Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Rabbim yardımcınız olsun. Sakin ol bebeğinde etkilenmesin. Her şey güzel olacak. Doktoru da takma en ufak şeyde bile olumsuz konuşabiliyorlar sen iyi düşün iyi olsun

Yaaaa canım benim çok geçmiş olsun benimde ilkbaşlarda sarı akıntım geliyordu ama çok şey etmiyordum sonra sonraya geçmiştii vajinal akıntım çok olmaya başladı
Gebelikte bazen vücud şaşırabiliyor cano kiminin vücudu hassas olurr kolay kolay geçmezz hanii onun gibi

Geçen hafta bende gazla bir iki bişi aldım sonra korktum geri çektim kendimi canan gibi şöyle 20 haftalık olsunda artık almaya başlarım diyorum
Kızlaarrr sizde vajinal akıntı olmaya başladımı benimki baya baya hep geliyor beyaz ve şeffaf akıntı rahimler genişliyorr buara sıksık oluyomuş akıntı
Bende çok oluyor hatta bazen günde 2 kere iç çamaşırımı değiştiiriyorum.Genelde beyaz oluyor bazen sarı oluyor ama kaşıntı vs olmadığı için takmıyorum açıkcası.

Maşallah subhanallah canım.
3 kız çok güzel, kız kardeşimin de öyle.
Sağlıkla gelsin inşallah.

Ramzi amcam yine yanılmadı.

.

Aiyy çok sevindim ne güzel 3 kz mı olucaklar Benimde bugün kontrolümm güzel haberlerle inşallahh

Canım çok geçmiş olsun stres yapma Rabbim ol dediyse benişin seninle kalıcak sağlıkla inşallah duam seninle dikiş atılıp sağlıkla doğum yapm çok kadın var erken farkedilmiş tedbir alınmış hiç korkma

Evettt kaşıntı olmadığı sürece nornall bende degiştiriyorum eve don kalmadıı dun yıkadımm donları
Bende de çok oluyor beyaz özellikle
Evetttt

Maşallahhh sağlıcakla gelsin kuzucukkızlar çoğalmaya başladı

Maşallah subhanallah canım.
3 kız çok güzel, kız kardeşimin de öyle.
Sağlıkla gelsin inşallah.

Ramzi amcam yine yanılmadı.

.
Teşekkür ederim canım benim inşallah kız kardeş olmak gibisi varmı şu hayatta ya hep yoldaş olsunlar birbirlerine inşallah
Ramzicim maşallah bunuda tutturdu
Aiyy çok sevindim ne güzel 3 kz mı olucaklar Benimde bugün kontrolümm güzel haberlerle inşallahh
Çok teşekkür ederim canım evet inşallah 3.kızçem sende güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…