Valla benim doğurmaya gücüm de yok her gün gelirse diye evi topla şu bu. Artık sıkıldım :))Benim doğurabileceğime dair inancım kalmadı Ela![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim doğurmaya gücüm de yok her gün gelirse diye evi topla şu bu. Artık sıkıldım :))Benim doğurabileceğime dair inancım kalmadı Ela![]()
Anne sütü alan bebekler yanlışım olmasın 7 güne kadar mı ne kaka yapmayana bilir demisti ilk çocukta doktorum1.ay aşısını olduk 2855 gr doğmuştu 3800 olmuş boy 49 cm di 53 cm olmuş ama 3 gündür kakasını yapamıyor anne sütü kabızlık yapar mı ki
Biz aptamil prosyneo ve hipp organik kulllanıyoruz içeriğindeki şeker oranları tamamen aynı. Normal aptamillerde de bir tık fazla sadece. Alerjik bebekler için prosyneo, probiyotik açısından ise hipp öneriliyor o yüzden ikili gidiyoruz. Aptamilde şeker var diğerlerinde yok olayı biraz yanlış. İçerik karşılaştırmasında da birebir aynı oldukları yazıyor.Evet aptamil bizim doktorumuzda önermedi
10 güne kadar normalmiş anne sütüyle beslenen bebeklerde1.ay aşısını olduk 2855 gr doğmuştu 3800 olmuş boy 49 cm di 53 cm olmuş ama 3 gündür kakasını yapamıyor anne sütü kabızlık yapar mı ki
CANIM KIZLAR CAPS LOCK AÇIK YAZIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ÖNEMLİ.
Vakti olan bu adama videolarını izlesin, ben bildiğim bir kaç şeyin yanla olduğunu öğrenip az evvel aydınlandım.
Ben hep 2 memeyi de emzirmeye çalışıyordum yanlışmış, tek meme tek meme gitmek gerekiyormuş, bir faydası olur belki hepimize bu bilgiler. @-Sunshine kuzu sen görmezsin diye seni ayrı etiketliyorum
keyifçi bebişlerimiz doyamıyo emerkenEvet bak bugün 1 de uyandı, 4 e kadar sürekli meme em bırak gaz çıkar tekrar meme filan böyle geçti. Dolu dolu da emiyor halbuki.
En son bitkin düştüm yemek yiyeceğim hala meme aranınca sağdığım sütten verdim. 50 cc içti ve uyudu.şok oldum hiç bu kadar ekstra içmemişti.
Ya sorma ben de eve geldim kürek kemiklerim nasıl ağrıyor bir de ateşim çıktı.hasta hissediyordum. Kesin Yine hastanede covid kaptım Dedim.
Meğer süt iniyormuş bi sıcak duş 1 saat uyku, geçti
Ayyy kuzum bakayım açıyorum hemen fırsat oldukça izlerim![]()
Bu gece bile gelebilir diyorum. Hafif kasılmalar hissediyorum ben. Hurmaların gücü adınaBende perşembe gideceğim :))) doktor başlatalım derse kabul etmeyeceğim kendisini bekleyeceğim sanki
Tamamen yapısal bir olay ya. Genetik de değil, kişiden kişiye değişiyor bence. Şans diyorum artık. Lieraclar vs belli bir yere kadar önlüyorYalnız kızlar o kadar rızkımızdan kesip çatlak önleyici yağlar kremler aldık süründük noldu,benim yanlar çatlamışgöbek deliğiminde etrafı selülit gibi buruş buruş
![]()
Ay benim gücüm de , isteğim de var ama bebeğimin yok heraldeValla benim doğurmaya gücüm de yok her gün gelirse diye evi topla şu bu. Artık sıkıldım :))
Öyleymiş gerçekten, kilo almakla da alakası yokmuşTamamen yapısal bir olay ya. Genetik de değil, kişiden kişiye değişiyor bence. Şans diyorum artık. Lieraclar vs belli bir yere kadar önlüyor
Çok teşekkür ederim ,iki kez oldu bir daha yapmaz inşallah .keşke çok besleniyor olsa ama kilo alımımız yavaş gidiyor napalım bu da böyle bi bebek demek ki diyip kabulleneceğim artık:)Koyu yeşil olursa usuttugu anlamına geliyor.Devamli olarak görürseniz doktora gitmek gerekiyor. Benim sarı yeşil, ya da gün içinde bı bez yedil.bi bez normal gittiği de oluyor. Onun sebebini bulamadım ama köyü yeşil olmadığı ve sürekli olmadığı için normal karşılandı. Ayrıca çok beslendiği için sindirilemeyenler de yeşil olabiliyormus. Yani bir iki bez yeşil olursa değil de, günler sürerse, beraberinde huzursuzluk, ateş vb semptomlar varsa önem arz ediyor
Bende hiç doğurmayacakmışım gibi her gün ileri tarihli planlar hakkında konuşuyorumBenim doğurabileceğime dair inancım kalmadı Ela![]()
Lansinohun kücük biberonu tek gögsümde doluyor canım geneldesevgili çiçeği burnunda annelerim, sağınca kaç cc sütünüz geliyor acaba
İkisinde de kreme düşkün olmadım . Aklıma geldikçe yağ sürdüm ya da losyon.. hiç çatlak olmadı ki ilkinde davul gibiydi karnım. Tamamen genetik. Annem bende de olmadı demişti.Tamamen yapısal bir olay ya. Genetik de değil, kişiden kişiye değişiyor bence. Şans diyorum artık. Lieraclar vs belli bir yere kadar önlüyor
Oooo masallah subhanallah tek seferde miLansinohun kücük biberonu tek gögsümde doluyor canım genelde
Aynen bende öyleyim hep tetikdeyim ev dağınık olmasın apar topar giderim surasi dağılmasın burası bozulmasinValla benim doğurmaya gücüm de yok her gün gelirse diye evi topla şu bu. Artık sıkıldım :))
yapısal ya hatta genetik benim annemin ilk doğumda catlak yoktu 2. de oldu dedi benim bu ilk doğumum catlak olmadı ama 2.de olur muhtemelen ama 2. yi düşünmüyoruım : )Yalnız kızlar o kadar rızkımızdan kesip çatlak önleyici yağlar kremler aldık süründük noldu,benim yanlar çatlamışgöbek deliğiminde etrafı selülit gibi buruş buruş
![]()