Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
canım genelde olun diyor doktorlar olumlu yaklaşıyorlar
ilk 3 ay olmayın diyen var 20. haftadan sonra olun diyen var hafta belirtti mi sana
Ben cesaret edemiyorum. İlerde çocuğumda zarar bırakabilecek bir durum gelişir mi diye endişeliyim.O yüzden doğumdan sonra olmayı düşünüyorum.

Canımm çok geçmiş olsun rabb'im şafi adıyla şifa versin inşallah, sen mucizen allaha olan Duandır sürekli zikir getir dua et allahın izniyle birşey olmayacaktir.

Bu kısalık olayına takıldım ultrason da gözüküyor mu direk? Hani allah korusun bizlerde de olsa nasıl anlayabiliriz?

Anladım canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin

Kontrollerde doktor rahim ağzı uzunluğuna bakıyor sanırım canım.
Servikal uzunluk diyorlar.

Bana geçen hafta servikal uzunluk normal demişti mesela.

Ondan önce öyle bir şey dedi mi demedi mi hatırlamıyorum.

.

ayy canım dedem, sen yazınca dedem aklıma geldibenim dedemin ismi de çok güzeldi Mehmet Oğuz nurlar içinde yatsın canım dedem
Mekanı cennet olsun canım kayınbabam pankreas kanseri eşim arkadaşlığımızdan beri babasının ismini koymak istiyordu. Bende tamam dedim kırmadım inşallah sağlıkla bir de doğduğunu görürse dedesi çok mutlu olacağız

Aaa bana hiç demedi acaba zâten bakıyor normalse demiyor olabilir aklıma takıldı şimdi

Pazar günü tartılayım diyorum 3 ay doluyor kısmetse. Kızlar bana da çok almamışsındır ya falan deyin nolur bu ara bulantıdan meyveye sardım gidip gelip yiyorum ve hamurişine bir de bu akşam uzun zamandır görüşmediğim birine çaya davetliyim artık Allah affetsin

ayyy ye dicem ama sonu kötü bitiyor tartıda :)
bugün yaşadım beynimden vurulmuşa döndüm hahahah
amaaaan ye gitsin boşver hahaha (2 cümle arası tutarlılığım peki) ahahah

Usg de çok dikkatli baktığın zaman azda olsa görülüyor. Ama asıl sıkışık şekilde yada alttan muayene ile görünüyor canım.

Boşver canım o kadar fazla almamışsın.Doğumdan sonra hemen gidiyor zaten 10 kg. Emzirirsek inşallah emzirme de müthiş kalori yakıyor.
Ilk hamileligimde 24 kilo aldim 60 la hamile kalip 84 le dogum yaptim hastaneden ciktigimda hayal kirikligi 78 le gelmistim tamamen hepsini bir sene gecmeden verdim suan yine 60 la hamile kaldimbakalm kacla sonlandircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…