- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.121
eveeeetttt
Gel sarılalım adaşım :)
Hadi gözün aydın geçmiş olsun çok şükürKıZlar merhabaoğlum ameliyattan çıktı. Doktorları iyi geçtiğini söyledi. Uyuyor henüz narkozun etkisiyle ama zor kısmı atlattık
Teşekkür ederim hepinize destekleriniz dualarınız için
Evett bebişimm e nabızda bukadar gösteriyor banabu kadar mı bu, bi tablo falan oluyo o var mı?
Gozun aydin gecmis olsn kuzumHadi gözün aydın geçmiş olsun çok şükür
Evett bebişimm e nabızda bukadar gösteriyor bana
Aaa iyi o zamann doktora soruyormuyuz pekii cano genede atıyormuyuzz yaniigörünen o ki sorun yokhastanenin raporunda çizelge de oluyo ama onda genelde zaten aynı şey yazıyo
Hadi gözün aydın şu detaylıyıda atlatalım inşallah sağlıcakla görelim herşeyleriniKızlaarr testimm böyle diyorr siz anlarsınızzz down sendrom tamam normall diğerler yüksek diyor ne onlarr
Eki Görüntüle 2971612
Aaa iyi o zamann doktora soruyormuyuz pekii cano genede atıyormuyuzz yanii
O kesin hastaneye gidip alinc aoluyor herhalde sizde çıktımı o çizelge
Papp a ne oluyor ki ya
Oyyy hepimizzz inşaallahh canımm benimmHadi gözün aydın şu detaylıyıda atlatalım inşallah sağlıcakla görelim herşeylerini
Hee belkide normal diyede aramazzdoktorunun seni araması lâzım kuzum,ama aramazsa sen yine de sor
ben de çizelgeyi de görmeme rağmen sordum
Yaa sormaa buara unutkanlık olmaya başladım ben boyle değildimm uygulamada bile oyle yazıyor unutkanlık baslayabilir diye
Kizlar B12 vitaminine baktırın muhakkak.Evet evet bende de var unutkanlık bazen eşim zili çalıyor buda kim diyecek boyuta geliyoruz
Maşallah elini karnına suremiyor ama bak adam başka konularda düşünceli çıktı canoAy kızlar yaa, benim eşim çok komik.
Geçen aldık ya hava nemlendiriciyi.
Dün mesaj atmış, Xiaomi’nin nem ölçerini aldım. Ona göre kullanmak lazımmış diye.
Peki, iyi yapmışsın dedim.
Aradan bir iki saat geçti, yine bir mesaj.
Xiaomi 360 kamera siparişi verdim diye.
Napcaz kamerayı dedim. Bebeği izliycekmiş işteyken.
İyi de dedim biz bebek için henüz bir şey almıyorduk hani, nemlendiriciyi baş ağrılarım ve senin burun tıkanıklığın için aldık zaten.
Ayrıca evde bi kamera var, kardeşi getirmişti Amerika’dan. Bi onu açıp bakalım önce, sen iptal et siparişi dedim.
Neyse, akşam geldi açtık kamerayı baya orijinal bir şey. 2.eli bile 700 liraymış şu an.
Durdu durdu, süt makinesi almamız lazımmış diyo bu sefer. Allahımmmmm, kafayı yiycem.
Ben bi tane çöp almıyorum korkuma, adam çıldırdı.
Makineye gerek yok, kardeşimde Avent‘in var, bir iki kere kullandı dedim. Ooo, çok pahalı onlar diyo. Araştırmış bi de.
Daha ne kadar tutabilecem adamı bilmiyorum.
.
Kuzum çok geçmiş olsun. Nasıl oldun neden kaynaklı olmuş böyle bişeyÇok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış
İnşallah bebisleri kucagimiza alınca tüm sıkıntılarımızı silip atmış oluruzBende gebeliğin başından beri var. Ayrıca benim sarı akıntı oluyor bazen. Çünkü idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmedi. Fitil kullandım, şu suda eritilen tozlardan kullandım, geçmedi ardından antibiyotik, toz ve fitil kullandım azaldı sadece geri geldi tekrar şimdi iğneye geçtik. Ayrıca fitilde kullanıyorum. Tek sebebi ben bağışıklığı baskılamak için kortizon kullanıyorum o tetikliyormuş enfeksiyonu. Neler neler çektim ve halada çekiyorum. Allaha emanet iletliyorum vallah bu gebelikte.
Al abla valla attığın ürüne de bayıldımeuro 19 olmuş
ben anne yanını da alıcam galiba, yapacak bi şey yok sonra fiyatlar fırlamasın
gözünAydın ozimmBiz geldik kızlar şimdi kontrol den çıktım elhamdulillah 15 haftalığız cinsiyetimiz %90 KIZ3.prensesim geliyo sağlıkla sıhhatle inşallah
Allahım arzu eden cümlesine nasip etsin en hayırlı vakitte bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ayyy cotton bende o islakligi hisseder hissetmez hemen indirip bakıyorum kan mi diye? nolcak benim bu evhamlarim.Ayy benim cok geleyy yavvv donum ıslanayyy
Ayyy boncuk yaa Allah iyiliğini versin. Kahkaha attımŞimdiden böyleyse 8 9 aylarda işerizde bizbebek bezi yerine don stoklamak lazım kendimize
Yaa sormaa buara unutkanlık olmaya başladım ben boyle değildimm uygulamada bile oyle yazıyor unutkanlık baslayabilir diye
ay unutkanlık bende de var kızlarEvet evet bende de var unutkanlık bazen eşim zili çalıyor buda kim diyecek boyuta geliyoruz
Amannn kızzz kaçkere bakıldı yaaa önceki tedavilerimde bakıldı doktor bi d3 vitmain veriyordu içiyordum birişe yaradigida yokkkKizlar B12 vitaminine baktırın muhakkak.
Bendee o an oyle evhamlığıda oluyoryaa bakıyorumm ne diyeMaşallah elini karnına suremiyor ama bak adam başka konularda düşünceli çıktı canomaşallah.
Ya valla benim hic kaybım yok çok şükür ama yine de çok korkuyorum biseyler almaya. Etrafımda çok duydum kayıp herhalde ondan mıdır nedir? Rabbim hepimize sağlıklıca bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin . Amin.
Kuzum çok geçmiş olsun. Nasıl oldun neden kaynaklı olmuş böyle bişey. Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın canım . Amin.
İnşallah bebisleri kucagimiza alınca tüm sıkıntılarımızı silip atmış oluruzcanım geçmiş olsun.
Al abla valla attığın ürüne de bayıldım. Çok kullanışlı bir şey de yeri sığacak mi? Bana biraz büyük geldi.
gözünAydın ozimmne güzel haberler geliyor peşpeşe senden. Evlatciligin masraf yaratmak istememiş ablalariyla birlikte sağlık huzur mutluluk içinde büyüsün inşallah .
Ayyy cotton bende o islakligi hisseder hissetmez hemen indirip bakıyorum kan mi diye? nolcak benim bu evhamlarim.Sokakta olsa sokağın köşesine geçip bakacak kadar çok korkuyorum umarım alışırım o islanmalara
Ayyy boncuk yaa Allah iyiliğini versin. Kahkaha attımama güzel tespit
Dimiii bilmiyorum yaaa neolcak halimizzzay unutkanlık bende de var kızlar
Hee belkide normal diyede aramazz
Tamamm canoomm sağollllyok yok arar yine de
çünkü bak mesela benim yaş riskli çıktı ama sorun yok diye haber verdi yine de endile etmeyeyim diye
arar seni mutlaka aramazsa sen ara
Kizlar B12 vitaminine baktırın muhakkak.
Maşallah elini karnına suremiyor ama bak adam başka konularda düşünceli çıktı canomaşallah.
Ya valla benim hic kaybım yok çok şükür ama yine de çok korkuyorum biseyler almaya. Etrafımda çok duydum kayıp herhalde ondan mıdır nedir? Rabbim hepimize sağlıklıca bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin . Amin.
Kuzum çok geçmiş olsun. Nasıl oldun neden kaynaklı olmuş böyle bişey. Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın canım . Amin.
İnşallah bebisleri kucagimiza alınca tüm sıkıntılarımızı silip atmış oluruzcanım geçmiş olsun.
Al abla valla attığın ürüne de bayıldım. Çok kullanışlı bir şey de yeri sığacak mi? Bana biraz büyük geldi.
gözünAydın ozimmne güzel haberler geliyor peşpeşe senden. Evlatciligin masraf yaratmak istememiş ablalariyla birlikte sağlık huzur mutluluk içinde büyüsün inşallah .
Ayyy cotton bende o islakligi hisseder hissetmez hemen indirip bakıyorum kan mi diye? nolcak benim bu evhamlarim.Sokakta olsa sokağın köşesine geçip bakacak kadar çok korkuyorum umarım alışırım o islanmalara
Ayyy boncuk yaa Allah iyiliğini versin. Kahkaha attımama güzel tespit
çok geçmiş olsun canımÇok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış
kız bıraaaakk alsın :)Ay kızlar yaa, benim eşim çok komik.
Geçen aldık ya hava nemlendiriciyi.
Dün mesaj atmış, Xiaomi’nin nem ölçerini aldım. Ona göre kullanmak lazımmış diye.
Peki, iyi yapmışsın dedim.
Aradan bir iki saat geçti, yine bir mesaj.
Xiaomi 360 kamera siparişi verdim diye.
Napcaz kamerayı dedim. Bebeği izliycekmiş işteyken.
İyi de dedim biz bebek için henüz bir şey almıyorduk hani, nemlendiriciyi baş ağrılarım ve senin burun tıkanıklığın için aldık zaten.
Ayrıca evde bi kamera var, kardeşi getirmişti Amerika’dan. Bi onu açıp bakalım önce, sen iptal et siparişi dedim.
Neyse, akşam geldi açtık kamerayı baya orijinal bir şey. 2.eli bile 700 liraymış şu an.
Durdu durdu, süt makinesi almamız lazımmış diyo bu sefer. Allahımmmmm, kafayı yiycem.
Ben bi tane çöp almıyorum korkuma, adam çıldırdı.
Makineye gerek yok, kardeşimde Avent‘in var, bir iki kere kullandı dedim. Ooo, çok pahalı onlar diyo. Araştırmış bi de.
Daha ne kadar tutabilecem adamı bilmiyorum.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?