Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ayy canım dedem, sen yazınca dedem aklıma geldibenim dedemin ismi de çok güzeldi Mehmet Oğuz nurlar içinde yatsın canım dedem
Allah rahmet eylesin Özge abla. İsmi de çok güzelmis gerçekten
İnşallah Rabbim görmeyi nasip eder canım. Kb na da Rabbim şifasını yagdirsin inşallah .
Aaa bana hiç demedi acaba zâten bakıyor normalse demiyor olabilir aklıma takıldı şimdi
Benim ki de demedi Mizgin ya benim de takıldı valla aklıma gidince sorcam
Kalkıp ben de yapacam şimdi, öyle bi anlattınız ki.

.
Yapabilenler yapamayanlara kargolasin lütfen
gözünAydın canım. Maşallah hep böyle sürsün hamileligimiz sıkıntıdan uzak kaygidan uzak şekilde
Arkadaşlar benim kız oğlana dönmüş
O neydi giii resmen göstermiş çocuk maşallah.
Ya şaka gibi ya düşünsenize şuan haepimizin içinde el kadar bir dünya var. Valla mucize
Ben bu gün yarım ekmek arası salam yedim kendimi tutamadım maalesef açlıktan gözüm döndü
Yasak yok mu Mizgin bunu bize yapma valla bende kumru tost özledim yemeyi ama yasak
Hahahahahaha herkes baya farkettiii
Üner seyircilerin karşısina çıkmış ama nedediler bilmiyorum kuzum kaçırdım ya
Bende sizi özlüyorum doktoruma yazdımda cvp vermedi sonuçlara biraz takıldım
Canim ben tam olarak anlamadim sonuçları o yüzden yorum yapamıyorum. sen neye takıldın ki rollercoaster normal demişti galiba.

Normaldee normalse papp a neden yüksek yanii e nabızd abaktı eşim biyerden buldu bazı şeyler yüksek çıktığı görülüyorr

Hayy

Hayyy sorma yaa benimde msjımı okuyup çıktı kerataaa bi bak iki dkkada yaniii niye çstlatıyorsun beni burdaaa sonuca anlamadım zaten papp a 3.79 diyo yüksek gibi kırmızı gösteriyor
Sende soru işareti at ona çünkü artık hatırlamaz seni mesaj atanları çok kaynarsın ben öyle yapıyorum

Reactions: Jou
Normaldee normalse papp a neden yüksek yanii e nabızd abaktı eşim biyerden buldu bazı şeyler yüksek çıktığı görülüyorr
Canım o hormon değerlerinin referans değerleri sıfır.
Yani Hamile olmayan kişilerde olmayan hormonlar.
Dolayısıyla bizde var. Bizde olduğu için de sıfırdan büyük olduğu için yüksek gözüküyor.

Hamilelikte olması gereken değerden yüksek anlamında değil.

Şu anda bu topikteki herkeste o iki hormon da sıfır değil, yani referans değerden yüksek :)

Reactions: Jou
Heee anladımm kuzumm tamamm sağoll analttığın için

Canım bende seninle aynı düşünüyorum. Sadece erkenden çanta hazırlarım ama 7-8 aylarda odasını ayarlarım yavaştan.

Aynen işte kuzum, bi çantayı erken hazırlarım.

Mayıs gibi de şifoniyer ve beşikle en fazla 1 ay yetecek kadar acil ihtiyaçları almayı düşünüyorum.

.

Bal yerine pekmez tereyağ ve limon yapabilirsin hafif ilitip çok iyi geliyor virüslü seylere

Aynrn canım asıl ölçüm vajinal olanfır. Zaten tüm detaylı ultrasyonda doktorlar vajinal bakıyor 20. Haftalarda bakmayan yok. Ama senin nasıl olduda baktı?kanamnda yoktu bildiğim kadarıyla.

Hamile kalmadan önce çok fazla işlemlerim oldu oda Rahim genişlemesine yol açtı. Hamile kaldığımda dikiş atılma durumu olabilir demişlerdi. Bende oyüzden her kontrolde doktoruma hatırlattım. Bugünde detaylı bakınca duruma ortaya çıktı canım

Kuzum ben hep diyorum boğaz ağrın varsa muhakkak bir kasık zeytinyağı, tereyağ ve pekmez ikilisi , bir fincan ıhlamur ve sıcak su buharı . Çok geçmiş olsun.
Aynrn canım asıl ölçüm vajinal olanfır. Zaten tüm detaylı ultrasyonda doktorlar vajinal bakıyor 20. Haftalarda bakmayan yok. Ama senin nasıl olduda baktı?kanamnda yoktu bildiğim kadarıyla.
Ne yani detaylı da alttan mi bakılacak. Ama doktor erkek. Sakın beni geri kafalı sanmayın ben tüy alma işimi bile kuaföre gidemem kendim hallederim utanırım o yüzden .
Normaldee normalse papp a neden yüksek yanii e nabızd abaktı eşim biyerden buldu bazı şeyler yüksek çıktığı görülüyorr.
Kuzu bir sıkıntı yoktur bence yaşın kaç ki ?
Bak nette gezinirken bunu buldum.

ikili test yalnızca bir tarama testidir ve sonuç yüksek çıksa (tarama- pozitif olsa) bile çok büyük olasılıkla bebeğiniz sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…