- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.101
Sen yeterince çektin kuzum bulantı falan bunuda yapmayayım diyordur bebişBende hiç yok işte ne beyaz ne şeffaf ayda yılda bir
Aksjshsh aynı fikirdeyim. Her şeyi favoride tutup fiyatlarını aklımda tutmaya çalışıyorum yazik daaaa bize deBöyle kociş dostlar başına keske biride benim yerime araştırıp alsa
Canım geçmiş olsun. Nasıl oldu bu? Şikayetle mi başvurdun. Hiçbir şey olmayacak inşallah.gözetim altındasın içini ferah tutÇok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış
Ay bende başından beri her gün külot değiştirmekten gına geldi yıka yıka yetişemiyorumKızlaarrr sizde vajinal akıntı olmaya başladımı benimki baya baya hep geliyor beyaz ve şeffaf akıntı rahimler genişliyorr buara sıksık oluyomuş akıntı
Ayyyyyeuro 19 olmuş
ben anne yanını da alıcam galiba, yapacak bi şey yok sonra fiyatlar fırlamasın
Canım gözünaydınBiz geldik kızlar şimdi kontrol den çıktım elhamdulillah 15 haftalığız cinsiyetimiz %90 KIZ3.prensesim geliyo sağlıkla sıhhatle inşallah
Allahım arzu eden cümlesine nasip etsin en hayırlı vakitte bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Sormaaa 8 9 ayları bende düşünemiyorumm bide hissedemiyomuşsun yaaa çişin geldiğini bile hissetmiyorsunn oanda bide geliyormuş donuna su tamamm geçmiş olsunnnŞimdiden böyleyse 8 9 aylarda işerizde bizbebek bezi yerine don stoklamak lazım kendimize
Kahkaha attım hakhshshshs dicekler hepten kafayı yedi. Hahahahahaahahah cotton yaaaSormaaa 8 9 ayları bende düşünemiyorumm bide hissedemiyomuşsun yaaa çişin geldiğini bile hissetmiyorsunn oanda bide geliyormuş donuna su tamamm geçmiş olsunnnayyy tam sana yazıyordum şuan sonuçlar çıkmış ikiteste du bakemm
Benimde gına geldi yavvvAksjshsh aynı fikirdeyim. Her şeyi favoride tutup fiyatlarını aklımda tutmaya çalışıyorum yazik daaaa bize de
Canım geçmiş olsun. Nasıl oldu bu? Şikayetle mi başvurdun. Hiçbir şey olmayacak inşallah.gözetim altındasın içini ferah tut
Ay bende başından beri her gün külot değiştirmekten gına geldi yıka yıka yetişemiyorumgünlük ped kullanırken iyiydi
Ayyyyybuz gibi oldum.
Hangisini alacaktın? Ben de alsam mı diye gidip geliyorum
Canım gözünaydıneee isim bulalım şimdi çok sevindim kızıma bi arkadaş daha
Hahaha gülünn emiiii gülmekniyidirr yaaavv içiniz açılsınnnKahkaha attım hakhshshshs dicekler hepten kafayı yedi. Hahahahahaahahah cotton yaaa
Kuzum ben seni çok iyi anlıyorum.Öyle böyle değil, çok korkuyorum canım yaa.
Cinsiyet de belli ama sadece bakıyorum kıyafetlere. Elim gitmiyo almaya.
.
Bende böyleyim özellikle geçen haftaki hastanede yatma olayından sonra bakamıyorum bile kıyafet falanKuzum ben seni çok iyi anlıyorum.
Geçen gün komşum çağırmıştı ona indik oturmaya, söyledim hamile olduğumu.
Hemen kendi bebeğine gelen kullanılmamış etiketli kıyafetlerden çıkardı şimdilik hediyemiz diye. Çok iyi niyetle tabiki.
Aldım getirdim ama dolabın en göremeyeceğim yerine tıktım resmen.
Sanki gözümün önünde durursa bebeğime bir şey olacak gibi hissediyorum.
Bu çok farklı bir kafa. Ne zaman atarım üstümden bilmiyorum.
Biraz daha zaman geçsin inşallah keyifle alışveriş yapabileceğiz
Aksjshsh aynı fikirdeyim. Her şeyi favoride tutup fiyatlarını aklımda tutmaya çalışıyorum yazik daaaa bize de
Canım geçmiş olsun. Nasıl oldu bu? Şikayetle mi başvurdun. Hiçbir şey olmayacak inşallah.gözetim altındasın içini ferah tut
Ay bende başından beri her gün külot değiştirmekten gına geldi yıka yıka yetişemiyorumgünlük ped kullanırken iyiydi
Ayyyyybuz gibi oldum.
Hangisini alacaktın? Ben de alsam mı diye gidip geliyorum
Canım gözünaydıneee isim bulalım şimdi çok sevindim kızıma bi arkadaş daha
ayy aynıııı aynııııııııNeyse ki yalnız değilim. Bazen bende gerçekten hamile miyim diye sorguluyorum kendimi sonra bakıyorum adetim yok göğüsler şekilsiz karnimda Diyarbakır karpuzu misali diyorum Özge olabilirsin .
baldan_madam bizi de habersiz bırakma. şu mübarek günün hatrina Rabbim oğlusunun ve sizlerin yüzüne baksin, hemencecik oluverip bitmiş olsun ameliyat .
Olumsuzu konuşmayalım gerek yok iyi düşünelim ama Canan’ı görünce yazmadan edemedim neyse kızların da alışveriş enerjisini düşürmeyelim dimiBende böyleyim özellikle geçen haftaki hastanede yatma olayından sonra bakamıyorum bile kıyafet falan
benim iştahım bir ara o kadar açıktı ki anlatamam 1 ay kadar önce sanırım. sonradan normalde döndü. ama görmeniz lazım gözüm dönmüş gibiydim hahahaCanım 3-4 kilo almak normalmiş.
Az veya fazla alınırsa da gelecek dönemleri ona göre planlayın diyorlar. Ama plan yapmayın plan tutmaz karadenizde demiş büyüklerimizo misal
İştahın nasıl ki? Değişme var mı
Adın duygu mu benim deayy aynıııı aynıııııııı
ben de öyleeeee
gece tepine tepine yatakta dönüyorum sonradan aklıma geliyor Duygu sakin ol için de bebe var cıvkı çıktı diyorum ahahaha
Aaa neyi vardı oğlunun cok gecmiş olsun yaaaKıZlar merhabaoğlum ameliyattan çıktı. Doktorları iyi geçtiğini söyledi. Uyuyor henüz narkozun etkisiyle ama zor kısmı atlattık
Teşekkür ederim hepinize destekleriniz dualarınız için
eveeeettttAdın duygu mu benim de
Kızlaarr testimm böyle diyorr siz anlarsınızzz down sendrom tamam normall diğerler yüksek diyor ne onlarr
Eki Görüntüle 2971612
gözün aydın kuzum zor olan kısım bitmiş.KıZlar merhabaoğlum ameliyattan çıktı. Doktorları iyi geçtiğini söyledi. Uyuyor henüz narkozun etkisiyle ama zor kısmı atlattık
KıZlar merhabaoğlum ameliyattan çıktı. Doktorları iyi geçtiğini söyledi. Uyuyor henüz narkozun etkisiyle ama zor kısmı atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?