Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktor her gittiğimde tartıyor beni evde de tartılıyorum almamışım kilo bugüne kadar ama veremedim de iştahsızlığa rağmen

Ben 68 kg ile hamile kaldığım için canım çok sıkkın. Haziran ayında düşük yaptığımda 62 kg idim. 3 ayda tam 6 kg aldım. Millet gaileden kilo verir bana dert de yarıyor mutsuz olduğumda daha çok yerim çünkü.

Umarım sonraki dönemlerde çok kilo almam hayalim bu kiloda başlamak değildi asla ama napalım artık bebiş sağlıklı olsun gerisini takmayacağım diyorum..

Bu arada canım tam olarak bugün gün ortamı çekti. Böyle tabakta sarma börek yoğurtlu meze ıslak keke bulaşmış falan öyle bir ortam çekiuor canım

Hahahaa ıslak keke bulaşmış detayı ile Resmen pandemi öncesi günlere gittim geldim teyzenin biri çayına limon bile istedi aklımda

kilo konusuna girmek istemiyorum düşününce sinirim bozuluyor
hala işteyim ama eve gidince gün tabağı hazır olsa hiç fena olmazdı kısır ya da mercimek köftesi bol ekşili onuda ekledim tabağa hayaller hayatlar

Mercimek köftesi iyi giderdi gerçekten

Canm korkma yengeminde oyleydi dikiş atildi doguma yakin aldilar hatta iki gunde gec doğdu bebegi ama cok dikat edilmesi lazm yatman lazm agir asla kaldirma Allahin izniyle bisey olmaz

Benim şu anda yumuş yumuş poğaça çekiyor bastırınca geri puflayan kalkıp yapcam galiba
ohh afiyet olsun yap yap bana da gönder elimden hiç hamur işi gelmez bastırınca geri puflayan ıslak keke bulaşmış tadından çok görselleri canımız çekmeside hamileliğe has özellikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…