Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
görünen o ki sorun yok hastanenin raporunda çizelge de oluyo ama onda genelde zaten aynı şey yazıyo
Aaa iyi o zamann doktora soruyormuyuz pekii cano genede atıyormuyuzz yanii
O kesin hastaneye gidip alinc aoluyor herhalde sizde çıktımı o çizelge
Papp a ne oluyor ki ya

Aaa iyi o zamann doktora soruyormuyuz pekii cano genede atıyormuyuzz yanii
O kesin hastaneye gidip alinc aoluyor herhalde sizde çıktımı o çizelge
Papp a ne oluyor ki ya

doktorunun seni araması lâzım kuzum,ama aramazsa sen yine de sor

ben de çizelgeyi de görmeme rağmen sordum

Yaa sormaa buara unutkanlık olmaya başladım ben boyle değildimm uygulamada bile oyle yazıyor unutkanlık baslayabilir diye

Evet evet bende de var unutkanlık bazen eşim zili çalıyor buda kim diyecek boyuta geliyoruz
Kizlar B12 vitaminine baktırın muhakkak.
Maşallah elini karnına suremiyor ama bak adam başka konularda düşünceli çıktı cano maşallah.
Ya valla benim hic kaybım yok çok şükür ama yine de çok korkuyorum biseyler almaya . Etrafımda çok duydum kayıp herhalde ondan mıdır nedir? Rabbim hepimize sağlıklıca bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin . Amin.
Kuzum çok geçmiş olsun. Nasıl oldun neden kaynaklı olmuş böyle bişey . Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın canım . Amin.
İnşallah bebisleri kucagimiza alınca tüm sıkıntılarımızı silip atmış oluruz canım geçmiş olsun.
euro 19 olmuş

ben anne yanını da alıcam galiba, yapacak bi şey yok sonra fiyatlar fırlamasın
Al abla valla attığın ürüne de bayıldım . Çok kullanışlı bir şey de yeri sığacak mi? Bana biraz büyük geldi.
gözünAydın ozimm ne güzel haberler geliyor peşpeşe senden. Evlatciligin masraf yaratmak istememiş ablalariyla birlikte sağlık huzur mutluluk içinde büyüsün inşallah .
Ayy benim cok geleyy yavvv donum ıslanayyy
Ayyy cotton bende o islakligi hisseder hissetmez hemen indirip bakıyorum kan mi diye? nolcak benim bu evhamlarim. Sokakta olsa sokağın köşesine geçip bakacak kadar çok korkuyorum umarım alışırım o islanmalara
Şimdiden böyleyse 8 9 aylarda işerizde biz bebek bezi yerine don stoklamak lazım kendimize
Ayyy boncuk yaa Allah iyiliğini versin. Kahkaha attım ama güzel tespit

Kizlar B12 vitaminine baktırın muhakkak.
Amannn kızzz kaçkere bakıldı yaaa önceki tedavilerimde bakıldı doktor bi d3 vitmain veriyordu içiyordum birişe yaradigida yokkk
Bendee o an oyle evhamlığıda oluyoryaa bakıyorumm ne diye
Ayyy boncuk yaa Allah iyiliğini versin. Kahkaha attım ama güzel tespit

sepet hali 70 e 70 miş bizim sığıyodu yine de odayı değiştirdik yatağın yerini

70 e 70 iyi bence yaa

çok geçmiş olsun canım nasıl fark ettiler rutin kontrolde mi kanaman falan mı oldu

kız bıraaaakk alsın :)
kötü bir şey olmayacak bu sefer güzel düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…