Kızlar biraz geç kaldım sanırım bu videoyu görmek için ama size de atayım erken dönemler için belki işe yarar ama bence zaten artık dertlerini anlıyoruz biz. Yine de enteresan geldi böyle ortak bi dillerinin olması.![]()
Ay bu ne kadar doğru; izledim kaydettim ara ara bakıp teyit edeceğim ama bu seslerin hepsi var bizde yani duydum. Teşekkürler paylaşım için
Kuzum ben yulaf lapası yiyorum sabahları ara ara. Dereotu da iyi geliyor diye biliyorum. Şuan düşündüm de ben zaten iğrenç beslendiğim için ben fikir vermeyeyim şimdilikKızlar ya benim kız 15 günde 400 gram almış az geldi bana rezene sütü yağlandırıyormuş ya bende gaz yapıyor diye kesmiştim geri başlayacağım uyku düzenimiz olmadığı için adam akıllı da beslenemiyor sanki sütüm de azaldı gibi hissediyorum sertliği gitti şimdi yumuşak. Bulgur bende süt yapıyor diye sebzeli bulgur pilavı yaptım da içine ıspanak bezelye sebzeye dair ne bulduysam attım umarım işe yarar. Sadece anne sütüyle devam eden anneler sütünüz kaliteli olsun diye yaptığınız bir şey var mı her türlü fikre açığım.
Neyseki süt diyetine başladım bakalım kusmaya iyi gelecek mi. Şaka bir yana süt ürünü olmayan ne kadar az şey varmış ben şok.