- 18 Ocak 2020
- 534
- 733
- 103
- 30
Benimkisi de iki günde bir yapıyor kakasını ama yapınca da bezi ağzına kadar dolduruyor acısını çıkartıyor 2 gününBenim de 2 ye düşmüştü, 4/5 e fırladı ama alerji etkisi olabilir epey sulu malesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkisi de iki günde bir yapıyor kakasını ama yapınca da bezi ağzına kadar dolduruyor acısını çıkartıyor 2 gününBenim de 2 ye düşmüştü, 4/5 e fırladı ama alerji etkisi olabilir epey sulu malesef.
AKizzzz yerimmm maşallah senin kara saçlarına
Kolik bebe çok zor Allah yardımcın olsun umarım kısa sürer gaz sorunsalı d vitamini damladan bana da verdi sağlık ocağı ama bı kere kullandım devam etmesem mi acaba
Bak Z Zzy nin bebeği ile de benziyorlar onunda kız fotosunu atmıştı bende benzettim valla
İkinci gün vefdim canim ama almıyor benim ki bak görsele ekliyorum resmitutsun diye ne çabalıyorum
Bence şükredelim her bebek tutmuyor canisimaşallah diyeyim
![]()
Ay mavişİlk 1 ay diyen de var iki memeyi de emmeye alışmışsa verin diyen de var. Ben baktım ikisini de rahatça emiyor verdim erkenden. 10 günlük falandı, kadın doğum kontrolüne giderken arabada ağlarken verdim sustu. Hep de ağlarken alıyor iş bitince atıyor çok tatlı bence
Yanlış birşey yapmıyorsunuz bence demek için yazdım bu arada, emme refleksini doyurmak bebeği rahatlatır hem![]()
Gerçekten öyle ve ben daha dün aydınlandım diyorum bu çocuk neden doymuyor diye, duymadığından değil meğer emme refleksindenmişBen veriyorum yoksa surekli memede durmak istiyor en azindan biraz oyaliyor simdi
Genel olarak d3 vitamini kabızlık yapabiliyormuş canım zatenMonovit d3 kuzum her ilaç paralıyken onu bedava veriyorlar neden diye sorguluyor insan biraz araştırdımda sorun yaşayan cok.iyiki vermemişler![]()
İşte o sertlikler birikmiş süt kanalları masajla onları ezeceksin akacak sütlerÇok sagolasin canım bilgi için. Her 5 dakikadan sonra o sıcak su torbası konuluyor anladığım kadarıyla ben sadece başta koyuyordum. Ve zaten bugün 10 dk sağım yapıp diğerine geçtim sonra geri döndüm ilk göğüse ilk defa 35 cc çıktı inşallah devamı gelir. Zaten iki göğüs içinde de sertlik var inşallah açabilirim sorun çıkmaz
Kabızlıgımız olmadıda cok gazlandıGenel olarak d3 vitamini kabızlık yapabiliyormuş canım zaten
Yastığa mi dayadinKizzzz yerimmm maşallah senin kara saçlarına
Kolik bebe çok zor Allah yardımcın olsun umarım kısa sürer gaz sorunsalı d vitamini damladan bana da verdi sağlık ocağı ama bı kere kullandım devam etmesem mi acaba
Bak Z Zzy nin bebeği ile de benziyorlar onunda kız fotosunu atmıştı bende benzettim valla
İkinci gün vefdim canim ama almıyor benim ki bak görsele ekliyorum resmitutsun diye ne çabalıyorum
Bence şükredelim her bebek tutmuyor canisimaşallah diyeyim
![]()
Sagolasin canım bilgi için goturucem bende en kısa zamandaBenim doktor iyi ki erken getirdin bebeği dedi. Yaşı ilerledikçe dilin altındaki zarda kalinlasiyo kesilmesi daha zor oluyo. Bebekken ince zarı kesmek daha kolay
Bazen benimki de oguruyor kusacak gibi oluyot ama yastık dayayinca olmadi ya bide gaz damlası vermiştim ondan aldı emziği de zatenYastığa mi dayadinay bende deneyeyim. Ama öğürup kusar mi ki
Ayy ezeyim bari gelsin sütçüklerİşte o sertlikler birikmiş süt kanalları masajla onları ezeceksin akacak sütlerparmaklarım acıyor artık masaj yapmaktan
şey yap bir göğsünü sağarken o sürede su torbasını kolunla diğer göğsüne sıkıştır zamandan tasarruf oluyor. Ben artık sıcak koymuyorum sadece masajla devam ediyorum.
Ya bizimde pazar akşamdan beri 8-8:30 arası ağlıyor hiç susmadan her akşam yavrum gazdan. Hep mi aynı saati bulurKabızlıgımız olmadıda cok gazlandı
Rica ederim canım sen böyle devam et biraz göğüsler acıyor ama değer sonuç içinAyy ezeyim bari gelsin sütçükler
Bugün bende öyle yapmıştım sağolasin tekrardan çok yardımcı oldun![]()
Atak saatleri oluyormuş araştırdım biraz bi kaç bi yerde okudum acaba ondan dolayımıYa bizimde pazar akşamdan beri 8-8:30 arası ağlıyor hiç susmadan her akşam yavrum gazdan. Hep mi aynı saati bulur
Bilmiyorum sebebini söylemedi ama arkadaşın yazdığına göre çok gaz yapıyormuşNeden kullanmayin dedi acaba
5. Gün kontrolünde monovit d3 vermişlerdiKızlar bu sağlık ocağından verilen ilaç nedir bize hiçbir şey verilmedi. Çocuk doktorumuz ocean d3 verdi memnunuz bir yan etkisi olmadı.
Ben memnunumKızlar 2 gün bende monovit damlatmistim baya huysuzlandi acaba damladanmi dedim burdada yazan olmuş bugünde devid3 damlattim.devid 3de öyle sıkıntısı olan oldumu acaba
Benimde ilk zaman öyle oldu.sağdan çok geliyordu soldan azalmıştı 1-2 gün gelmemişti.sağıyordum o zamanlar. Annemler sol körelecel herhalde filan dediler ama pes etmedim sağmaya devam ettim.şimdi çok şükür geliyor.artar yani düzenli olarak gelmese filan sağmaya devam edin. Belki bebiş emmek istemeyebilir gelmiyor diye ama sağın mutlakakızlar baştan beri sağ göğsümden daha fazla süt geliyodu sol sonra daha azaldı sağdan bol bol gelince bebek solu emmek istememeye başladı 2 3 gündür hiç istemiyonağlıyo dün bi sağayım öyle vereyim soku dedim çok çok az geliyo sol göğsüm küçüldü sanki sağ çok büüyk duruyo yanında orantısıx ben nasıl tekrar sola alıştırcam süt tekrar artarmı kafayı yicem bilen biri yardımcı olursa sevinirim
Ya bu atak haftaları doğuma göre mi yoksa 40.haftaya göre mi hesaplanıyor. Doğuma göreyse geçtik 40.haftaya göreyse henüz 3.haftadayızAtak saatleri oluyormuş araştırdım biraz bi kaç bi yerde okudum acaba ondan dolayımıbirde 5.hafta atak haftası ama siz geçmişsinz
Doğuma göre bence çünkü doktor osman bey in videolarında yaşamın 5.haftası 6. Haftası diye anlatıyor.dünyaya geldiği zamamdan itibaren yaniYa bu atak haftaları doğuma göre mi yoksa 40.haftaya göre mi hesaplanıyor. Doğuma göreyse geçtik 40.haftaya göreyse henüz 3.haftadayız
zorlada olsa emiyo emdikten sonrada anva 1 yemek kaşığı geliyodur seninde o kadar azmıydı bide günde kaç kere sağıyodunBenimde ilk zaman öyle oldu.sağdan çok geliyordu soldan azalmıştı 1-2 gün gelmemişti.sağıyordum o zamanlar. Annemler sol körelecel herhalde filan dediler ama pes etmedim sağmaya devam ettim.şimdi çok şükür geliyor.artar yani düzenli olarak gelmese filan sağmaya devam edin. Belki bebiş emmek istemeyebilir gelmiyor diye ama sağın mutlaka