Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok sevindim canim Sükür sag salim kucagina almak nasip olsun insallah

Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun. Kullandığın şaşenin hiçbir etkisi yok malesef ben genede öylesine kullandım işte. Benimde idrar kültüründe hiçbirşey çıkmıyor kaç kez tekrar tekrar yaptık ama idraarda bakteri görülüyor sürekli. Bunun yeme içmeyle ilgisi yok kesinlikle ki ben ekmek sevip tüketen biri asla değilim. Tamamen gebelikle ilgili benimde hiçbir gebeliğimde olmamıştı ki ben tüm hamileliğime başlarken öncelikle bir chec up yapıyorum tüm kan ve idrar tetkiklerimi yaptıran biriyim. Geçmişimdede idrar yolu enfeksiyonu sürekli geçiren biri değildim. Kaç yılda belki bir.ancak bu hamileliğim başında başladı ve bir türlü geçiremedik. Ama doğal yolla geçirmek istersen ki her zaman işe yaramıyor miktar az ise işe yarıyor
Hergün yoğurt tüket, Cranbery hapı al tamamen bitkisrldir ayrıca turna yrmişide tüketebilirsin. Bol su iç ama en az 3-4 litre olmadıkça işe yaramıyor suda. Gül sirkesi+gül suyu, Elma sirkesi+ Gül suyu bu karışımlarda kaşıntıya iyi geliyor.

ohh afiyet olsun yap yap bana da gönder elimden hiç hamur işi gelmez bastırınca geri puflayan ıslak keke bulaşmış tadından çok görselleri canımız çekmeside hamileliğe has özellikler

ağlıycam artık açım ben

biri üzerime bunların hepsini atsın
Yapamadım yaa yazdıktan sonra bi ağırlık çöktü içime bi öküz mü oturdu desem öyle bişi. Cuma yorgunluğu
Yalnız bugün benim de iştahta bi açılma gözlemledim fren sistemi lazım
Çok sevindim canım gözünaydın inşallah sağlıcakla gelcek
Hahahahahaha herkes baya farkettiii
Üner seyircilerin karşısina çıkmış ama nedediler bilmiyorum kuzum kaçırdım ya
Bende sizi özlüyorum doktoruma yazdımda cvp vermedi sonuçlara biraz takıldım
Ya sorma ben de öğlede yazdım hala dönmedi. Galiba çok yoğun olup sonra unutuyorlar.
Beklicez napalım
Canoo reytinglerden sebepmiş oda ondan mügr anlıyı kim geçebilirr
Ay tabii ya. Ama bu son işlediği konudan bana daral geldi artık pas daaa

Canım bende seninle aynı düşünüyorum. Sadece erkenden çanta hazırlarım ama 7-8 aylarda odasını ayarlarım yavaştan.

Senindemi ikilitest kuzu
Ay tabii ya. Ama bu son işlediği konudan bana daral geldi artık pas daaa
Evettt bende izlemiyordum zaten o kadını

Usg de çok dikkatli baktığın zaman azda olsa görülüyor. Ama asıl sıkışık şekilde yada alttan muayene ile görünüyor canım.
Aynrn canım asıl ölçüm vajinal olanfır. Zaten tüm detaylı ultrasyonda doktorlar vajinal bakıyor 20. Haftalarda bakmayan yok. Ama senin nasıl olduda baktı?kanamnda yoktu bildiğim kadarıyla.

Hayy
Evet canım çıkacak dedi bi çıkmadı aşıyı sordum bi de. Dumanla haberleşsek şimdiye cevap gelmişti
Hayyy sorma yaa benimde msjımı okuyup çıktı kerataaa bi bak iki dkkada yaniii niye çstlatıyorsun beni burdaaa sonuca anlamadım zaten papp a 3.79 diyo yüksek gibi kırmızı gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…