• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sıkma canını bebişine odaklan. Ben bi sinirlenince diyorum.gidim de miniğim bi.opeyim diye uyusada gidip seviyorum rahatlıyorm
Dogru diyorsun canım onun için sakin kalmaya calısıyorum yoksa bu kv nin sacını basını yolarım 🤣

Bizde iyiyiz çok şükür ama 2 gündür sıkıntısı var gaz mi ateş-i mi var anlamıyorum salak gibi hissediyorum kendimi. Ateş 36 buçuk 37 cikiyo hatta hep aynı ilaç bisey versem bile. Acaba gazsan dolayı kendini sısıkoı da o yüzden mi ateş-i cikiyo. SSengirmiyosun pek kavuştun kızına tabi 🥰
Bu ateş değerleri normal diye biliyorum, 38 olduğunda ilaç öneriliyor hatta..

İnsana en çok dokunan da zaten kendine yetemezken bir de başında böyle saçma insanların oluşu. Benim kv de gece hep yanına aldı çocuğu. Ten tene temas yapalım diye hemşire veriyor, o gelip alıyor. Babası alıp seviyor o gelip alıyor. Kendi çocuğu gibi. Gece uyanıp puseti yanında göremeyince bebeğim nerde diye bir tepki verdi. Sinir oldum. Sıkıyorsa diğer geline yapsaydı. Zaten o yanında bile istemedi. Hep iyi niyetten oluyor bunlar. Kendini üzme sakın. Bence içine de atma direk söyle sütün kesilmesin iyice
İçime öküz oturdu bu kv.delerinde inşallah üstüne öküz oturur😪cok meraklıysa bitane kendi dogursun.benmkide cok laf yetiştiricektide agzının payını verdim napim yoksa olmayacaktı.şimdi ogluna acıtasyon yapıyor ogluda acıyor baş belaları😡

Hastanede bn zaten yeni dogum yapmısım saatler olmuş oglunu kendi kızlarını diger torunlarını anlatıp övüp durdu oy evlatlarm evlatlarm söyle böyle diye cocugun altını değiştiricem orayı fazla silme acır filan diyor herseye bi laf.sanki bn insan evladı degilim.eve geldiler nasılsın kızım dye soracakları yere boş boş kelime konustular kp.kedilere laf etti bnde tersledim kimse kedilerime karışmasın diye tartsma cıktı benm cok akıllı eşimde eve geleli 1 gün olmuş tersledim diye anasını babasını savunacagı tuttu bizimle ilgilenecegi yerde kaç gündür onun agzının payını veriyorum 🤦

Aaaa bunu bende yaşıyorum bunun adı o muymuş
Silikon göğüs koruyucu aldım allahım haznesine süt dolar, oradan eğilince üstüme akar hergün kıyafet değiştir, iç çamaşırı yetişmez. En son gümüş kapak aldım en azından üstüm başıma süt akmaz diye düşündüm , şimdilik iyiyiz
Göğüs pedi bende kullandım ama sanki sertleştirdi böyle hava almadı mı anlamadım bi daha takmadım

Baharatlı sütün tadını bozuyor dye yememeye çalışıyorum😊ama bazen pide de yiyorum şimdi
Aa öyle miymiş benim tüm yemeklerde pulbiber karabiber kimyon üçlüsü olmazsa olmaz

Hastanede bn zaten yeni dogum yapmısım saatler olmuş oglunu kendi kızlarını diger torunlarını anlatıp övüp durdu oy evlatlarm evlatlarm söyle böyle diye cocugun altını değiştiricem orayı fazla silme acır filan diyor herseye bi laf.sanki bn insan evladı degilim.eve geldiler nasılsın kızım dye soracakları yere boş boş kelime konustular kp.kedilere laf etti bnde tersledim kimse kedilerime karışmasın diye tartsma cıktı benm cok akıllı eşimde eve geleli 1 gün olmuş tersledim diye anasını babasını savunacagı tuttu bizimle ilgilenecegi yerde kaç gündür onun agzının payını veriyorum 🤦
Doğumu beklemişler herhalde. Kediler sanki yeni geldi. Naparsan yap canım konuşan birşekilde buluyo ve konusuyo takma boşver

İçime öküz oturdu bu kv.delerinde inşallah üstüne öküz oturur😪cok meraklıysa bitane kendi dogursun.benmkide cok laf yetiştiricektide agzının payını verdim napim yoksa olmayacaktı.şimdi ogluna acıtasyon yapıyor ogluda acıyor baş belaları😡
Ahaa benimki de aynı asla ağlamayan kadın son zamanlarda yalandan göz yaşı döküyor oğluna anında aklanıyorlar

Doğumu beklemişler herhalde. Kediler sanki yeni geldi. Naparsan yap canım konuşan birşekilde buluyo ve konusuyo takma boşver
Benm onları taktıgım yokta ogulları böyle yapıyor ona iflit oluyorum.adam leş gibi sigara kokuyor elleri sigaralı cocuga dokunucaktı bnde usulünce söyledim oda sorun oldu bnm cok akıllı eşim bebegini değil babasını düşünmeyi tercih etti gene hastalansa benm cigerim yanar kmsenin umrnda olmaz 2 gün cocugunu bırakıp anasını teselli etmeye gitmek istedi.herşey şaka gibiydi kısacası😪

Kızlar yine bir sorum olacak bugün taburcu olduk üçüncü günümüz ayaklarım davul gibi şişti zor yürüyorum normal mi sizde de oldumu
Evet normal 1 hafta 10 güne geçiyor, aaaa diyorsun benim aya bileklerim ne kadar inceymiş😍
Aa öyle miymiş benim tüm yemeklerde pulbiber karabiber kimyon üçlüsü olmazsa olmaz
Kimyon gazı emgelliyor ama diğerleri sütün tadını bozar diye ben yemiyorum😳

Biz dogurduk lohusalıgı onlar yaşıyor🤢.hata bizim eşlerde bence.benmki baba oldugunu daha ayıkamadı galiba
Ay sorma bir de demez mi annem hastanede yatarken senin altını temizledi nankörlük etme diye tövbe tövbe gören görmeyen de yatalaktım sanır bir iki kere tuvalete götürdü kapıda bekledi ben işimi gördüm geri yatağa getirdi altımı almış olmuş 🤣

Back
X