• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çıkmadı canım yaa cumartesi cıkarttız dedi bi sıkntı olmazsa inşallah kavuscaz 🥰 🤲🏻 Sen nasıl alıştn mi bebişine nasıl gidiyo😊
Bugün çıkıyor o zaman kuzum hadi hayırlısı inşallah 🥰 biz alıştık birbirimize ya inşallah bu düzen de gider diye umut ediyorum ama bakalım 15 gününden sonra değişebilir de
Sizin bebelerde üstünüze başınıza boydan boya sıçıyor mu tamam diyorum bitmiştir bir anda bir yapıyor 2 kere duş aldım ben bugün bizimki yüzünden biriktirip biriktirip bir anda yaptı bugün bir gündüz bir de şimdi bu saatte kalk nevresimleri üstü başı değiş sonra duş al insan üşeniyor 🤦🏻‍♀️
Hahahah eminim çok sinir bozucu bir durum canim bize kaka değil de çiş yapıyor genelde üstümüze başımıza attırıyor sıpa 🙈 kakayi da ne zaman bezini değiştirsem babasına inatmis gibi temiz beze yapıyor 🤣
Ben de birkaç yerde okudum çok sıkıntılı bir surecmis,o yüzden günde 2 kere sağım yapıyorum genelde, buzluğa atıyorum
Fazlasıyla sıkıntılı canim ilk bebehim de olmuştum bunda olmamak için hep sagiyorum
Hanımlar ben geldim biraz uzun olacak ama anca gelebildim. Çok kötü bir doğum tecrübem oldu gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama. Normal doğum diye çıktığımız bu yolda suyum geldi hastaneye gittik. Açılmam 1 cm di. Ama nst de hiç sancım çıkmıyordu bir süre hareketler squat merdiven gibi hareketler yaptım bana mısın demedi açılma. Sonra fitil verdi fitille sancılarım başladı ama nst ye yansıyan bir şey yok. Sonra yavaştan damardan suni sancı verildi ama en yavaş hızda 2 saatte onu aldım ama o kadar zorlandım ki nst ye bakıyoruz bebek hayet iyi ama yine de benim sancım nst de 45 i geçmiyor ama ben dayanamıyorum. Gece 12 de kesecekleri halimden ötürü 11 de kestiler suni sancıyı. Kendi sancımla devam etmem istendi sabah 4 te açılmam 4 santim olmuştu ama yine nst de sancı yok ama ben artık acıdan anne diye inliyormuşum. 4 gibi Gece doktorumla konuştuk bebeğin kanala yakın olduğunu ama sancılarımın ve kasılmamın onu kanala itmeye yetmeyeceğini sezeryana geçebilme durumunu tekrar anlattı. Sabah geldiğinde acıdan perişan haldeydim ve benim açılmamın 5 cm olduğunu söyledi ebe. Düşünün 4 ten sabah 8.30 a kadar sadece 1 cm açılma ve kendimden geçirecek acılar. Normal doğum istiyorum diyorsan yine suni sancı vermek zorundayım ama bu sefer bir tık da olsa arttırmak gerekiyor dozu dedi ama ben yaklaşık 15 saat dayanılmaz acılar çektim ama sonuçta sezeryan istedim ne onu ne de kendimi daha fazla sıkıntıya koymak istemedim artık dayanacak gücüm, devam edebilecek inancım yoktu kendime. Sezeryana girdik ve kızımı kucağıma aldım bugün de kızımın kan sonuçlarını aldıktan sonra çıkacağız hastaneden. Çok şükür bebeğim iyi ben iyiyim sezeryan ağrım var tabi ama acıya dayanaklıyımdır aslında bakmayın yukarda anlattıklarıma gerçekten çok kötü bir deneyimdi benim için Allah kimseye yaşatmasın bunu. Hiç pişman değilim sezeryana geçtiğimiz için öbür türlü kim bilir daha neler çekecektim düşünmek bile istemiyorum. Allah'ım herkese kolaylıkla üstesinden gelmeyi nasip etsin. Kızımım adı Zeynep tam 3 kilo doğdu 52 cm. Anlattıklarım umarım kimsenin moralini bozmaz bunu doktorunu geç dinleyen bir insan olarak söylüyorum . 2 Gr aklım olsaydı en baştan ona güvenir hiç o katlanılmaz sancıları çekmezdim . Olsun benim de nasibimde bu varmış diyerek bu doğum hikayesini silmek istiyorum aklımdan belki sonrasında komik bir anı olarak anlatabilirim ama o an şuan değil.
Canim başlangıcı zor olmuş ama sonu güzel olmuş inşallah sağlıkla Güzel günlerde büyüt bebeğini 😍
Ediyorum canım ama uykusuzluktan gece annemle öldük. Az önce 1 saat falan uyuduk avent emziği çok seviyor onu denedim mecbur uyumak için onun sayesinde uyudum sizinkilerde ilk günlerde emzik verdiniz mi sorun olmaz inş mecbur kaldım uykuya geçişte verip alıyorum sadece şu aralar.
Annenin değil de senin bir iki saatte de olsa uyumam lazım canim sütün gelecektir uyumak çok iyi geliyor insana vücudun dinleniyor emzige gelince bende ikinci gün verdim ama pek tutmadı avent ağzına büyük geliyor galiba bazen tutuyor bazen tutmuyor başka emzik denicem
Kızlar bende lohusa sendromu oldu (sanırım en sorunlu kişi falan olmuş olabilirim grubumuzda) sanki bebegimizle artık hep evde duracağız dışarı cikamayacagiz hiç bisey yapamayacağım gibi bi düşünceye büründüm normal mi karamsarlık çöktü, surekli evde olmamizdan kaynaklı diye düşünüyorum ve sürekli uykusuzluk vs. Ama her şey yapılıyor dimi tecrübeli annelere sesleniyorum. Allah onu bana bağışladığı icin cok mutluyum o ayrı asla pişman değilim iyi ki olmus ama böyle bir düşünce kapladı icimi
Canim lütfen kendini eve kapatma markete olsun yürüyüşe olsun çık bebeği çıkartmana gerek yok miss gibi sahil havası al kendine gel
Merhaba hanımlar bnde bu sabah 11:40ta oğlumu normal doğumla kucağıma aldım herkese hayırlısiyla sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏
Gozunuzaydin canim sağlıklı güzel günlerde büyüt bebeğini doğum kg boyu nedir ekleyelim 😍
Hanımlar saçma ama gerçekten ne yapacağımı bilmediğim bi sorum var
Bebe baya lıkır lıkır memeden süt içiyor. İdeal süresi var mı bunun? 6-7 dk emiyor mesela dalıyor. Uyandırıyorum alt değiştiriyorum biraz daha yavaşça yine o kadar emiyor. Bu süreç uyu uyandır derken bir saati buluyor ama ben pert tabi.
Ne yapmak lazım ?
Kuzum hastanedeki hemşire 20 dakika bir göğsü 20 dakika bir göğsü demişti ama şu aralar toplamda yarım saatte uykuya daliyor
Kızlar birşey sormak istiyorum. Benim sağ gogusum galba mastit olmuş. Sağmaya kalktım bişi çıkmadı ama şiş gibi duruo. Sol gogusumu sağdım süt gelio. Digerinde problem var galba hafif sıcak uyguladım tekrar sağdım ama yine bi kaç damla geliyor okadar. Ne yapmam gerekiyor tıkanmış gibi , acaba bebek emerken süt geliyormudur? Tecrübeli annelerden cevap brkliyorum , 😘😘
Bebeğini ters pozisyon da emzir canim hemen yumusuyor o göğsün benim de sabah kalktigimda şişmiş oluyor önce bebeği emzirio sonra sagiyorm kalanı
Kızlar hastanedeyiz geceden beri, az sonra doğuma iniyoruz. Sağlıkla kavuşuruz inşallah💓
Heyecanla ege beyi ve seni bekliyoruz canim su gibi doğumun olsun inşallah 😍❤️

Bugün çıkıyor o zaman kuzum hadi hayırlısı inşallah 🥰 biz alıştık birbirimize ya inşallah bu düzen de gider diye umut ediyorum ama bakalım 15 gününden sonra değişebilir de

Hahahah eminim çok sinir bozucu bir durum canim bize kaka değil de çiş yapıyor genelde üstümüze başımıza attırıyor sıpa 🙈 kakayi da ne zaman bezini değiştirsem babasına inatmis gibi temiz beze yapıyor 🤣

Fazlasıyla sıkıntılı canim ilk bebehim de olmuştum bunda olmamak için hep sagiyorum

Canim başlangıcı zor olmuş ama sonu güzel olmuş inşallah sağlıkla Güzel günlerde büyüt bebeğini 😍

Annenin değil de senin bir iki saatte de olsa uyumam lazım canim sütün gelecektir uyumak çok iyi geliyor insana vücudun dinleniyor emzige gelince bende ikinci gün verdim ama pek tutmadı avent ağzına büyük geliyor galiba bazen tutuyor bazen tutmuyor başka emzik denicem

Canim lütfen kendini eve kapatma markete olsun yürüyüşe olsun çık bebeği çıkartmana gerek yok miss gibi sahil havası al kendine gel

Gozunuzaydin canim sağlıklı güzel günlerde büyüt bebeğini doğum kg boyu nedir ekleyelim 😍

Kuzum hastanedeki hemşire 20 dakika bir göğsü 20 dakika bir göğsü demişti ama şu aralar toplamda yarım saatte uykuya daliyor

Bebeğini ters pozisyon da emzir canim hemen yumusuyor o göğsün benim de sabah kalktigimda şişmiş oluyor önce bebeği emzirio sonra sagiyorm kalanı

Heyecanla ege beyi ve seni bekliyoruz canim su gibi doğumun olsun inşallah 😍❤️
Günaydın canımm 😊değişmez inşallah öyle gidersnz biz bugün kavusuyoz ama yarın eve gidiyoruz bi gün misafir olcakmısız anne bebek uyumu içinmiş çok heyecanlıyım oğluma kavusmaya Allah kimseyi ayırmasın evladından 🤲🏻🤲🏻

Günaydın canımm 😊değişmez inşallah öyle gidersnz biz bugün kavusuyoz ama yarın eve gidiyoruz bi gün misafir olcakmısız anne bebek uyumu içinmiş çok heyecanlıyım oğluma kavusmaya Allah kimseyi ayırmasın evladından 🤲🏻🤲🏻
Aminn canim benim olsun geç olsun güç olmasın kollarına alacaksin ya o bile yeterli miss kokusunu içine çekmeye 🥰

Ay bu ortak problemimiz ben artık hatırlamadığım zaman ellerimle memeleri tartıyorum hangisi doluysa ondan başlıyorum 😂
😀😀 o da iyi 👌
Kızlar hastanedeyiz geceden beri, az sonra doğuma iniyoruz. Sağlıkla kavuşuruz inşallah💓
Hadi bakalım tatlım😍😍
Amiiin 🙏🙏

Biz de cumartesi doğumdan sonra salı öğlen test yaptırdık. Geçti şükür. Ama doktorumuz hemen yaptırmayın demişti zaten. Kalıyorlar genelde sıvıdan dolayı diye. Normal yani geçmemesi. Bence endişe etmeyin. Hapşırarak atıyorlar genelde sıvıyı vs
Bizimde geçmedi test 15 güne kadar randevu alın dediler tekrar.

Az önce @maco44 da yazdım kuzum cildirmaca ve tek başına ugrasmaca benimkisi. Çok zorlanıyorum bazrm maalesef. Mecbur iyileştim gibi bisey oldu sezeryanin 2. Gününden beri kendim görüyorum tüm işlerimi
Gaz sıkıntısı çok fena ya doktor damla verdi mi?
10 15 günlük olunca verelm dedi canım salı günü verir büyük ihtimal.tek bakıyorsan daha zor hele sezeryan Allahım kolaylık versin kuzum 😢gece nasıl uyuyabliyormusum biraz

Back
X