- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Benim hiç çatı muayenem olmadı çok şükür istemezdim de zatenTaktırmayada korkuyorum şahsen hamileyken çatı muayenelerinnden sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç çatı muayenem olmadı çok şükür istemezdim de zatenTaktırmayada korkuyorum şahsen hamileyken çatı muayenelerinnden sonra![]()
Canım benim doktorum sezeryandan 3 ay sonra spirali önerdi. O zamana kadar da mutlaka kondom ile korunmamiz gerektiğini söyledi.Kızlar bugün 40 sonrası kontrolüm var. Aranızda spiral taktıran var mı?
Bebeğimizi biraz zor elde ettik ama ne olur ne olmaz acaba taktırsam mı diye düşünüyorum.
Çok şanslıson gerçekten neyseki sezeryan oldum bidaha bebe olursa sezeryan ihtimali yüksekBenim hiç çatı muayenem olmadı çok şükür istemezdim de zaten![]()
Bende merak ediyordum. Sadece ağızdan k vitamini ve rota aşısı verildi. Başka ne zaman bilmiyorum. Sanırım biraz büyüyünce yapıyorlar asiyi. daha hiç iğne yemedi daha da var zamanı sanırım. Vardır bi bildikleri herhalde. Turkiyede olsa yaptırmazdım özel aşıları ücretli olduğu için herhalde. Burda em azından ücret almıyorlar. Ne asilara ne de doktorun verdiği bitkisel ilaçlara. Doktor yazdıysa hiç bi şekilde ücret almıyorlar. Canım ülkemi çok seviyorum ama doktorlar bebeklere bitkisel bisey yazsa hem onun ücreti hem Özele de gitsen devlete de gitsen eczanenin aldığı bi dünya muayene ücreti dediği şey. En azından memura öyle.Vay be 4 aşı. Ben Almanyadayim, doğduğu ilk gün hepatit aşısı vuruldu oğlum bende hepatit olduğu için. Bir diğer randevusu 30 Aralıkta o zamana kadar ne aşı var ne kontrol. O günde de tekrar hepatit vuracaklarmış. Diğer aşıları ne zaman yaparlar daha bilmiyorum. Her işleri çok yavaş buranın yaa.
Ben de şimdi gidiyorum kuzum doktorumun fikrini alıp yazayım size.Canım benim doktorum sezeryandan 3 ay sonra spirali önerdi. O zamana kadar da mutlaka kondom ile korunmamiz gerektiğini söyledi.
Anladım. Bazı bebeklerde fayda etmediğini duymuştum bende. Biz çok faydasını gördük krizleri onunla atlattık resmen3 hafta kullandım ama fayda yerine şiddeti artınca ağlamaların, bıraktım damlayı kullanmayı..
Sağ ol canımT temmuzekim çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın canım aklıma hemen bebeklerimiz geldi benim de. Biz de Kocaeli’de oturuyoruz ve depremi düşünmek bile beni gerim gerim geriyor..
Aynen öyle canim ekstra dikkat etmek gerekiyor kesinlikle , haberini bekliyoruzBen de şimdi gidiyorum kuzum doktorumun fikrini alıp yazayım size.
Bu dönem doğurganlık fazla oluyormuş malum önlem şart.
Amin canım hepimizi korusun Allahkatinaizmir T temmuzekim ve varsa İzmir'deki diğer anneler hepinize çok çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun
![]()
Ya ben hiç sormadım doktora eşimde tüp bebekle anca oldu normal yolla olmaz zaten diyor korunmuyoruzda bir kaza olmasa bariBen de şimdi gidiyorum kuzum doktorumun fikrini alıp yazayım size.
Sağol cnm, amin hepimizi korusunkatinaizmir T temmuzekim ve varsa İzmir'deki diğer anneler hepinize çok çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun
![]()
Maşallah.su gibi okudum.okuduktan sonra bitane daha çocuk yapma iştahı gelmedi değil insanı özendirme daha çok erkenKızlar size doğum hikayemi yazmak istedim bayadir giremiyordum bilenler vardır ssvd istiyodum ama doktor yüzünden olmadı 7 bin TL demişti başta ücret 40. Haftaya kadar bekletip 15 bin dedi zam gelmiş güya bütün riskleri de kabul etmme gerektiğini sezeryana alinirsamda ssvd parası odeycegimi söyledi son muanemde açılma hiç yoktu doktor da hep paradan bahsedince güvenim biit doktora ssvdyi kafamdan çıkardim devlet hastanesinde gittim hemen sürekli gittiğim bı doktor vardı 40 haftadayim diyince hemen baktı çok riskli neden bekledin falan dedi ve bana iki gün sonra seni öğlen doğuma alicam dedi zaten çok korkuyordum sezeryandan ama mecbur artık sabah gel anestezi uzmanı onaylansın kağıtlarını dedi akşam korkuyla yattım Sabah uyandığımda hafif hafif âdet sancısı gibi ağrılarım vardı pek önemsemedim oğlumun kahvaltısini hazırlayıp okula gönderdik sonra eşimle hastaneye gittim anestezi uzmanı ile görüşmeye ama ağrılarım iyice artı anestezi uzmanı onayladı ertesi gün öğlen sezeryan olacaktım gitmeden tekrar doktora ağrılarım olduğunu söyledim beni nstye gönderdi beş dj bı gelen sancılar çıktı 80 90 karda kağıdı doktora gösterince seni acil sezeryana alıyorum yatisi yapsınlar bir saat sonra alicam dedi çok korktum hiç bı hazırlık yok çantam evde oğlum okulda benim yatisimi yaptılar eşim hemn eşyaları oğlumu almaya gitti odada tek kaldim hemen annemi aradım geldi beni doğuma götürmek için hemşireler geldi ama eşimle oğlum gelmemişti dedim biraz bekleyelim oğlumu opuyum sariliyim diye ama beklemediler sedyeye bindim asansörun kapisida yetiştiler öptüm oğlumu çok büyük korkuyla girdim ameliyata ama çok kolay geçti beş dkda oldu sanki doğdu bebişim sapsarı saçlarıni görünce içim kıpır kıpır oldu ameliyatida unuttum hemen odaya onun yanına gitmek istedim 7 saat sonra kalkabilirsin dediler çok kolay kalktım ama yatarken bu arda karnıma kum torbası koydular bide karnıma 5 sefer falan gelip bastirdilar o çok acıdı içimdeki pis kanı boşaltmak içinmiş ilk kalkış ilk yürüyüş çok kolay oldu nasıl olduğunu bile anlamdım okadar kolay bı dogumdu ki ilk gün bebeğime kendim kalkıp bakanildim ağrılarım hiç şiddetli olmadı hep yürüdüm sadece ayaklarım çok sisiti oda bir haftada indi bide hastaneden çıkarken bebek hediyesi verdiler kızlar bebek çantası iki tane bebek takımı bir paket bez bir paket ıslak mendil şampuan iyiki devlet hastanesinde yaptim doğuma çok güzeldi sezeryan korkumda bitmiş oldu benim hikayde geç oldu ama böyle bu arada bebeğim 43 günlük teyzeleri![]()
Sağlıkla büyütün inşallah ay ne kadar güzel ve kolay geçmişKızlar size doğum hikayemi yazmak istedim bayadir giremiyordum bilenler vardır ssvd istiyodum ama doktor yüzünden olmadı 7 bin TL demişti başta ücret 40. Haftaya kadar bekletip 15 bin dedi zam gelmiş güya bütün riskleri de kabul etmme gerektiğini sezeryana alinirsamda ssvd parası odeycegimi söyledi son muanemde açılma hiç yoktu doktor da hep paradan bahsedince güvenim biit doktora ssvdyi kafamdan çıkardim devlet hastanesinde gittim hemen sürekli gittiğim bı doktor vardı 40 haftadayim diyince hemen baktı çok riskli neden bekledin falan dedi ve bana iki gün sonra seni öğlen doğuma alicam dedi zaten çok korkuyordum sezeryandan ama mecbur artık sabah gel anestezi uzmanı onaylansın kağıtlarını dedi akşam korkuyla yattım Sabah uyandığımda hafif hafif âdet sancısı gibi ağrılarım vardı pek önemsemedim oğlumun kahvaltısini hazırlayıp okula gönderdik sonra eşimle hastaneye gittim anestezi uzmanı ile görüşmeye ama ağrılarım iyice artı anestezi uzmanı onayladı ertesi gün öğlen sezeryan olacaktım gitmeden tekrar doktora ağrılarım olduğunu söyledim beni nstye gönderdi beş dj bı gelen sancılar çıktı 80 90 karda kağıdı doktora gösterince seni acil sezeryana alıyorum yatisi yapsınlar bir saat sonra alicam dedi çok korktum hiç bı hazırlık yok çantam evde oğlum okulda benim yatisimi yaptılar eşim hemn eşyaları oğlumu almaya gitti odada tek kaldim hemen annemi aradım geldi beni doğuma götürmek için hemşireler geldi ama eşimle oğlum gelmemişti dedim biraz bekleyelim oğlumu opuyum sariliyim diye ama beklemediler sedyeye bindim asansörun kapisida yetiştiler öptüm oğlumu çok büyük korkuyla girdim ameliyata ama çok kolay geçti beş dkda oldu sanki doğdu bebişim sapsarı saçlarıni görünce içim kıpır kıpır oldu ameliyatida unuttum hemen odaya onun yanına gitmek istedim 7 saat sonra kalkabilirsin dediler çok kolay kalktım ama yatarken bu arda karnıma kum torbası koydular bide karnıma 5 sefer falan gelip bastirdilar o çok acıdı içimdeki pis kanı boşaltmak içinmiş ilk kalkış ilk yürüyüş çok kolay oldu nasıl olduğunu bile anlamdım okadar kolay bı dogumdu ki ilk gün bebeğime kendim kalkıp bakanildim ağrılarım hiç şiddetli olmadı hep yürüdüm sadece ayaklarım çok sisiti oda bir haftada indi bide hastaneden çıkarken bebek hediyesi verdiler kızlar bebek çantası iki tane bebek takımı bir paket bez bir paket ıslak mendil şampuan iyiki devlet hastanesinde yaptim doğuma çok güzeldi sezeryan korkumda bitmiş oldu benim hikayde geç oldu ama böyle bu arada bebeğim 43 günlük teyzeleri![]()
En az 3-4 ay diyor doktor yaKolik bebek anneleri nasılsınız? Biz 4 gecedir uyumuyoruz… hepimize sabır diliyorum çok zor yaGeçecek diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi ama ben bile geçeceğine inanmıyorum bazen. Normal bir hayatımız olacak mı gerçekten bir gün ?
![]()
Normal doğurmayı isterdim ama işte nasip değilmişÇok şanslıson gerçekten neyseki sezeryan oldum bidaha bebe olursa sezeryan ihtimali yüksek![]()
Ben rahatım adam göreve gitti epey de bir süre yok kızımla aşk yaşıyorumBen de şimdi gidiyorum kuzum doktorumun fikrini alıp yazayım size.