- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Yok zaten biogaia probiyotik için kullanılıyor bağırsak düzenleyici gibi yani. Gaz için illa ilave veriliyortek başına yeterli olmadımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok zaten biogaia probiyotik için kullanılıyor bağırsak düzenleyici gibi yani. Gaz için illa ilave veriliyortek başına yeterli olmadımı
Mikrodalgada ısıtıyorum max 2dk yapıyorum.kiraz cekirdeği bnde de var nasıl kullanıyorsunuz?
Sen diyince hatırladım benim de bir haftanın sonunda kontrole gittiğimde ufak bi ip kesti dikiş yerinin ucundan doktor. Estetik dikiş olduğu için çok anlam verememiştim. Aklım bebekteydi sormadım da hiç. Onunla alakalı olabilir mi acepKızlar iyi akşamlar yine ben sorularla geldim ilk sezaryen ameliyatım olduğu içinde bilemiyorum dikiş yerimin sonunda beyaz bir ip var bugün mutfağı süpürdüm ve çarşaf değiştirirken yatağın ucunu kaldirdim ve maalesef dikişlerimde kan geliyor, doktora gitmeli miyim sizce yoksa o ip düşeceği için falan mı kanamis olabilir doğum yapalı 34 gün oldu
Bizde de var böbrek genişlemesi. Ayrıntılıda fark ettik ilk dün ki kontrolde de ultrasonda bakıldı böbrek taşı olmuş genişlemeye ek. Çocuk nefrolojiye yöneltti. Perşembe randevumuz var bakalım ne diyecek nasıl bi yol izlicez. Allah tüm yavrulara şifa versinKızlar bir süredir bakamadım buraya hiç benim kız 40 ından sonra gündüzleri uyumayı unuttu desem yeridir aşırı zorlanıyorum . Bugün kalça ultrasonu çektirdim bir sıkıntı yok şükür ama gçren herkes sarı bu çocuk dedi dayanamadım önümüzdeki hafta gideceğim kontrole bugün gittim sarılığı 11 çıktı uzamış sarılık yaşıyoruz. Pamukçuk olmaya başlamış ağzı doktor tülbenti suyla ıslat her emzirme sonrası sil ağzını dedi . Bunların hepsinden önemlisi prematüre olduğumuz için doğuştan bir böbrek genişlemmiz var bu ay artmış renkli sondalı ultrason çekilcek sonuca göre tedaviye karar verilecekçoğu 1 yaş içinde kendiliğinden geçiyormuş ama ya geçmezse niye bu ay arttı diye diye kendimi yiyorum sabahtan beri çok üzgünüm
![]()
Köpüklü kaka dışında hepsi bizde de var. Valla çok zor olacak süt ürünlerini kesmekSonradan geçebilir büyüdükçe diye biliyorum. Bizde de var muhtemelen test yapılmadı ama zaten alerjidir diye düşünüldüğü için süt ürünlerini ben de kestim. Gürültülü kaka, gaz, huzursuzluk, köpüklü kaka, ishal vs hepsi var.
Bizde nefrolojiye gidicez napılıcak bakalımBizde de var böbrek genişlemesi. Ayrıntılıda fark ettik ilk dün ki kontrolde de ultrasonda bakıldı böbrek taşı olmuş genişlemeye ek. Çocuk nefrolojiye yöneltti. Perşembe randevumuz var bakalım ne diyecek nasıl bi yol izlicez. Allah tüm yavrulara şifa versin![]()
Bizde de karnı gurulduyor gibi oluyor. Gazdan durmuyor onunla alakalı zaarkızlar bebeğimin karnından resmn gaz sesi geliyor ne yapsam bilemedim, gazı olanlarn karnından ses geliyor mu?
Amin amin. Allah dermansız dert vermesin. İyi düşünelim ki iyi olsunBizde nefrolojiye gidicez napılıcak bakalımbir an önce geçsin inşallah hepmizinki
9 olmuş canım son kontrole göre 2 mm genişlemiş o yüzden nefrolojiye gidicez. Sizinki kaç ?Birkaç gün önce kalça ultrasonu ile birlikte böbreklere de bakıldı, sonucu doktoruna gonderdim. 6.ayda yeniden ultrason kontrolü verdi. Sizin kaç mm AP çapı?
Çoğu 1 yaşına gelmeden kendiliğinden geçiyormuş ama nefrolojiye gönderince birde bir önceki ultrasona göre 2 mm genişleyince stres oldumAmin amin. Allah dermansız dert vermesin. İyi düşünelim ki iyi olsun![]()
Güzel şeyler söyler doktor inşaallah. Bizim çocuk doktoru idrar tahlili ve kültürü de istedi nefroloji doktoru muayene ederken baksın zzamn kaybı olmasın diye. Sizinki de yapsaydı keşke bebekle git geller zor oluyor hele de hastane ostamına sokmak istemiyor insanÇoğu 1 yaşına gelmeden kendiliğinden geçiyormuş ama nefrolojiye gönderince birde bir önceki ultrasona göre 2 mm genişleyince stres oldum
Köpüklü kakayi da altını alırken çıkış anını gördüm, bezde köpüklü değil. Zor ama geçici bir süreç ve kaçamak yapmaya gelmiyor, bizzat görmüş oldum.Köpüklü kaka dışında hepsi bizde de var. Valla çok zor olacak süt ürünlerini kesmek
İstedi istedi canım bugün verdik tahlil temiz çıktı şükür kültür de ptesiye çıkarmış.Güzel şeyler söyler doktor inşaallah. Bizim çocuk doktoru idrar tahlili ve kültürü de istedi nefroloji doktoru muayene ederken baksın zzamn kaybı olmasın diye. Sizinki de yapsaydı keşke bebekle git geller zor oluyor hele de hastane ostamına sokmak istemiyor insan
Son olarak 6 olculdu, bir mm gerilemiş Ben de bı sorayım yeniden pzt günü ek bir tahlile gerek var mı diye? Olsa söylerdi heralde, en azından ultrasonu 6. Aydan önce cektirelim bari.9 olmuş canım son kontrole göre 2 mm genişlemiş o yüzden nefrolojiye gidicez. Sizinki kaç ?
İnşallah. Tariflere nerden bakıyosunKöpüklü kakayi da altını alırken çıkış anını gördüm, bezde köpüklü değil. Zor ama geçici bir süreç ve kaçamak yapmaya gelmiyor, bizzat görmüş oldum.Tarifler var ona göre duzenleyebiliriz bı kaç ay için, bir yıl vs sürmeden ek gıda zamanı düzeliriz ins
Mikrodalgada ısıtıyorum max 2dk yapıyorum.
aç mı tok mu anlamıyorum, yapabildiklerimde kısıtlıBizde de karnı gurulduyor gibi oluyor. Gazdan durmuyor onunla alakalı zaar
Gerilediği için gerek görmemiş bence canım bizimki de normalde ilk 6 ay ultrason çeker takip ederiz demişti genişleme olunca nefrolojiye gönderdi sebebi ne önceden bilelim diyeSon olarak 6 olculdu, bir mm gerilemiş Ben de bı sorayım yeniden pzt günü ek bir tahlile gerek var mı diye? Olsa söylerdi heralde, en azından ultrasonu 6. Aydan önce cektirelim bari.
Susar canım benimki de sürekli meme istiyor emerken binevi ağrıyı acıyı hissetmiyorlar . Hatta bugün doktorum sürekli emmek ister emzirdikçe gaz olmaya devam eder emzirme her istediğinde dediKızlar size bir sorum var.
Gazı olan bebek memede susar mı? Yoksa ilk gazımı çıkarın diye memede de olsa ağlar mı?
Benimki memeyi vakumluyor resmen, emziği de atıyor ama sürekli emiyor aç da değil aslında. Acaba gazı mı var diyorum ama memeyi kapınxa susuyor.