Canım sen bilirsin ama o buzluktaki sütü 3 aydan sonra kullanamıyosun yani stok için erken bir zaman gibi. Ben 2. De sütüm çok mastit olmayayım diye sağıyodum. Bu sefer göğsüm daha çok süt üretti. 2 yıl emzirdim en az 20 kez mastit olmuşumdur ateş vs çok zorlandım. Sonra o sağdığım sütleri de bebişim içmedi. Her yolu denedim. Doktor da yapacak bişi yok taze süt seviyo beben tercihine saygı duyacaksın dedi. Hop bütün sütler çöpe

Bunda hiç sağmıyorum o yüzden işe başlayınca sağarım içerse artık bakıcaz
Annem yaa 10 dk kucağında tutuyo daha yeni emmiş çocuk. Bu aranıyo diyo. Hee anne hee diyom napiiim. Yeni emzirdin demekten yoruldum

Rota yine iyi de. Menenjitler şimdi kaç para olmuştur Allah bilir hele bexero 3 doz sonra diğeri var C tipi olan. Bakalım halledicez
Amaaan ne çabuk ataklar yaa

Hellooo. Bardayız yalnız değilsin
Yanii döngü devam ediyo da

ama şöyle 1 aylık 40 günlük olunca düzen oturmaya başlıyor. Yani uyku saatleri filan az çok şekilleniyor. Ama 2.5 yıl her gün ayrı teraneee
Benim de 3 yaşında hiç susmuyor kafa beyin kalmadı ben de. Şimdi annem var da rahatın accık o gidince napcaam kara kara düşünüyorum. 2 yıl tv açmadığım çocuğum 10 gündür Netflix manyağı oldu