konuşmuşum 7.30 a kadar sürdü. Ve cok kustu şimdi de cok kusan var mi napabilirim o kadar emziriyorum kusunca uzuluyorum
Nasıl kusuyo canım fıskırir şekilde mi. Yoksa kesik kesik mi kusuyo. Yanı kesilmiş süt tarzında. Reflu yatağın var mı. Reflüsü olabilir bebeğin. Çok aşırı kusuyorsa bi şöyle doktora istersen. Kilo alıminida engelliyorsa. Benim kızında çok kusardı ama kilo alımı iyi olduğu için herhangi bisey yapmadım. Kuzeniminki coknkusuyordu kilo alımı da iyi değildi doktor ilaç vermişti reflu su varmış

Inşallah canım insallaj. Evde başka çocuk da varsa sonrası için çok iyi oluyo gerçekten. Allah kolaylık versin. Inslalah 41 e kadar beklemeye gerek kalmaz
[/QUO
Evde bı 9glum
Inşallah canım insallaj. Evde başka çocuk da varsa sonrası için çok iyi oluyo gerçekten. Allah kolaylık versin. Inslalah 41 e kadar beklemeye gerek kalmaz
Evet var canım bide okula gidiyor sezeryan olursam bakacak kimsem yok oyuzden normal istiyorum

• Beğen
Reactions: Zzy
Nasıl kusuyo canım fıskırir şekilde mi. Yoksa kesik kesik mi kusuyo. Yanı kesilmiş süt tarzında. Reflu yatağın var mı. Reflüsü olabilir bebeğin. Çok aşırı kusuyorsa bi şöyle doktora istersen. Kilo alıminida engelliyorsa. Benim kızında çok kusardı ama kilo alımı iyi olduğu için herhangi bisey yapmadım. Kuzeniminki coknkusuyordu kilo alımı da iyi değildi doktor ilaç vermişti reflu su varmış
Bazen kesik bazen süt şeklinde sıvı kusuyor reflu yatağında yatiriyorum hep en son kilo alımı iyiydi ama bu gece ve gündüz kustu cok :(

Bazen kesik bazen süt şeklinde sıvı kusuyor reflu yatağında yatiriyorum hep en son kilo alımı iyiydi ama bu gece ve gündüz kustu cok :KK43:
Mama veriyorsan biraz azalt ister. Normaldir ama insan yinede tedirgin oluyo. Benim ki doğduğu gün kustu hemen cagirdim sordum normal dedilerdi

Erken konuşmuşum 7.30 a kadar sürdü. Ve cok kustu şimdi de cok kusan var mi napabilirim o kadar emziriyorum kusunca uzuluyorum
Benimki de çok kusuyo, tek meme 15-20 dk sonra hala isyan ediyorsa kaçışı yok kusuyor. Bazen aynı memede tutmaya devam ediyorum, başka çare bulamadım. Her zmn yapmıyorum tabi bunu beslenmesine etki etmek gibi geliyor

Huysuz keçi bunlar ya 🤣 Bi süre hem hatırlar, hem de ağrıyordur. Bakalım bizim aşı nasi gececek
Hala huzursuzluğu devam ediyor hafif ateşi var gece 1den beri hala adam akıllı yatmadı 5-10 dakika uyuyor geri uyanıyor meme istiyor kanguruya bindirip evi gezdiriyorum anca gezince ve memede susuyor bakalım nereye kadar böyle devam edecek

Bizde en az onlara dikkat ettiğimiz kadar kendimize özen göstermeliyiz, dikkat ediyorum sanıyordum ama benim de karnım gurul gurul 😔
Ya bunun sebebi ne gerçekten çorapsa çorap giyiyorum sıkı giyinmede sıkıntı yok terleme konusunda ne kadar zorlansam da sebze meyve ağırlıklı da tüketmeye özen gösteriyorum ama yok karnımda bitmek bilmeyen bir gaz kütlesi var sanki acayip bir şişkinlik

Allah iyiliğini versin😂

Bana hep böyle karnımda kalacak gibi geliyor hala, tam tarihi alamadık ya ondan olsa gerek.
Bana da öyle geliyordu hep sanki böyle kalacakmışız gibi taa ki doktor arayıp yarın seni sezeryana yazıyorum diyinceye kadar o zaman da çok korkmuştum afalladım epey sen de kendini hazırla 😂

Bana da öyle geliyordu hep sanki böyle kalacakmışız gibi taa ki doktor arayıp yarın seni sezeryana yazıyorum diyinceye kadar o zaman da çok korkmuştum afalladım epey sen de kendini hazırla 😂
ve o günden bugüne 31 gün geçti diyorsun😋

O gün bugün galiba, bugün günü be yolarak belirlemiş oluruz, heyecanlıyım💓

Hala huzursuzluğu devam ediyor hafif ateşi var gece 1den beri hala adam akıllı yatmadı 5-10 dakika uyuyor geri uyanıyor meme istiyor kanguruya bindirip evi gezdiriyorum anca gezince ve memede susuyor bakalım nereye kadar böyle devam edecek
Yaa hiç kıyamam uykuya da dalamayinca iyice huzursuzlaniyordur akşama doğru direnemez uyur, uyuyunca toparlar inşallah🙏🏻
Ya bunun sebebi ne gerçekten çorapsa çorap giyiyorum sıkı giyinmede sıkıntı yok terleme konusunda ne kadar zorlansam da sebze meyve ağırlıklı da tüketmeye özen gösteriyorum ama yok karnımda bitmek bilmeyen bir gaz kütlesi var sanki acayip bir şişkinlik
Yani ben de çözemedim ki, çorabı hiç çıkarmadım su İzmir sıcağında, soğuk yeme içme yok, bol su var, kimyon, rezene çayı devam. Alerji durumunu gözlemlemek için genelde aynı urunleri tüketiyorum. Son aldığım üç kakali bezin üçü de farklı renk ve kıvam 🙈 Bugün sıkı takipteyim bakalım ona göre rapor edicem ama muhtemelen emzirme durumum ile alakalı..

Yaa hiç kıyamam uykuya da dalamayinca iyice huzursuzlaniyordur akşama doğru direnemez uyur, uyuyunca toparlar inşallah🙏🏻
Yani ben de çözemedim ki, çorabı hiç çıkarmadım su İzmir sıcağında, soğuk yeme içme yok, bol su var, kimyon, rezene çayı devam. Alerji durumunu gözlemlemek için genelde aynı urunleri tüketiyorum. Son aldığım üç kakali bezin üçü de farklı renk ve kıvam 🙈 Bugün sıkı takipteyim bakalım ona göre rapor edicem ama muhtemelen emzirme durumum ile alakalı..
Aynı şeyleri yapıyorum ekstra yemeklere de bol kimyonlu yapıyorum papatya çayı da içiyorum ama nafile…

Çok şükür düştü sayılır. Kan sulandırıcı iğne ve kan ilacı verdiler sıvı olanından.
Çok geçmiş olsun canim Rabbim beterinden korusun
Doğum yapan annelerimiz;

Bu memede kalmak isteme olayı çok güzel değil mi yahu, böyle ten tene yatıyorsunuz mis🤤
Ama tabi kilit oluyor insan başka bir şey yapamıyor değil mi? Doğurunca göreceğim seni dediğinizi duyar gibiyim😀
Sabahtan bu yana kucağımda emiyor ama uyuyor da benim bile uykum geldi öyle güzel uyuyor yani 😂 ayy korkuttular da beni evde yalnızken uyuma diye beklerim öyle başında 😀
Doktorla görüştüm şimdi nst ye bağlıyım onu da konuşacağız ama suyunda azalma var ve hiç kilo almamış Perşembe günü sabah 8 de yatışım yapılacak alttan ilaçla açıklığını arttırmak için ilaç vereceğim dedi. Eğer ki açıklığın artmazsa damardan suni sancıyı yavaşça vereceğim dedi. Perşembeye gün almış olduk yani. Perşembe ya da cuma başlatmamız gerekiyor dedi biz de 22.09.22 diye Perşembe yi seçtik açıkçası. bende son durum bu L Lalalala1
Hakkınız da en hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

Back
X