- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Senin kv benimki olabilir mi acaba ? Resmen aynı hareketleri yaptı biliyor musun? Bebeği yanıma getirin diyorum getirmiyor kadın ya cocugun doğru düzgün yüzünü goremiyordum hastanede. Yattığı yatagi hep uzağa alıyor çocuğun. Seninki de resmen bebegim demiş bi de geldi boğma ya.İnsana en çok dokunan da zaten kendine yetemezken bir de başında böyle saçma insanların oluşu. Benim kv de gece hep yanına aldı çocuğu. Ten tene temas yapalım diye hemşire veriyor, o gelip alıyor. Babası alıp seviyor o gelip alıyor. Kendi çocuğu gibi. Gece uyanıp puseti yanında göremeyince bebeğim nerde diye bir tepki verdi. Sinir oldum. Sıkıyorsa diğer geline yapsaydı. Zaten o yanında bile istemedi. Hep iyi niyetten oluyor bunlar. Kendini üzme sakın. Bence içine de atma direk söyle sütün kesilmesin iyice
Ama bana garip gelen daha bebeğim doğmamışken torun var toruncuk var diyip benim çocuğumu kendince 2. Plana atmıştı. Şimdi bu hareketler noliyor anlamadım. Oğlu Bana bisey yapsa ona bile alttan alttan laf söylüyor. Çorba icecektim eşim alıp gelecek, hastanenin getirdiği çorba vardı o da kötü burda var ya nereye gidiyorsun bunu içsin falan diye triplere giriyor
Ben kavga etmeyelim diye susuyorum ama patlayacagim galiba. Oğluna gösteriş yapıyor halbuki umrunda degil