Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizde öyleyiz değer kaybetmeyecek şekilde tutuyoruz ama hayırlısı
Cinsiyet net değil ama isimlerim hazır
Kız olursa minel
Erkek olursa göktuğ (eşimle benim ismimin ilk heceleri)
Aa ne kadar anlamlı hadi bakalım adıyla yaşasın
Bak kuzum, bak da için açılsın.
Bir süre sonra almaya da başlarız inşallah.

.
İnşallah güzelim, detaylidan sonra yavaştan başlarım bende inşallah sende öyle düşünüyorsun herhalde

Evet tadıda lezzetliydi ama patlatmalık mısır hiç almadım ordan bi denemek lazım aliim bari
Bi kere ben aldım böyle organik ata tohum bilmem ne diye. İçinden salyangoz kabukları var ha iki tane minik ondan çıktı. Artık bilerek mi atmışlardı bilmiyorum çok gülmüştüm ama

Bir umuttur yaşatan insanı
Ya geçen gün nasıl canım çekti anlatamam yazın her gün mısır haşlanır bizde çok severim. Ara tara yok. dondurulmuş olanlardan yedim de hiç tat vermedi
Ben de aşırı severim biliyor musun?

Her Mısır kaynatıldığında rahmetli dedem aklıma gelir, biz küçükken köye giderdik o tarladan topladığı mısırları odun ateşinde haşlar, közlerdi bize özenle yapardı.

Artık hiç o tadı bulamıyorum da, yine de en sevdiğim şeylerdendir

Çanakkaleden.com yazın baya kargoyla taze mısır yolluyor. Tadı markettekilere göre bence daha güzel süt Mısır.
Böyle dağınık dağınık oluyor ya onları çok seviyorum da yok artık onlardan

İnşallah güzelim, detaylidan sonra yavaştan başlarım bende inşallah sende öyle düşünüyorsun herhalde

Evet canım ama dediğim gibi sadece hastane çantası hazırlayacağım ilk etapta.

24.haftda doğan bebeler var, bana da erken doğum olabilir dedi ya doktor. Onun için hazır olsun istiyorum.

Mayıs’a doğru da önce bi şifoniyerle beşik ve 1 ay götürecek kadar da yeni doğan kıyafet ve acil ihtiyaçları alırız inşallah.

Yine yani çok kıyafet yığmak istemiyorum.

Doğduktan sonra yavaş yavaş alırız inşallah.

.

Ooooohhh, en güzeli.

Ben maaş aldığımda ihtiyacım kadarını ayırır kalanıyla hep altın alırdım.

Eşim sürekli al sat yapardı, ben de hiiiiiç anlamam o işlerden.

.

Ya geçmiş olsun canim.. Benimde aklımda sorular vardı. Sarı ve yeşil normal değil diyorlar enfeksiyon belirtisi. Fakat bende özür dilerim süt kesiği gibi oluyor mantarmış 2.gün önce monurol şase suda eritilen kullandım. Ama geçmiyor belli ki . Bir fonksiyonel tip doktoru var ona sordum şekerli ve unlu gıdalardan uzak durmak gerek diyor. Gebelik boyunca enfeksiyon ve mantar sıkıntısı yaşayan varmış. Benimde bastan beri var sana da çok gecmis olsun onceki gebeligimde hiç böyle bişey yaşamadım sürekli rahatsızlık hissi

benim çatlayacak bir cilt tip var yazılanların hepsini okuyup en uygun olanı bulacağım teşekkür ederim

Tamamen hayalim ne mutlu canim gözünüz aydın kendileri için de çok güzel sizler için de. Sağlıkla kavuşun inşllah

Aman cano naptın gözünü sevim 24. Hafta nedir. Bebislerimiz zamanlı gelsinler Allah'ın izniyle
Vitamin benimde sürekli oluyor süt kesiği derken beyaz renk çekince de sünüyor biraz detay verdim ama kusuruma bakma canım tamamen cahilligime ver bilmediğimden merak ettim. acaba o da mı mantar belirtisi ama bende hiç kaşıntı koku yok.

neyse ki doktora gitmişsin ve şu an herşey kontrol altında

Ben şu alışveriş işini dayanabilirsem 6 dan sonra düşünüyorum. Her şeye birden yüklenmek istemiyorum. zaten dolar aldı başını gidiyor hiçbir şeye yetişemeyeceğiz bari ihtiyacım olanını azar azar alırım. ama şuan alışveriş için çoook erken geliyor bana yaaa :/

Aman cano naptın gözünü sevim 24. Hafta nedir. Bebislerimiz zamanlı gelsinler Allah'ın izniyle

Tabi tabi, zamanlı gelsinler inşallah.
Ama tedbirli olmakta fayda var.

Hiçbir şey almayacağım için acil durum olursa falan evde de hazırda kıyafet olmayacak.

En azından çanta hazır olsun da kafam rahat etsin.

.

Canım estağfurullah çok önemli bir konu . Bende de koku olmuyor Allah affetsin böyle tarif ediliyor hani süt kesilir küçük parca olurya yada peynir kesiği deniyor küçük beyaz o şekilde . Idrar tahlili ver yine de canim saglik ocağı bakıyor ben geçen ay batırdım hastanede bakteri de ürememiş fakat lökosit wbc yüksekti bakteri urememesi iyi bişey bebeğe zararı yok fakat annenin yaşam kalitesi baya bir düşüyor . Onceki haftada sağlık ocağında bakıldı yine değerler yüksek . Kısır döngü oluyor beslenmeye dikkat etmek de gerekiyormus şekerli hazır gıdalar ünlü mamuller aslında glüten in hepsi bilmiyorum nasıl olcak

Stokkenin böyle bir beşiği vardı tabi fiyatı çok uçuktur şimdi çok güzel bir beşik harika uzun zaman kullanırsınız

Boşver canım o kadar fazla almamışsın.Doğumdan sonra hemen gidiyor zaten 10 kg. Emzirirsek inşallah emzirme de müthiş kalori yakıyor.

Reactions: kdv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…