• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
maşallah maşallah :nazar:gözünüz aydın oğluşunuz geliyor demek :emir_bebek:
rahatsızlığınız vardı geçen hafta herşey normale dönmüş mü ?
Çok teşekkür ederim 🥰
Evet idrar tahlili kültürü hepsi temiz çıktı şükür bebeğim de iyi doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi 18. Haftadan sonra detaylı ultrasona girebileceğimi söyledi bakalım 😊

Kızlarrr muane oldum, çok şükür ikiside iyiler 🤲
Cinsiyete baktı biri erkek diğeri kıza benziyor dedi 😍 erkek olan belliydi ayakları hep oynaktı 😂😂
Kıza benziyor olan bebişte gayet sakindi dudakları büklüm büklüm hanım hanımcık uzanıyordu 😍😂

Haftaya yine çağırdı bu kez beyinleri geriden gitmesin diye ilaç vereceğini belirtti sıkıntı yok sadece tedbir amaçlı veriyormuş. İlaç olarak demir hapı ve vitamin verdi

Hayy aksi reçeteyi kaybettim heyecandan 🥴 e nabıza düşer demi kızlar

Darısı sizlerin başına inşallah güzel haberlerle 🤰:emir_bebek::nazar:
Oyyy maşallah kuzucuklara🧿🧿gözün aydın canım 🥰

off evet yaa yazık bize, biz bebelerimizi görmeyelim mi, hasretinden ağlayalım mııı, gün mü sayalım biz n'aaapalım neeee?
Heee vallaa yaa kuzuu biz ugraşmışızzz zor geliyo böyledee 🌺 bebek şeylered ebakmıyorum çünku hiç gecmiyor oyledee zaman bukişın bize zor birşey almakk martta başlarızz dedik artık anca toparlanırızz dedik eşimle elimize yetmiyorki birşey 😒 kişın dogalgaz obu su bizi batırıyor kira desen sağolsun oyüzden ogun gelsin herşeyi tam yaparız alışverişi dedik arabaya ağzına kadar doldururuzz 🤭

Bende doktorun yanından çıktım biraz önce her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür 14+3 günlüğüz cinsiyetimizi de öğrendik uzun uzun kontrol etti perinatolog için 18 haftadan itibaren gidebilirsin dedi inşallah hayırlısı olur 🙏
Canım gözünaydın❤️❤️🌻🌻🌻🌈🌈🌈
Kızlar çok hastayım her yerim ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim yani ilaç filan kullanmak istemiyorum nasıl yapıyım bilmiyorum
Geçmiş olsun:( bi test vermekte fayda var nolur nolmaz
Of

ff ne kötü olmuş😲😲😲 benim 6. Senem çok şükür kaza yaşamadım, fırın tepsisinin üzerine havlu koyup kavanozları yerleştiriyorum kaymıyor öyle olunca, tepsiyle koyup çıkarıyorum fırından da
5 litrelik bidonla satyor sütçü. Hepsini kaynatıp yapıyorum. Tepsiye sığmıyor o yüzden zemine dizdim, ikisinde de devirdim🤣
Daha fırında yapmıyorum dolapta iyi oluyor mutfak dolabını kapatıp dört saat açmıyorum orda uslu uslu mayalanıyorlar😁😁

Kızlar anlayan var mı 🙄
Screenshot_20211215_173712.webp

Evett anca tam olur 17 haftalık olmuş olurum zatenn senin ne iyi doktor yaa haftaya çağirıyor 2 haftada bir çağırıyorr harika valla😀
Kuzu haftaya gideyim bence yine uzar 🤣🤣 benim ikiz olduğu için kontrol altında olmam lazım hatta 20. Haftadan itibaren haftada bir gidip gelicem inşallah 😇:halay:

Canım duzeltilmisleri lazım bunlardan çok bir şey cikarilmiyor sanırım benimde papp a mom değerim düşük çıktı ama doktorum sorun olmayacağını soyledi, henüz rapor yazılmamış senin testine

Yüksek görünce telaş yaptım. Diğer sonucu yarın gidip alacağım 😐

Back
X