- 5 Mart 2021
- 830
- 2.104
- 43
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.201
Evet tadıda lezzetliydi ama patlatmalık mısır hiç almadım ordan bi denemek lazım aliim bariEvet ben de takip ediyorum onu gerçekten doğal her şey.
Bizde öyleyiz değer kaybetmeyecek şekilde tutuyoruz ama hayırlısıOlumsuzu konuşmayalım gerek yok iyi düşünelim ama Canan’ı görünce yazmadan edemedim neyse kızların da alışveriş enerjisini düşürmeyelim dimi
Onlar alsınlar ben almaya başladığımda hepsini darlayacağım Şunu ne aldınız bunu ne aldınız diye
Para biriktirip değer kaybetmeyecek şekilde elde tutmaya çalışıyoruz olabildiğince. Yoksa kafayı yiyeceğim fiyatlar karşısında.
Allah hepimize güç kuvvet versin canımlar
Aa ne kadar anlamlı hadi bakalım adıyla yaşasınCinsiyet net değil ama isimlerim hazır
Kız olursa minel
Erkek olursa göktuğ (eşimle benim ismimin ilk heceleri)
İnşallah güzelim, detaylidan sonra yavaştan başlarım bende inşallah sende öyle düşünüyorsun herhaldeBak kuzum, bak da için açılsın.
Bir süre sonra almaya da başlarız inşallah.
.
Bi kere ben aldım böyle organik ata tohum bilmem ne diye. İçinden salyangoz kabukları var ha iki tane minik ondan çıktı. Artık bilerek mi atmışlardı bilmiyorum çok gülmüştüm amaEvet tadıda lezzetliydi ama patlatmalık mısır hiç almadım ordan bi denemek lazım aliim bari
Ben de aşırı severim biliyor musun?Bir umuttur yaşatan insanı
Ya geçen gün nasıl canım çekti anlatamam yazın her gün mısır haşlanır bizde çok severim. Ara tara yok. dondurulmuş olanlardan yedim de hiç tat vermedi
Çanakkaleden.com yazın baya kargoyla taze mısır yolluyor. Tadı markettekilere göre bence daha güzel süt Mısır.Ben de aşırı severim biliyor musun?
Her Mısır kaynatıldığında rahmetli dedem aklıma gelir, biz küçükken köye giderdik o tarladan topladığı mısırları odun ateşinde haşlar, közlerdi bize özenle yapardı.
Artık hiç o tadı bulamıyorum da, yine de en sevdiğim şeylerdendir
İnşallah güzelim, detaylidan sonra yavaştan başlarım bende inşallah sende öyle düşünüyorsun herhalde
Evet ben de takip ediyorum onu gerçekten doğal her şey.
Yatırım işlerini eşime pasladım ben. Dün maaş günüydü ya, gümüş almış bu ay. Globalde kıymetli madenlerin değeri artacak dedi. Bir şeyler yapıyor ama mutlaka TL de bırakmıyoruz. Bazen borsa bazen döviz, altın.
Para işleri oldum olası yorar beni düşününce bile daral geliyor
Ya geçmiş olsun canim.. Benimde aklımda sorular vardı. Sarı ve yeşil normal değil diyorlar enfeksiyon belirtisi. Fakat bende özür dilerim süt kesiği gibi oluyor mantarmış 2.gün önce monurol şase suda eritilen kullandım. Ama geçmiyor belli ki . Bir fonksiyonel tip doktoru var ona sordum şekerli ve unlu gıdalardan uzak durmak gerek diyor. Gebelik boyunca enfeksiyon ve mantar sıkıntısı yaşayan varmış. Benimde bastan beri var sana da çok gecmis olsun onceki gebeligimde hiç böyle bişey yaşamadım sürekli rahatsızlık hissiBende gebeliğin başından beri var. Ayrıca benim sarı akıntı oluyor bazen. Çünkü idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmedi. Fitil kullandım, şu suda eritilen tozlardan kullandım, geçmedi ardından antibiyotik, toz ve fitil kullandım azaldı sadece geri geldi tekrar şimdi iğneye geçtik. Ayrıca fitilde kullanıyorum. Tek sebebi ben bağışıklığı baskılamak için kortizon kullanıyorum o tetikliyormuş enfeksiyonu. Neler neler çektim ve halada çekiyorum. Allaha emanet iletliyorum vallah bu gebelikte.
benim çatlayacak bir cilt tip var yazılanların hepsini okuyup en uygun olanı bulacağım teşekkür ederimCanım cilt tipinle alakalı en iyisini kullanıp çatlayan da var. Kullanamayıp çatlamayan da. Bir de genetik diyorlar inanmıyorum annemin karnı harita gibi bende çatlama olmadı çok şükür. Duşta en son çıkarken bebe yağı sürüp durulanıyorum.Sabah akşam da badem yağı varsa elimde onu, vazelin varsa o, hindistan cevizi yağı varsa da onu kullandım. 1 kutu da bio oil çatlak yağı kullandım.Genelde vazelin kullandım. Maksat deriyi nemlendirmek çok pahalı kremlere gerek yok.Bunda da aynısını yapıcam.
**Badem yağı kullanacak olanlar eski bir pijamanızı feda edin çünkü ne kokusu ne de lekesi geçmiyor.Birde çok kullanmamak lazım kıllanma yapıyormuş.
Tamamen hayalim ne mutlu canim gözünüz aydın kendileri için de çok güzel sizler için de. Sağlıkla kavuşun inşllahTeşekkür ederim canım benim inşallah kız kardeş olmak gibisi varmı şu hayatta ya hep yoldaş olsunlar birbirlerine inşallah
Ramzicim maşallahbunuda tutturdu
Çok teşekkür ederim canım evet inşallah 3.kızçemsende güzel haberlerle gel inşallah
Aman cano naptın gözünü sevim 24. Hafta nedir. Bebislerimiz zamanlı gelsinlerEvet canım ama dediğim gibi sadece hastane çantası hazırlayacağım ilk etapta.
24.haftda doğan bebeler var, bana da erken doğum olabilir dedi ya doktor. Onun için hazır olsun istiyorum.
Mayıs’a doğru da önce bi şifoniyerle beşik ve 1 ay götürecek kadar da yeni doğan kıyafet ve acil ihtiyaçları alırız inşallah.
Yine yani çok kıyafet yığmak istemiyorum.
Doğduktan sonra yavaş yavaş alırız inşallah.
.
Vitamin benimde sürekli oluyor süt kesiği derken beyaz renk çekince de sünüyor biraz detay verdim ama kusuruma bakma canım tamamen cahilligime ver bilmediğimden merak ettim. acaba o da mı mantar belirtisi ama bende hiç kaşıntı koku yokYa geçmiş olsun canim.. Benimde aklımda sorular vardı. Sarı ve yeşil normal değil diyorlar enfeksiyon belirtisi. Fakat bende özür dilerim süt kesiği gibi oluyor mantarmış 2.gün önce monurol şase suda eritilen kullandım. Ama geçmiyor belli ki . Bir fonksiyonel tip doktoru var ona sordum şekerli ve unlu gıdalardan uzak durmak gerek diyor. Gebelik boyunca enfeksiyon ve mantar sıkıntısı yaşayan varmış. Benimde bastan beri var sana da çok gecmis olsun onceki gebeligimde hiç böyle bişey yaşamadım sürekli rahatsızlık hissi
Kızlar teşekkür ederim hepinize . Kanamam falan olmadı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor kısalık var gibi dedi sonra çok üstelemedi. Ben rahat edemedim tabi atladım sabah geldim tekrardan alttan muayene edince çok şaşırdı tabi. 40 cm falan olması lazımmış sanırım benim 10 cm çok çok kısa nasıl atladık bunu dedi. Tabi hemen yatış. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün bekletecekler beni. Eve bile göndermedi eşyalarımı almak için
Aman cano naptın gözünü sevim 24. Hafta nedir. Bebislerimiz zamanlı gelsinlerAllah'ın izniyle
Canım estağfurullah çok önemli bir konu . Bende de koku olmuyor Allah affetsin böyle tarif ediliyor hani süt kesilir küçük parca olurya yada peynir kesiği deniyor küçük beyaz o şekilde . Idrar tahlili ver yine de canim saglik ocağı bakıyor ben geçen ay batırdım hastanede bakteri de ürememiş fakat lökosit wbc yüksekti bakteri urememesi iyi bişey bebeğe zararı yok fakat annenin yaşam kalitesi baya bir düşüyor . Onceki haftada sağlık ocağında bakıldı yine değerler yüksek . Kısır döngü oluyor beslenmeye dikkat etmek de gerekiyormus şekerli hazır gıdalar ünlü mamuller aslında glüten in hepsi bilmiyorum nasıl olcakAman cano naptın gözünü sevim 24. Hafta nedir. Bebislerimiz zamanlı gelsinlerAllah'ın izniyle
Vitamin benimde sürekli oluyor süt kesiği derken beyaz renk çekince de sünüyor biraz detay verdim ama kusuruma bakma canım tamamen cahilligime ver bilmediğimden merak ettim. acaba o da mı mantar belirtisi ama bende hiç kaşıntı koku yok.
Stokkenin böyle bir beşiği vardı tabi fiyatı çok uçuktur şimdi çok güzel bir beşik harika uzun zaman kullanırsınızben şu modelden almayı düşünüyorum, heyner marka olanını
bu küçük sepet olarak kullanılıyo sonra genişletip, oval hâlini kullanabiliyosun, 7 ayrı şekilde kullanılabiliyo, bu modelde karar kıldık sonundaçok kullanışlı geldi, sonra büyük halini odasına da geçirebiliriz
fotoları kaydırınca hangi şekillerde kullanılabildiği görünüyo
@Sakinkal seni de etiketliyorum
Boşver canım o kadar fazla almamışsın.Doğumdan sonra hemen gidiyor zaten 10 kg. Emzirirsek inşallah emzirme de müthiş kalori yakıyor.Bugün sabah tartıda acı gerçek ile karşılaştım
İlk defa 73 kg olmuş gördüm.
Hamile kaldığım da 70tim.
3 Kg almış olmak beni derinden sarsıyor
Pantolonlarım artık sıkmaya başladı :) :)
Gazdır o bağırsağı mesanesi filandır:)Valla şok oldumkız 10 haftalık bebe ne ki kımıldasın sende hisset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?