Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
karaca3443 canım, aile hekimine gidecektin.
Gittin mi bugün?
Yok kuzum gitmedim. Bir önceki testim hastanedeydi, sağlık ocağında değerler farklı çıkabiliyor diye okudum.

Başka bir doktora da sordum değerimi yüksek değil yazdı. Bekleyeyim dedim 28 indeki randevuyu. O zaman mutlaka test isteyeceğim ama.

Sağlık ocağı hastane gibi yerlere girmeye korkar oldum ya şu covid iyice artmaya başladı ya

Normaldee normalse papp a neden yüksek yanii e nabızd abaktı eşim biyerden buldu bazı şeyler yüksek çıktığı görülüyorr
Bak benimde pappa5,17 mis beta hgc de 101 bisiler de doktorum sonuçlar çok güzel demişti o gerçekten hamilelik olduğu için iki değerde

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-17-20-45-09-913_com.google.android.apps.docs.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 60
Evet annem hastaneye gittiğinde sağlık ocağında daha yüksek çıkıyor tiroid kan beklediği için falan demiş.

Ilk hamileligimde 24 kilo aldim 60 la hamile kalip 84 le dogum yaptim hastaneden ciktigimda hayal kirikligi 78 le gelmistim tamamen hepsini bir sene gecmeden verdim suan yine 60 la hamile kaldimbakalm kacla sonlandircam
İlk gebelikte daha çok kilo alınır diyorlar.Sanırım dinlenme fırsatı daha çok oluyor ve insan daha fazla dikkat ediyor

Süper allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Cok sevindim canim Sükür sag salim kucagina almak nasip olsun insallah

Gözün aydın canım
Teşekkürler kızlarr

Yaaaa canımm teşekkür ederiimmm
27yaşındayım

İyiki canım dikkatli davranmış ve doktorunu uyarmışsın. Ama bende her muayanede plesentanın yerine baktırıyorum rahim ağzı açıkmı kapalımı, eşiği ayrılmışmı vs herşeyi doktoruma sorup inceletiyorum. Erken davranmışsın bu haftalarda atılan dikiş tutuyormuş. 20. Haftalardan sonra kimisi dikiş attırıyor o biraz riskli oluyormuş. İnşallah sende sağlıkla çıkar sağlıklada doğurursun bebişini

Etrafımda doğuran hiç kimseye alttan detaylı bakmadılar. İlk defa duydum özellikle olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…