- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.301
kuzum şarküteri ürünleri tamamen yasak. O yüzden yemiyorum ben de. Sucum salam pastırma ne varsa yasak hepAyy çok cahilim o konuda çünkü normal hayatta sucuk salam eve koymayan biriyim hamilelikte ne olduysa oluyor
Allah rahmet eylesin Özge abla. İsmi de çok güzelmis gerçektenayy canım dedem, sen yazınca dedem aklıma geldibenim dedemin ismi de çok güzeldi Mehmet Oğuz nurlar içinde yatsın canım dedem
İnşallah Rabbim görmeyi nasip eder canım. Kb na da Rabbim şifasını yagdirsin inşallahMekanı cennet olsun canımkayınbabam pankreas kanseri eşim arkadaşlığımızdan beri babasının ismini koymak istiyordu. Bende tamam dedim kırmadım inşallah sağlıkla bir de doğduğunu görürse dedesi çok mutlu olacağız
Benim ki de demedi Mizgin ya benim de takıldı valla aklıma gidince sorcamAaa bana hiç demedi acaba zâten bakıyor normalse demiyor olabilir aklıma takıldı şimdi
Yapabilenler yapamayanlara kargolasin lütfenKalkıp ben de yapacam şimdi, öyle bi anlattınız ki.
.
gözünAydın canım. Maşallah hep böyle sürsün hamileligimiz sıkıntıdan uzak kaygidan uzak şekildeKızlarr çok mutluyumPlasentam yukarı çıkmaya başlamış artık düşük riskin kalmamış sadece dikkat et yine de dediii bebişim gayet sağlıklı Proluton’a devam 20. Haftadan sonra bırakacağım aiiy çok mutluyum
O neydi giiiArkadaşlar benim kız oğlana dönmüş
Ben bu gün yarım ekmek arası salam yedimkendimi tutamadım maalesef açlıktan gözüm döndü
Canim ben tam olarak anlamadim sonuçları o yüzden yorum yapamıyorum. sen neye takıldın kiHahahahahaha herkes baya farkettiii
Üner seyircilerin karşısina çıkmış ama nedediler bilmiyorum kuzum kaçırdım ya
Bende sizi özlüyorum doktoruma yazdımda cvp vermedi sonuçlara biraz takıldım
Normaldee normalse papp a neden yüksek yanii e nabızd abaktı eşim biyerden buldu bazı şeyler yüksek çıktığı görülüyorrAllah rahmet eylesin Özge abla. İsmi de çok güzelmis gerçekten
İnşallah Rabbim görmeyi nasip eder canım. Kb na da Rabbim şifasını yagdirsin inşallah.
Benim ki de demedi Mizgin ya benim de takıldı valla aklıma gidince sorcam
Yapabilenler yapamayanlara kargolasin lütfen
gözünAydın canım. Maşallah hep böyle sürsün hamileligimiz sıkıntıdan uzak kaygidan uzak şekilde
O neydi giiiresmen göstermiş çocuk maşallah.
Ya şaka gibi ya düşünsenize şuan haepimizin içinde el kadar bir dünya var.Valla mucize
Yasak yok mu Mizgin bunu bize yapma valla bende kumru tost özledim yemeyi ama yasak
Canim ben tam olarak anlamadim sonuçları o yüzden yorum yapamıyorum. sen neye takıldın kirollercoaster normal demişti galiba.
Bidaha almam zâten alınca kriz geliyor banakuzum şarküteri ürünleri tamamen yasak. O yüzden yemiyorum ben de. Sucum salam pastırma ne varsa yasak hep
Sende soru işareti at onaHayy
Hayyy sorma yaa benimde msjımı okuyup çıktı kerataaa bi bak iki dkkada yaniii niye çstlatıyorsun beni burdaaasonuca anlamadım zaten papp a 3.79 diyo yüksek gibi kırmızı gösteriyor
Hahahaha abovvv ben edemem öylee yogunduki demekkii bakacak zamanı olmadıı yarın atar elbettSende soru işareti at onaçünkü artık hatırlamaz seni mesaj atanları çok kaynarsın ben öyle yapıyorum
Canım o hormon değerlerinin referans değerleri sıfır.Normaldee normalse papp a neden yüksek yanii e nabızd abaktı eşim biyerden buldu bazı şeyler yüksek çıktığı görülüyorr
Heee anladımm kuzumm tamamm sağoll analttığın içinCanım o hormon değerlerinin referans değerleri sıfır.
Yani Hamile olmayan kişilerde olmayan hormonlar.
Dolayısıyla bizde var. Bizde olduğu için de sıfırdan büyük olduğu için yüksek gözüküyor.
Hamilelikte olması gereken değerden yüksek anlamında değil.
Şu anda bu topikteki herkeste o iki hormon da sıfır değil, yani referans değerden yüksek :)
Canım bende seninle aynı düşünüyorum. Sadece erkenden çanta hazırlarım ama 7-8 aylarda odasını ayarlarım yavaştan.
Evet ya yanılmamıştı hep bende ne Çin takvimi nede Ramiz tuttu tipim de bile kız görüntüsü var
Pınarın aç bitir olandan aldım o pişiriliyor mu ki?onlar öyle yeniyor ya
Bal yerine pekmez tereyağ ve limon yapabilirsin hafif ilitip çok iyi geliyor virüslü seylereİyi akşamlarBoğazım çok şişti evde doğal boğaz ağrısına iyi gelen önerileriniz var mı? Bal alerjim var başka ne önerirseniz yapıcam Dün de ablamın covid olduğunu öğrendik son zamanlarda görüşmedik ama yine de korkuyorum Buralarda çok yayıldı yine
Pardon yaBir kere daha pınar aç bitir dersen hepimiz sipariş verecez.
.
Sabırlıysan ne mutlu sanaHahahaha abovvv ben edemem öylee yogunduki demekkii bakacak zamanı olmadıı yarın atar elbett
Güvendiğin bir markadan alırsan bende kv.de pişirip yaptıklarında bir iki tadıyorum ama onlarda asla sosis salam pişirmeden yemezlerPınarın aç bitir olandan aldım o pişiriliyor mu ki?onlar öyle yeniyor ya
Salam defterini kapattık bizGüvendiğin bir markadan alırsan bende kv.de pişirip yaptıklarında bir iki tadıyorum ama onlarda asla sosis salam pişirmeden yemezler
Aynrn canım asıl ölçüm vajinal olanfır. Zaten tüm detaylı ultrasyonda doktorlar vajinal bakıyor 20. Haftalarda bakmayan yok. Ama senin nasıl olduda baktı?kanamnda yoktu bildiğim kadarıyla.
Kuzum ben hep diyorum boğaz ağrın varsa muhakkak bir kasık zeytinyağı, tereyağ ve pekmez ikilisi , bir fincan ıhlamur ve sıcak su buharıİyi akşamlarBoğazım çok şişti evde doğal boğaz ağrısına iyi gelen önerileriniz var mı? Bal alerjim var başka ne önerirseniz yapıcam Dün de ablamın covid olduğunu öğrendik son zamanlarda görüşmedik ama yine de korkuyorum Buralarda çok yayıldı yine
Ne yani detaylı da alttan mi bakılacakAynrn canım asıl ölçüm vajinal olanfır. Zaten tüm detaylı ultrasyonda doktorlar vajinal bakıyor 20. Haftalarda bakmayan yok. Ama senin nasıl olduda baktı?kanamnda yoktu bildiğim kadarıyla.
Kuzu bir sıkıntı yoktur bence yaşın kaç ki ?Normaldee normalse papp a neden yüksek yanii e nabızd abaktı eşim biyerden buldu bazı şeyler yüksek çıktığı görülüyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?