Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bir daha bende sorcam bunları . Teşekkürler söylediğiniz için kizlar.

Etrafımda doğuran hiç kimseye alttan detaylı bakmadılar. İlk defa duydum özellikle olmasını
Canım alttan detaylı bakılmıyor alttan açıklık varmı vs ona bakıyor doktor. Ben mayıs annelerinin grubunda geçen okudum çoğu bakılıyor yazdı bende çok şaşırdım.

Canım alttan detaylı bakılmıyor alttan açıklık varmı vs ona bakıyor doktor. Ben mayıs annelerinin grubunda geçen okudum hepsi bakılıyor yazdı bende çok şaşırdım.
Bende diyorum ama açıklık da bakmadılar hiç hatta geçenlerde arkadaşım gitti sordum sadece karından baktılar dedi. Şaşırdım bende şimdi

Etrafımda doğuran hiç kimseye alttan detaylı bakmadılar. İlk defa duydum özellikle olmasını
Şöyle söyleyeyim Recep has hocaya geçen arkadaşım 12. Hafta muayanesi için gitti alttan bakmak istemiş ayrıca açılma vs varmı diye kız kasınca bakamamış ve hoca neyse 20. Hafta detaylı ultrasyon yapınca alttanda kontrol ederiz demiş. Yani işini sağlama almak isteyen doktorlar bakıyor anladığım kadarıyla. Çünkü geçen mayıs annelerinin grubundada birçoğu bakıldı yazmış.

Aynen canım dikkatli davranmasak demek neler oldurdu İnş tutar İnş artık bundan sonra full yatarım kalkmam yerimden yeter ki bişey olmasın

İyi yapmışsın kuzum.

Benim ikidir aile hekiminde idrarda bakteri çıktı mesela, hastanede kültür verdim temiz geldi.

.

Aynen canım dikkatli davranmasak demek neler oldurdu İnş tutar İnş artık bundan sonra full yatarım kalkmam yerimden yeter ki bişey olmasın
Bencede canım yat bol bol dinlen. Ama çokta sıkma kendini. Arakadaşım sağlık ocağına yürüyordu hergün 25 dk. Yemeğini yapıyordu. Yalnızdı sonuçta. Sende bir süre yat sonra hafif hafif hareketler yaparsın evin içinde.

Hmm olabilir diyorum ya hiç duymadım etrafımdan

Ben de ilk defa duydum.

Yani kendi doktorum dışında kadın doktorlarda bile çok kasılıyorum.
Erkek doktora vajinal muayene olamam sanırım.

Ben Recep Hoca’dan biraz vazgeçtim gibi karaca3443

.

Canım alttan detaylı bakılmıyor alttan açıklık varmı vs ona bakıyor doktor. Ben mayıs annelerinin grubunda geçen okudum çoğu bakılıyor yazdı bende çok şaşırdım.

Bende diyorum ama açıklık da bakmadılar hiç hatta geçenlerde arkadaşım gitti sordum sadece karından baktılar dedi. Şaşırdım bende şimdi
Ya benim ablamda hatırladığım kadarıyla bir defa bakıyor demişti. Ama ablamın açılması olmuştu ondan mı yoksa detaylı da mı baktırdı onu sorup öğrenicem.

Ben de ilk defa duydum.

Yani kendi doktorum dışında kadın doktorlarda bile çok kasılıyorum.
Erkek doktora vajinal muayene olamam sanırım.

Ben Recep Hoca’dan biraz vazgeçtim gibi karaca3443

.
Canım bende neye göre kime göre yapılıyor anlamadım geçen bende sizin gibi çok şaşırdım duyunca ama bence sırf bunun için bu hocadan vazgeçmek doğru değil. Gidince istemediğimi söyleyecem hocaya. Onunda zorlayacağımı sanmıyorum. Belkide gerek duymayacak. Şuan çünkü çok net değiliz bu konuda.

Olmadı randevu için aradığımda da sorarım.

Sen hangi tarihe randevu aldın?

.

Ya bende çok istiyordum aslında o doktoru ama şu ihtimal canımı sıkmadı değil.

Çok teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsunçok can sıkıcı sürekli olması evet canberry etkili diye duymuştum acaba mantarda da etkili mi. Karbonatlı suyun buharına oturma veya elma sirkesi ile temizlenme de diyorlar Allah hepimize yardım etsin canim inşallah sende en kısa sürede çözüm bulursun probiyotik de etkili aslında ama gebelikte dr sormak gerek. Bengebelikten önce kullanıyordum tablet olarak çünkü yoğurt süt ürünleri egzmaa arttırıyor benim durumum sıkıntılı bir yerden düzelip bir yerden bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…