- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 333
Teşekkürler şimdi eşimle verdik bi çay kaşığı 2 mle denk geliyormuş.Rica ederim. Günde 2-3 kez dedi herhangi bir şey söylemedi. Doktorunuza danışın isterseniz sizde yinede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler şimdi eşimle verdik bi çay kaşığı 2 mle denk geliyormuş.Rica ederim. Günde 2-3 kez dedi herhangi bir şey söylemedi. Doktorunuza danışın isterseniz sizde yinede
Açıcaktım kundağını normalde ama uyanır diye açmadım ağız kısmını iyice açtım ama ilk uyanışa kadar uyumadan onu izlicem sanırım içim rahat etsinYok canım nolcak öyle uyuyorsa öyle yap. Hastanede hemşire yapmıştı ben beceremedim kundak. Güzel de uyumuştu durmuştu
Ben doğduğundan beri müslin örtüyle yarım kundak yatırıyorum, birşey olmaz ki iyice sarmalayıp düz yatırdığınız sürece en güvenli uyku şekli zatenAçıcaktım kundağını normalde ama uyanır diye açmadım ağız kısmını iyice açtım ama ilk uyanışa kadar uyumadan onu izlicem sanırım içim rahat etsin![]()
Bizimki yarım kundak yaptırmıyor kıyametler kopuyorBen doğduğundan beri müslin örtüyle yarım kundak yatırıyorum, birşey olmaz ki iyice sarmalayıp düz yatırdığınız sürece en güvenli uyku şekli zatenşimdi kış geliyor uyku tulumu aldım ama kundak yaptırmamaya da başladı nasıl uyuyacak bu bebe diye düşünüyorum
![]()
Ben de ilk iş ellerini kapattım şuan. Zaten zar zor uyuttumBizimki yarım kundak yaptırmıyor kıyametler kopuyor
Eller kollar hep hareketli kung fu yapıyor hanfendi.
Elleriyle bu kadar hareket etmese daha güzel ve uzun uyutacak muhtemelen
Yaaa bana çok.morel oldu çok zor bisey yanımda birileri olunca stres oluyor istemsiz kaçırma oluyorGeciyo canım. O benim 2. Doğum da olmuştu geçti sonradan
Bizim de öyleydi denemeye devam et, uyku saatleri gerçekten uzayıp bolunmuyoBizimki yarım kundak yaptırmıyor kıyametler kopuyor
İlk 2 gün çiş yaparkem yanıyo ya o zaman anlıyosun zaten harici cok iyiydi bu arada kullan canım korse sezeryandan sonra ilk 7 gün sonra kullanılıyo normal dogumdan 1 gün sonra kullanılıyo karnın iner toplarAgladi mi canim ilk zamanalr nasıl geçti
Ertesi günü kullanabilirsin canım toplar iyi olurNormal doğum yapan hanımlar, korse kullanmaya ne zaman başladınız? İlk gün korse kullanabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
Ben hiç korse takmadım canim benim doktor onermedi. 40indan sonra spor yap demisti. Ben de 68kg ile doğuma girdim 58 kgmim normalde kilom 54 falandı suan süt için sürekli şekerlişeyler yiyorum muhtemelen ondan kaldi o fazla kilo. Bi de rahim de daha tam çekilmedi rahim çekilince göbek tamamen gider zaten. Catlaktan korkuyordum olmadı sukur ama olsa da oğluma feda olsun dermişim suan onu anladım anne oluncaBende 83 ile doğuma girdim şuan 74 kg ama göbek hala duruyoro kalıcı galiba bir de kizlar korseyi 40 çıkana kadar mı takacağız
Ohhh maşallah ne güzel bir doğum olmuş canım gozunuz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Biz ilk oglani yaptırmadık eşim yüzünden ama bunu yaptırmak istiyorum daha kolay olacak bebiş içinde bizi bakalım hayielisi artık![]()
Küçücük bebeği öpmek ne yaa iyi yapmışsın canım yıkamakla hemen rahatlamıştır kuzucuk.Sonunda evdeyimher eline alan bebeği şapır şupur öptüğü için banyo yaptırdım yatırdım sonra kendim banyo yaptım temiz temiz oturuyoruz ama her yer her yerde ev acayip dağınık
Üstümden kamyon geçti resmen kızım da bütün gün uyudu biraz daha uyanmazsa sağ göğsüm mastit olacak en iyisi sağayım yatmadan umarım gece uyuyabilir miniğim herkes eline aldıkça bana bir kıskançlık geliyor kendime hakim olamıyorum nedense
![]()
Benimde oluyorduYaaa bana çok.morel oldu çok zor bisey yanımda birileri olunca stres oluyor istemsiz kaçırma oluyor
Maslalah senin herseyinde çok hızlıNormal doğum yapan hanımlar, korse kullanmaya ne zaman başladınız? İlk gün korse kullanabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
Çok iyi yapmışsınız bizimki ufak diye ilk günler kıyamadım şimdi kabul etmiyorBen de ilk iş ellerini kapattım şuan. Zaten zar zor uyuttumirkilip uyandırıyor kendini
Değil mi yaaaBizim de öyleydi denemeye devam et, uyku saatleri gerçekten uzayıp bolunmuyo
Valla ne güzel biz 2 tüp 2 burna 2 şer kez denedik o kadar çıkmadı hala dolu hala doluBebişim uyuyamadı burnu tikaliydi . Yarim tüp serum yetti. Bi delikten sıktım diğerinden cıktı. Ama çıkanlar çok şaşırdı. Resmen balgamdi ohh rahatladı kızım.
Yüzüstü tutuyor musunuz bide burnuna masaj yapıyorum o şekil cikiyo. Burnu yumuşamadı daha çok sert tam yapamıyorum da gözlerinin kenarına falan. Babası kafası üşüyor galiba diyo. Bu akşam şapkayla yatircam. Keltoş kızım üşüyebilir deÇok iyi yapmışsınız bizimki ufak diye ilk günler kıyamadım şimdi kabul etmiyor
İrkilmese de uykusunun hafiflediği anlarda eller kollar durmuyor maalesef
Değil mi yaaa
Deneyeceğim dün yarım saat uykuluykeb tutabildim zorla açtı minik panter
Valla ne güzel biz 2 tüp 2 burna 2 şer kez denedik o kadar çıkmadı hala dolu hala dolu![]()
Tutuyorum canım babası sıkıyor ben çeviriyorum sırta pat pat ardından o pozisyonda vakumluyoruzYüzüstü tutuyor musunuz bide burnuna masaj yapıyorum o şekil cikiyo. Burnu yumuşamadı daha çok sert tam yapamıyorum da gözlerinin kenarına falan. Babası kafası üşüyor galiba diyo. Bu akşam şapkayla yatircam. Keltoş kızım üşüyebilir de
Bizimki de böyle , o eller asla kapanmayacak, battaniyenin altından bile çıkarıyor, şapka olmaz eldiven istemezBizimki yarım kundak yaptırmıyor kıyametler kopuyor