Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Böyle kociş dostlar başına keske biride benim yerime araştırıp alsa
Aksjshsh aynı fikirdeyim. Her şeyi favoride tutup fiyatlarını aklımda tutmaya çalışıyorum yazik daaaa bize de
Canım geçmiş olsun. Nasıl oldu bu? Şikayetle mi başvurdun. Hiçbir şey olmayacak inşallah.gözetim altındasın içini ferah tut
Kızlaarrr sizde vajinal akıntı olmaya başladımı benimki baya baya hep geliyor beyaz ve şeffaf akıntı rahimler genişliyorr buara sıksık oluyomuş akıntı
Ay bende başından beri her gün külot değiştirmekten gına geldi yıka yıka yetişemiyorumgünlük ped kullanırken iyiydi
euro 19 olmuş

ben anne yanını da alıcam galiba, yapacak bi şey yok sonra fiyatlar fırlamasın
Ayyyyybuz gibi oldum.
Hangisini alacaktın? Ben de alsam mı diye gidip geliyorum
Canım gözünaydın eee isim bulalım şimdi çok sevindim kızıma bi arkadaş daha

Şimdiden böyleyse 8 9 aylarda işerizde biz bebek bezi yerine don stoklamak lazım kendimize
Sormaaa 8 9 ayları bende düşünemiyorumm bide hissedemiyomuşsun yaaa çişin geldiğini bile hissetmiyorsunn oanda bide geliyormuş donuna su tamamm geçmiş olsunnn ayyy tam sana yazıyordum şuan sonuçlar çıkmış ikiteste du bakemm

Kahkaha attım hakhshshshs dicekler hepten kafayı yedi. Hahahahahaahahah cotton yaaa

Benimde gına geldi yavvv
Kahkaha attım hakhshshshs dicekler hepten kafayı yedi. Hahahahahaahahah cotton yaaa
Hahaha gülünn emiiii gülmekniyidirr yaaavv içiniz açılsınnn

Kızlarrr testim böyle diyo siz anlarsınızzz down sendrom yok tamam şükür diğer ne olduğunu anlayamadımm

Öyle böyle değil, çok korkuyorum canım yaa.

Cinsiyet de belli ama sadece bakıyorum kıyafetlere. Elim gitmiyo almaya.

.
Kuzum ben seni çok iyi anlıyorum.

Geçen gün komşum çağırmıştı ona indik oturmaya, söyledim hamile olduğumu.

Hemen kendi bebeğine gelen kullanılmamış etiketli kıyafetlerden çıkardı şimdilik hediyemiz diye. Çok iyi niyetle tabiki.

Aldım getirdim ama dolabın en göremeyeceğim yerine tıktım resmen.

Sanki gözümün önünde durursa bebeğime bir şey olacak gibi hissediyorum.

Bu çok farklı bir kafa. Ne zaman atarım üstümden bilmiyorum.

Biraz daha zaman geçsin inşallah keyifle alışveriş yapabileceğiz

Bende böyleyim özellikle geçen haftaki hastanede yatma olayından sonra bakamıyorum bile kıyafet falan

ben şu modelden almayı düşünüyorum, heyner marka olanını

bu küçük sepet olarak kullanılıyo sonra genişletip, oval hâlini kullanabiliyosun, 7 ayrı şekilde kullanılabiliyo, bu modelde karar kıldık sonunda çok kullanışlı geldi, sonra büyük halini odasına da geçirebiliriz
fotoları kaydırınca hangi şekillerde kullanılabildiği görünüyo
Sakinkal seni de etiketliyorum

ayy aynıııı aynıııııııı
ben de öyleeeee
gece tepine tepine yatakta dönüyorum sonradan aklıma geliyor Duygu sakin ol için de bebe var cıvkı çıktı diyorum ahahaha

Bende böyleyim özellikle geçen haftaki hastanede yatma olayından sonra bakamıyorum bile kıyafet falan
Olumsuzu konuşmayalım gerek yok iyi düşünelim ama Canan’ı görünce yazmadan edemedim neyse kızların da alışveriş enerjisini düşürmeyelim dimi

Onlar alsınlar ben almaya başladığımda hepsini darlayacağım Şunu ne aldınız bunu ne aldınız diye

Para biriktirip değer kaybetmeyecek şekilde elde tutmaya çalışıyoruz olabildiğince. Yoksa kafayı yiyeceğim fiyatlar karşısında.

Allah hepimize güç kuvvet versin canımlar

benim iştahım bir ara o kadar açıktı ki anlatamam 1 ay kadar önce sanırım. sonradan normalde döndü. ama görmeniz lazım gözüm dönmüş gibiydim hahaha
kilo almayayım diye kendime paso ara öğün yapmıştım
şimdi çok acıkmıyorum. ama yiyorum yine hahah
ben bir de hiç kusmadım hiç tiksinmedim. her şeyim çok normaldi

KıZlar merhaba oğlum ameliyattan çıktı. Doktorları iyi geçtiğini söyledi. Uyuyor henüz narkozun etkisiyle ama zor kısmı atlattık
Teşekkür ederim hepinize destekleriniz dualarınız için
gözün aydın kuzum zor olan kısım bitmiş.
bir an önce sağlığına kavuşsun paşamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…