- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #20.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gripmisin canım neyin varrrKızlar çok hastayım her yerim ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim yani ilaç filan kullanmak istemiyorum nasıl yapıyım bilmiyorum
Evet canım grip olmuşum valla ne ıhlamur nede çay yapicak halim yok ayağa kalkamıyorum eklemlerim çok kötü minoset ayrı kesici bir zararı olurmu ki içsem miGripmisin canım neyin varrr
Bolbol dinlen ıhlamur iç limonlu çay yap sıcak şeyler iç ben 1 hafta anca iyileşmiştim
Çok şükürr ballıkuzummBende doktorun yanından çıktım biraz önce her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür 14+3 günlüğüz cinsiyetimizi de öğrendik uzun uzun kontrol etti perinatolog için 18 haftadan itibaren gidebilirsin dedi inşallah hayırlısı olur![]()
Hayırr minoset içme ama burdaki kızlar parol iç diyolardı yanlış hatırlamıyorsam onu içebilirsinEvet canım grip olmuşum valla ne ıhlamur nede çay yapicak halim yok ayağa kalkamıyorum eklemlerim çok kötü minoset ayrı kesici bir zararı olurmu ki içsem mi
Gözün aydın.Bende doktorun yanından çıktım biraz önce her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür 14+3 günlüğüz cinsiyetimizi de öğrendik uzun uzun kontrol etti perinatolog için 18 haftadan itibaren gidebilirsin dedi inşallah hayırlısı olur![]()
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın.![]()
ff ne kötü olmuşBu arada fırında mayalayanlar![]()
Ben fırında 2 kere denedim ikisinde de kavanozlar devrildi sütler fırının rezistansına geçti ikisinde de servis çağırdım fırını götürdüler. Bir daha tövbe ettim fırında mayalamaya![]()
Canımm benimm çok şükürrrKızlarrr muane oldum, çok şükür ikiside iyiler
Cinsiyete baktı biri erkek diğeri kıza benziyor dedierkek olan belliydi ayakları hep oynaktı
Kıza benziyor olan bebişte gayet sakindi dudakları büklüm büklüm hanım hanımcık uzanıyordu
Haftaya yine çağırdı bu kez beyinleri geriden gitmesin diye ilaç vereceğini belirtti sıkıntı yok sadece tedbir amaçlı veriyormuş. İlaç olarak demir hapı ve vitamin verdi
Hayy aksi reçeteyi kaybettim heyecandane nabıza düşer demi kızlar
Darısı sizlerin başına inşallah güzel haberlerle![]()
Ben tam kavanozlara bölüştüreceğim vakit 100 derecede açıyorum, en fazla 1 dk duruyordur, hemen kapatıp yerleştiriyorum. Çok sıcak değil de ılık bi ortam oluşuyor fırın içinde:)mutlaka haftasonu denicem. fırını ne kadar ısıtmak gerekiyor
Ayyyy güzel haberlerini bekliyoruzçok seviniyorum hepinizin adınabenim haftaya perşembe randevum asla geçmiyor yaa
Tmm canım sağol bakiyim inşallah vardır parol eşim evde değilHayırr minoset içme ama burdaki kızlar parol iç diyolardı yanlış hatırlamıyorsam onu içebilirsin
Eşine söyle tarif et yapar iki dklık birşey
Tamam akşamleyin yatmadan içersen iyi gelirTmm canım sağol bakiyim inşallah vardır parol eşim evde değil
Ayyyy güzel haberlerini bekliyoruzsenin iki haftada bir mi randevularin Özge abla
maşallah maşallahBende doktorun yanından çıktım biraz önce her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür 14+3 günlüğüz cinsiyetimizi de öğrendik uzun uzun kontrol etti perinatolog için 18 haftadan itibaren gidebilirsin dedi inşallah hayırlısı olur![]()
Benimde hep ayda birrrayy keşke öyle olsaydı, ayda 1 benim en son 24 kasım'da gitmiştim haftaya 1 ay oluyo![]()
Canım ben de daha yeni hastalık atlatmış birisi olarak sana tavsiye edeceğim tek şey bol bol yatıp dinlenmen.Kızlar çok hastayım her yerim ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim yani ilaç filan kullanmak istemiyorum nasıl yapıyım bilmiyorum
paroldan başka bir şey içme ağrı kesici olarakEvet canım grip olmuşum valla ne ıhlamur nede çay yapicak halim yok ayağa kalkamıyorum eklemlerim çok kötü minoset ayrı kesici bir zararı olurmu ki içsem mi
canım kalkıp yapman da fayda var.Evet canım grip olmuşum valla ne ıhlamur nede çay yapicak halim yok ayağa kalkamıyorum eklemlerim çok kötü minoset ayrı kesici bir zararı olurmu ki içsem mi
Allah razı olsun bebeğimCanımm benimm çok şükürrr![]()