Kaka değil de çiş canım. Kaç çişli bez değiştiriyorsunSelam kızlar bebeğim bugün 3 günlük. Dün 3 kaka yaptı. Normal mi acaba? Sütüm yetmiyor gibi hissediyorum. Bugün 2 kaka yaptı. Nasıl anlayabilirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaka değil de çiş canım. Kaç çişli bez değiştiriyorsunSelam kızlar bebeğim bugün 3 günlük. Dün 3 kaka yaptı. Normal mi acaba? Sütüm yetmiyor gibi hissediyorum. Bugün 2 kaka yaptı. Nasıl anlayabilirim![]()
Belirleyici olan çiş miymiş. O da çok değil. 2 kaka 2 çiş değiştirdim bugün.Kaka değil de çiş canım. Kaç çişli bez değiştiriyorsun
Gün-de 5 çişli bez Doyuyo demekmiş. Kaka belirleyici değilmiş çünkü her bebek farklı kimi günde 7 yapiyo kimi 7 günde 1. Çişini takip etmeniz yeterli. Daha yeni yeni sütun geliyordur zaten. bol bol emzirmen yeterlidir. 2 3 saatte bir. Sarılık riski geçene kadar. Risk geçtikten sonra da ben ne zaman isterse o zaman verdim 1 saatte de 4 5 saatte deBelirleyici olan çiş miymiş. O da çok değil. 2 kaka 2 çiş değiştirdim bugün.
Merhaba kimyon çayını kaç günlük bebeklere günde kaç kez veriyorsunuzAynen önce kavga ediyor o an uykudan uyanmışsa ve alttan gaz çıkarırsa anında bayılarak yeniden uykuya dalıyor, meme filan umrunda olmuyor
Bize gaz damlası Nurse harvey aldırdı doktor ama 1 kere verdim çoğunu dışarı çıkardı nasıl içireceğiz bilemiyorum
Kimyon çayına devam artık
Müslin örtüyle sarıp başına yemeni gibi sarıyorum artık. Şapka durmuyor ya
Yavrum bizimkinin burnu net tıkanık bu akşam yaptık sonunda aktı baya bi. Ağlamadı bile yavrumhırıltısı cok azaldı neyseki
Kakasının rengi açılınca kaka da takip ediliyor diye biliyorum ben. 5 ve üzeri çiş+3 ve üzeri kaka olması gerekiyor. Kakası da zaten sulu olacak bir süre. Her istediğinde emzirmek gerekiyor ilk ay. Bazen saat başı istiyor. Bol bol emip bolca kaka ve çiş yapması gerek. Bazen bir saat memede kaldığı oluyor. O da normalmiş. Çenesi güçsüz olduğu için yavaş yavaş emiyor. Bir de yanında istiyor seni. Güçlendikçe daha kısa sürede doymaya başlıyor.Selam kızlar bebeğim bugün 3 günlük. Dün 3 kaka yaptı. Normal mi acaba? Sütüm yetmiyor gibi hissediyorum. Bugün 2 kaka yaptı. Nasıl anlayabilirim![]()
Ne güzel bekki mama verdiyseniz onla mı alakalı bilmiyorum. Biz ilk başta sadece anne sütü verdik hastane ısrarla mama verdirtmedi. İlk başta süt az geliyordu yavaş yavaş bebeğim buna çok sinirlendi bir gün inatla emmedi sinirinden aç kaldı hastanede emdiği kadar sık sık emzir dedi sadece sonrası sarılık olduk ne yazıkkiYeme bacım ben ettim sen etme
Benim de 0 bebişin ki A sarılığımız olmadı ama doktor şaşırdı. Bu tarz durumlarda sarılık Yüksek çıkar diye çok rastlanan bi durummuş onun için yazdım. Çok geçmiş olsun![]()
Duymuştum ama çıplak olması gerekiyormuş sanırım kış olduğu için nasıl olacak bilemedim. Bir de Ankara da yağmurlu günler başladıgeçmiş olsun sarılık için güneş cok iyi diyorlar ama bir araştırın istersenz
Sab simplex bize iyi gelmedi, zaten aktif olan gaz çıkışlarını daha da hareketlendirdi bu da ıkınma nöbetlerini artırdığı için kesip bio gaia ya başladık. O da bı sure sonra etki etti şu an ilk duruma göre epey iyi durumdayız. Cikaramama durumu varsa iyi gelecektir sab simplexKızlar bu arada 20.günde artık kolik olduğumuza kanaat getirdik doktorumuzla. 1. Haftadan beri Biogaia diye bir probiyotik damla kullanıyorduk günde 1 defa 6 damla. Şimdi buna ek olarak Sab simplex damla 3x8 damla başladık. İlk günümüz. Kullanan var mı aranızda? Etkisi oldu mu? İnşallah işe yarar çünkü inanılmaz sancılanıyor gecelerikolik bebek annesi olmak çok zormuş. İçim acıyor o ağrı çektikçe
Yeme bacım ben ettim sen etme
Benim de 0 bebişin ki A sarılığımız olmadı ama doktor şaşırdı. Bu tarz durumlarda sarılık Yüksek çıkar diye çok rastlanan bi durummuş onun için yazdım. Çok geçmiş olsun
Yapar sütte yapar gaz da yapar
Selam benim de kan grubum B + ve bebeğimin O +, hic inatçı olmadı, keza annemin de B+ ve kardeşimin de O+ kardeşim sarılık olmamış. Bilgi aslında şu paylasayim. Icinizi rahat tutun bol bol emzirip sariligi takip edinMerhaba güzel annelermesajları doğumdan beri takip edemedim. Benim bebişin anne bebek kan uyumsuzluğundan dolayı sarılığımız düşmüyor inatçıymış. Bebeğim b+ ben 0+ . Bir gün fototerapi verdiler 15 ti değeri cıkardılar. Sonra 18 sınıra yükselip tekrar 14 e düştü sonra yine 16 oldu falan sürekli kanla bakılıyor değeri bir de artık çok yorulduk doğumdan beri hastaneye 2 güne bir kontrol kan alımı. Var mı bizim gibi kan uyumsuzluğundan sarılığı gecmeyen
bi kafamı toparlayıp evde dinlenemedim dikişlerle her gün koşturduk
![]()
Çıkaramıyor sanırım bizim minik kuş. Bakalım takip edeyim o haldeSab simplex bize iyi gelmedi, zaten aktif olan gaz çıkışlarını daha da hareketlendirdi bu da ıkınma nöbetlerini artırdığı için kesip bio gaia ya başladık. O da bı sure sonra etki etti şu an ilk duruma göre epey iyi durumdayız. Cikaramama durumu varsa iyi gelecektir sab simplex
Benim 21. Günüm. Hala devam ediyor. Ama arada kesildiği oldu. Rahim kendini kademe kademe toparlıyor. Ara ara kesilip tekrar başlayacak demişti doktorum. Mesela şuan -çok afedersiniz açıklayıcı olsun diye yazıyorum- yine kırmızı ve biraz parçalı kanamalarım var. Bence takip edin endişe etmeyinSelamlar bir sorum olacak, sezaryen sonrası kaç gün kanamanız oldu benim 8. Gün kesildi erken mi diye endişe ediyorum
Benim 29. Günüm hala geliyor ve öyle leke şeklinde değil normal reglinin 2. Günü gibi ben se ondan endişeliyim neden bu kadar geliyoSelamlar bir sorum olacak, sezaryen sonrası kaç gün kanamanız oldu benim 8. Gün kesildi erken mi diye endişe ediyorum
Bizdeki bebek b+ anne 0+ O yüzden farklı galiba. Ama dün gittik baya besliyoruz bebeği bütün zamanımızı bebeğin mamasına emmesine ayırıyoruz nerdeyse. İşe yaramış demekki dün gittik 16 dan 10 a düşmüş çok şükür inş bir daha yükselmez. 16 günlük olduk bugün. sanırım 15 günü atlatınca kritik dönemi de atlatmış oluyormuşuz inş öyle olurSelam benim de kan grubum B + ve bebeğimin O +, hic inatçı olmadı, keza annemin de B+ ve kardeşimin de O+ kardeşim sarılık olmamış. Bilgi aslında şu paylasayim. Icinizi rahat tutun bol bol emzirip sariligi takip edinEki Görüntüle 3142522
Hayır hayır bebeğe değil, kimyon çayını ben içiyorumMerhaba kimyon çayını kaç günlük bebeklere günde kaç kez veriyorsunuz
Ara ara azalıp 40 gün devam etti, sonra çok minimal olarak geldiSelamlar bir sorum olacak, sezaryen sonrası kaç gün kanamanız oldu benim 8. Gün kesildi erken mi diye endişe ediyorum
Kimyon çayı bebekler için uygun degil, anneler içiyor, süt aracılığıyla geçiş sağlanıyor.Merhaba kimyon çayını kaç günlük bebeklere günde kaç kez veriyorsunuz
İlk zamanlar öyle sonra bizim gibi uyusun diye uğraşırsınYahu bu bebişleri gece uyandırmak ne zorbenim minik uyanmıyor gece. Zar zor memeyi tutturdum 10 dk da bıraktı. Bunun için mi alarm kurup kalktım modundayım şuan
![]()